Kalp hastası olduğun için mi riske atmak istemiyosun canım bende panik atak var çarpıntıdan kalpten gidicem diye ikinciye normal doğum için çok korkuyorum rabbim yardım etsin
Herkesin oğlu oluyor maşallah doğum şeklinize karar verdiniz mi kızlar ben neler yaşayacağımı tekrar bildiğim halde panik ayaklı şekilde normal olucam nasip olursa
Bence doktor iyi dedikten sonra daha da ustune bjrsey dusunmeyin ya kendinizi yipratirsiniz bende gecen hafta gttm 17 deydim 180gr dedi doktor sknti yok demekki herkesin uyumlu
Ya balli masAllah cok merak edyrm hepimizin evlatlari Allahin iznyle ilerde ayni uniye gidip karsilasirlar mi acaba keske anlasak mesala bu felcitafturemom in bu x kisinin cocugu
Bugün gec kaldim biraz.Sayfalar coşmuş yine.Cinsiyeti belli olanlar gözünüzaydın kizlarr.Rabbim hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.
Ben dün asi olmuştum kolum sisti.Baya agridi.Ama normal galiba.Haftasonu eşim evde olunca Ona iş yaptırmakla geçiyor günüm.
Herkes nasıl bakalım??
Kalp hastası olduğun için mi riske atmak istemiyosun canım bende panik atak var çarpıntıdan kalpten gidicem diye ikinciye normal doğum için çok korkuyorum rabbim yardım etsin
Ayyy ellere bak ne kadar net yesinler o kraker elleri
yok balım psikolojimi riske atmamak için ahaha aynı panik atak falan bende de var şey kesisinden de korkuyorum bi de kalp ameliyatımda 20 25cm dikişim var sırtımda ondan zor olacağını düşünmüyorum sezaryenin o yüzden çok kararlıyımmm narkozlu istiyodum ondan vazgeçtim direkt bebişi kucağıma alayım diye
Valla ben 2 sekliylede duydum ayni anda vurulunabiljir araya zaman koyarak vurmak gerekir diyeBence doktorunla konus bu konuyu. Öncelikle Allahin iznyle planli gebelik oldugundan benm etrafmdakiler tetanozdan cok cektiler dye gebelikten once tamamladim sukur tetenozları
Ya balli masAllah cok merak edyrm hepimizin evlatlari Allahin iznyle ilerde ayni uniye gidip karsilasirlar mi acaba keske anlasak mesala bu felcitafturemom in bu x kisinin cocugu
ben doğum yaptıktan sonra oğlumla kendimi ifşa edicem kopmayız belki de hiççç en meraklı en heyecanlı zamanlarımızı birlikte yaşıyoruz asla kopmak istememmmm daha beraber çocuk büyütcez
Bugün gec kaldim biraz.Sayfalar coşmuş yine.Cinsiyeti belli olanlar gözünüzaydın kizlarr.Rabbim hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.
Ben dün asi olmuştum kolum sisti.Baya agridi.Ama normal galiba.Haftasonu eşim evde olunca Ona iş yaptırmakla geçiyor günüm.
Herkes nasıl bakalım??
ben doğum yaptıktan sonra oğlumla kendimi ifşa edicem kopmayız belki de hiççç en meraklı en heyecanlı zamanlarımızı birlikte yaşıyoruz asla kopmak istememmmm
Onu bende duydum 1 ay bosluk birakin diye, doktoruma sordum gerek yok 2 hafta bile olsa yeter dedi. Saglik ocaginda calisan arkadasima sordum oda 1 ay ara veriyoruz dedi. Bakalim benimde 18.hafta 2.doz biontech’im olacak. Sanirim 21-22.hafta tetenoz’a gidicem.