2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya kızlar bir şey sorucam, bende hemoroid var bu demir vitamini de kabızlık yapıyor sanırım. Böyle durumda olup ilaç kullanan var mı aranızda, varsa ne kullanıyorsunuz ?

Halılarımı yıkamaya vermiştim geldi eşimle derin bir temizlik yaptık şuan belim tutmuyor , epey de sayfa birikmiş
Herkesin oğlu oluyor maşallah doğum şeklinize karar verdiniz mi kızlar ben neler yaşayacağımı tekrar bildiğim halde panik ayaklı şekilde normal olucam nasip olursa
Ben normal doğum istiyorum, doktorum henüz bir şey demedi ama sezeryancıya benziyor bebekte ve bende bir sıkıntı olmazsa normal doğumda direteceğim.
ben doğum yaptıktan sonra oğlumla kendimi ifşa edicem kopmayız belki de hiççç en meraklı en heyecanlı zamanlarımızı birlikte yaşıyoruz asla kopmak istememmmm daha beraber çocuk büyütcez
Ayy inşallah ya

Dr dan güncel bilgiler 17+6 oldu ama 18+1 görünüyor. tontiş olcak galiba. 20 cm 225 gr mış. ocean demir hapı, efa mom alıyorum. ileriki haftalarda magnezyum vericekmiş . çatlak kremi mustela yada lierac önerdi. saç boyatabilirsin dedi. 19.hafta tekrar gidicem somra 22 de detaylıya gidip sonra 26.hafta 30.hafta 32.hafta şeklinde devam edicekmişim doktora . yüzünü göremedik. plesantaya dönükmüş yüzü

Maşallah kocamanmış ya tosunspor yükleniyor

Tahmini doğum tarihin 13 Mart diyor canım 17 haftalık olman lazım ama sen 17+6 demişsin tahmini tarihte bir hata var o zaman

Selam kizlarbnde ilk doz biontec aşımı olmus bulunuyorum . 5 saat geçti üzerinden hafif kol ağrısı var şuan . İkincidoz asi da 21 + Lara denk geliceksanirim . Doktora danışıp önce biontec aşısını tamamlayıp daha sonra tetenoz yaptircam. Zaten tetenoz için tek doz yapsak yeterli demişti sağlık ocağı

kendim gönüllüyüm kuzum ilk doğum doktor kardiyolojiden izin al normal doğum için dedi vermediler dicem jasdkhaj
Kalp ameliyatı olduğunu bilmiyordum, öyle bi durumda zaten sezaryen önerir sanırım.
Ben ilk doğumda Spinal olmuştum, spinal iyi, hemen görüyorsun.
ben doğum yaptıktan sonra oğlumla kendimi ifşa edicem kopmayız belki de hiççç en meraklı en heyecanlı zamanlarımızı birlikte yaşıyoruz asla kopmak istememmmm daha beraber çocuk büyütcez
Başka mecralarda takılırız o zaman
benim çocuk da 3 hafta once dogdu ay degisti burc degisti :) annem ameliyata yetisemedi falan... karnımdakiler ya ocakta dogacak ya şubatta. insallah subat olur dururlar o kadar
İkiz olduğunu unutmuşum. İnşallah dururlar şubata kadar

Ben de boyayı sordum 20. Haftadan sonra yaptırabilirsin ama önermiyorum dedi kararsız kaldim

Herkesin oğlu oluyor maşallah doğum şeklinize karar verdiniz mi kızlar ben neler yaşayacağımı tekrar bildiğim halde panik ayaklı şekilde normal olucam nasip olursa
Ben normal istiyorum olacakları tahmin ediyorum ama gene de istiyorum
İnşallah ya her duyguyu beraber tadıyoruz endişelerimiz bir sevinçlerimiz bir
Ya kızlar bir şey sorucam, bende hemoroid var bu demir vitamini de kabızlık yapıyor sanırım. Böyle durumda olup ilaç kullanan var mı aranızda, varsa ne kullanıyorsunuz ?
Bana demir hapı kabız yapmasın diye gece en son 2 saat önce yemek yemiş ol sonra ilacı iç uyu dedi doktor o zaman kabız olmazsın dedi kullandığım ilaç gyno

Çok sağol canım, deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…