2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
şu an 20 bin batık shsjsj oğlumun üniversitesine düzelir inşallah
Sen yine iyi 20 bin batmışsın biz 50 bin civarı zarar ettik.

Bu arada kız bebiş için anlamı güzel olan isim önerisi alabilir miyim ? İki isim olucak Aysel yanına güzel bir isim arıyorum. Ahsen düşünüyordum ama aslında en güzel eril (erkek) anlamına geliyormuş vazgeçtim. Eşim Hayrünnisa Nisanur olabilir diyor ama Hayrünnisa bana çok ağır geliyor. Azra ismi hoşuma gidiyor ama bakire kız anlamına da geliyor emin olamadım. İnciyi de beğeniyorum

Of ben 2 3 kere sadece icerde baloncuk patlamis gibi bisiler hissettim gece sirt ustu yatarken elimi koymuştum karnima pit pit yapiodum hadi artik oyna die o da 2 gün önce hala tık yok. Başlasa da rahatlasammmmm
Başlar canım tam anlamıyla başlyınca durmuyolar bıdıklar zaten içerde dönüp duruyo onu bile hissediyorum. Hatta bence ayakları yukarda başı aşağıda şu an ve bugün kasık bölgesinden biraz daha yukarı çıkmış gibi

Ahsen, Hz. Muhammedin isimlerinden diye kalmış aklımda. Kuranda geçiyor, en güzel anlamında diye biliyorum.
İsim konusu çok zor gerçekten, umarım çocuklarımızın da seveceği isimleri bulabiliriz.

Ahsen, Hz. Muhammedin isimlerinden diye kalmış aklımda. Kuranda geçiyor, en güzel anlamında diye biliyorum.
İsim konusu çok zor gerçekten, umarım çocuklarımızın da seveceği isimleri bulabiliriz.
Koyduğumuz isimlerden sorumluyuz anlamı güzel bir isim olması lazım. Evet sanırım lakabı öyleymiş, günümüzde kızlara verildiği için çok hoşuma gitmişti kesin Ahsen koyarım diyordum ama bu forumda biri kaynak atmıştı biraz da araştırınca aslında erkek ismi olduğunu öğrendim. Çok kararsızım

satmadığım sürece zararda değilim diye diye ne hallere gelicem bilmiyorum 6-7 yıldır takılıyorum dönem dönem böyle batışlarım oluyor

İnci çok hoşş ya arkadaşımın kızı var o kadar akıllı o kadar bıcırık ki yersiin, Ahsen keza öylee bayıldıım Ayseli tabloya ekleyeyim mi yanına karar vericec ilave ederiiz

ya şimdi yine saçma sapan bir soru sorcam bu reflü yatağının üzerinde uyuyolar dimi sürekli yatağına onu sercez yani
Ilk zamanlar sen de bebekte sabit bi yerde uyumuyo ki Ona yatırınca sabit duruyor.Yana donemiyor.Bas kısmı hafif dik olunca emdikten sonra yatırinca daha rahat yatıyor.Benim de kv tutturdu.Eltim almış kullanmış bebeğine sizinkine de alalım diye.Dedim seni mi kiricam.

Bende e bebek şubat indirimlerini bekliyorum.Ama sezeryan olursa şubat ortası olacağı için.Onceden buldukça bi kaç şeyi alicam.

İsim koyarken ben kulağına farklı isim okutmayı düşünüyorum biz Rüzgar dicez ama kulağına Mustafa okutmayı düşünüyorum Annem ben Mustafa derim diyo kızıyorum ona o göbek adı olacak Rüzgar dicez diye

Ben de 2 isim mi, tek isim mi koysam çok kararsızım. Bu ara iki isim de pooüler ya, bir arkadasımın oğlu evde ağlamış sınıfta herkesin 2 ismi var, neden ben tek isimliyim diye. Bir de koyacağımız ismi son aya kadar kimseye söylememe kararı verdim. Çok moral bozuyor aile ya, Tuna düşünüyodum, içime de sindi. Kv, ton balığı diye çocukla dalga gecerler dedi. Moralim bozuldu. İsmi saklıycam, dogunca öğrenir herkes, çünkü herkes bi yorum yapıyor. Bu şekilde çok zor yani. Güya karısmıyoruz, siz secin diyorlar ama ne bulsak bi mani bulunuyor. Hep bi öneri hali

Kız kusura bakma ama çok güldüm ton balığı diye dalga geçerler nedir ya ahahahahahahhaha ay tövbe tövbee bence gayet güzel isiiim kimseyi umursama zaten içe sinen isim bulmak çok zor senin oğluşun o ne istersen onu koyarsın tüm cefasını sen çekiyosun sussun başkaları bir zahmet

Şey ama bize söylersin dimi bak küserim

Kızlar hafta sonunu birlikte geçirdiğimiz kuzenim pozitif çıktı Ben de şimdi test yaptırmaya gidiyorum çok korkuyorum
Test sonucun ne oldu, korkma inşallah bişey olmaz
Ben de kızıma hep şubatta alırdım, şimdi doğum şubata denk gelebilir, ama ben de alırım inşallah şubatta bişeyler
Yaa aynen benim arkadaşım öyle komple set almıştı baya uyguna. Gelirse kaçırmayalım inşallah bırakırlar sabahtan hemen giderim eve yakın bi bim var bu arada benim ismi de yazabilirsin aşkım KEREM koycaz
Ben de hep kerem düşünüyordum, ama eşim çok kararsız. Selim koyalım dedim kabul etmedi. Demir diyor, hayatta olmaz dedim
Geçen ben de kızımın kıyafetleri çıkardım, nefesim daraldı ayırmadan kaldırdım geri

Heh o ikra meyraya sordum ama küçükkenki görüntüyü istiyor kaç haftalıktı unuttum ona atmıştım istediğini yine de yapamadı net yorum anlayan varsa yorum yapabilir yeniden eskiye doğru usgler
Bana kız gibi geldi çıkıntı yok. Gştmeden bi tepsi baklava ye bi daha
Dışardan nasıl belli ki 200 gr lık minik. O rahim hareketidir belki. Ama hareket hissedebilirsin. Ben de minik minik pıt hissediyorum arada, sma net anlayamoyorum hareket mi, damar mı atıyor
Aysel nisa, uyar bence. Aysel ahsen çok uzun gibi oldu, sadece ahsen olsa güzel, ben eril felan bakmazdım.
Aysel in yanına a harfiyle başlayan çok uymuyor. Ortasında s ve ya y geçen başka harfle başlayan isim uyar bence.
Aysel sude gibi..
Mustafa rüzgar diye de okuyabilirsin, sesleneceğin ismi de ekleyerek okuyun bence.

Benim de ayakta durunca belim ağrıyor hala, çok ayaktada durmadım. Yatınca geçiyor Allah tan

Ne alaka ton balığı
Senin kayınvalden öyletmil, benim eşim öyle hepsine kulp bulur, ben ne yapayım. Kızımınkini doğunca netleştirdik, hatta ben netleçtirdim, kapıda hoşgeldin bebek yazıyordu düşün artık

Ya bir de sanki çocuk dogar dogmaz yurtdışına yerleşti de, türkçe mana bitti. İngilizce anlamını düşünücez bakma sinirden gülüyorum. Ya zaten dediğin gibi çok zor siniyor insanın içine isim. Sonra da biri bişi diyor soguyosun.
Size söylicem tamam aile öneri modunu kapama tuşu olsa, artık öneri almıyoruz diye. Bir de bakıyorum, sanki herkes çocuguna dünyadaki en mükemmel ismi bulmuş da, senin bulduguna burun kıvırıyorlar. Herkesin ismi kendine özel ve güzel. Mesela Uraz da çok farklı, ben ilk defa bir öğrencim de duydum, baska hiç duymadım. Üzerine düşünüp buluyosun yani

Bizim aile de 2 tuna var bozmayin moralinizi ton baliginin tuna oldugunu bilecek bilgiye ulkede sahip olan az zaten nasil dalga gececekler :)

Ekle canım Aysel kesin. İnci hoş geliyor kulağa

Bizde aynısını diyoruz satmadığımız sürece zararda değiliz ama elimizde ki nakit 70 bin lira çöp oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…