2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar bi süredir takip edemiyorum.
Midem aşırı baskıda kalıyor yemek yiyemiyorum eskisi gibi tıkıyor hemen sanki bebek midemin hemen altında

Dun ben de sordum asmdeki doktoruma. Haftaya tetanoz olacağım. 2 hafta sonra da gel biontech yapalım dedi. Jinekolog da sinovac ol dedi. Çok karasız kaldim. Arada 2 hafta bırak yeterli diyor doktorlar.

Ben yuvarlanirim kesin de seni hic dusunemiyorum benim simdiki karnim kadar ancak olur senin 9 aylik halin doguncada pit gider
İnşallah canım ilk kızımda 15 kilo almıştım bakalım bu nasıl olucak bi de ben emzirirken de canım herşeyi istiyo kilo benimle kalıyo bi süre olsun veririrz ama hareketlendikleri zaman

Dayanamıyorum ama şartlardan dolayi beklemek zorundayım hastane uzak esimin arabayla götürmesi lazim onunda izni yok şimdi
O zaman beklıcen mecbur bızde cok meraklancaz o tarıhe kadar bende acaba cınsıyet degısır mı dıye bır tereddut var aslında kızlarda 17 18 den sonra en net bellı oluyo heralde ama ıkı farklı doktorda dırekt gorunce kız demesıde benı ıkna edıyo esım dıyokı sen anca dogunca ınanırsın

Kız cok istiyoruz ya ondan aslında banada kiz deseler senin gibi bi süre inanamam tedirgin olurum degisirmi diye ama senin degismez bence ya 2 dr da demisse kiz olur inşallah ☺ ben korkuyorum açıkçası tekrar dr gitmeye çünkü benim dr 11 haftada kemik yapısından erkege benziyor dedi yani Allahtan umut kesilmez ama bir yandan da umutsuzum dr un dedigi aklima gelince

Banada 10+5 de erkek demıstı cok erken bır tahmın 11.haftada yapılan tahmınler degısebılır hayırlısı olsun ınsallah

Banada 10+5 de erkek demıstı cok erken bır tahmın 11.haftada yapılan tahmınler degısebılır hayırlısı olsun ınsallah
Yaa gercekten mi ayy belki o zaman benimde kiz olabilir hala umut var yani inşallah dua et benim için lütfenn tabiki en basta sağlıklı ve hayırlısı olsun inşallah ve gönlümden gecen olsun ve seninde burdaki herkesinde gönlünden gecen olsun inşallah

Amın ınsallah canım hayırlısıyla gonlunden gecen olsun

Hayırlısı ne ise o olsun canım herkesin kendi tercihi

benim çocuk da 3 hafta once dogdu ay degisti burc degisti :) annem ameliyata yetisemedi falan... karnımdakiler ya ocakta dogacak ya şubatta. insallah subat olur dururlar o kadar

Herkesin doğum hikayesi farklı oluyor. İyisi kötüsü çok okumamak ya da anlatanı dinlememek gerekiyor. insan ister istemez kafasında kuruyor, kimseyi etkilememek gerekiyor bence. Ben bebekte bir sıkıntı olmadığı sürece normal istiyorum. Doktorum normal doğumcu. Olur olmaz, nasip kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…