Usgde bacaklarını gördüm oynatıyordu çiroz bişeydi ince minikCanım kemik yapısı nasıl, ya sanki erkek biraz daha kemikleri vs belirgin oluyor. Sen de anlarsın belki
Aa zahradaya da öyle demişler o zaman ben de öyle yapıcam, çok teşekkürler cvp içinBana detaylıdan sonra yaparız demişti 20.haftada yaptırıcam
Ay benimde öyle bugün kıpır kıpır sanki kelebek var karnımda kımıldanıyohiç bu kadar net hissetmemiştim
Canım şimdi gördüm fotonu atlamışım. Yüz üstü mü dönmüştü? Bana kız gibi geldi. Bakalım ne çıkacakUsgde bacaklarını gördüm oynatıyordu çiroz bişeydi ince minikhiiç anlamadım 0 tahmin
Sen yine iyi 20 bin batmışsın biz 50 bin civarı zarar ettik.şu an 20 bin batık shsjsj oğlumun üniversitesine düzelir inşallah
Başlar canım tam anlamıyla başlyınca durmuyolar bıdıklar zatenOf ben 2 3 kere sadece icerde baloncuk patlamis gibi bisiler hissettim gece sirt ustu yatarken elimi koymuştum karnima pit pit yapiodum hadi artik oyna die o da 2 gün önce hala tık yok. Başlasa da rahatlasammmmm
Ahsen, Hz. Muhammedin isimlerinden diye kalmış aklımda. Kuranda geçiyor, en güzel anlamında diye biliyorum.Sen yine iyi 20 bin batmışsın biz 50 bin civarı zarar ettik.
Bu arada kız bebiş için anlamı güzel olan isim önerisi alabilir miyim ? İki isim olucak Aysel yanına güzel bir isim arıyorum. Ahsen düşünüyordum ama aslında en güzel eril (erkek) anlamına geliyormuş vazgeçtim. Eşim Hayrünnisa Nisanur olabilir diyor ama Hayrünnisa bana çok ağır geliyor
Koyduğumuz isimlerden sorumluyuz anlamı güzel bir isim olması lazım. Evet sanırım lakabı öyleymiş, günümüzde kızlara verildiği için çok hoşuma gitmişti kesin Ahsen koyarım diyordum ama bu forumda biri kaynak atmıştı biraz da araştırınca aslında erkek ismi olduğunu öğrendim. Çok kararsızımAhsen, Hz. Muhammedin isimlerinden diye kalmış aklımda. Kuranda geçiyor, en güzel anlamında diye biliyorum.
İsim konusu çok zor gerçekten, umarım çocuklarımızın da seveceği isimleri bulabiliriz.
satmadığım sürece zararda değilim diye diye ne hallere gelicem bilmiyorum 6-7 yıldır takılıyorum dönem dönem böyle batışlarım oluyorSen yine iyi 20 bin batmışsın biz 50 bin civarı zarar ettik.
Bu arada kız bebiş için anlamı güzel olan isim önerisi alabilir miyim ? İki isim olucak Aysel yanına güzel bir isim arıyorum. Ahsen düşünüyordum ama aslında en güzel eril (erkek) anlamına geliyormuş vazgeçtim. Eşim Hayrünnisa Nisanur olabilir diyor ama Hayrünnisa bana çok ağır geliyor. Azra ismi hoşuma gidiyor ama bakire kız anlamına da geliyor emin olamadım. İnciyi de beğeniyorum
Ilk zamanlar sen de bebekte sabit bi yerde uyumuyo kiya şimdi yine saçma sapan bir soru sorcam bu reflü yatağının üzerinde uyuyolar dimi sürekli yatağına onu sercez yani
Bende e bebek şubat indirimlerini bekliyorum.Ama sezeryan olursa şubat ortası olacağı için.Onceden buldukça bi kaç şeyi alicam.Kızlar selam. Ben alışveriş için acele etmeyeceğim. Şubat ayı boyunca e-bebek her gün farklı ürünlerde indirim yapıyor. Büyük ihtiyaçları o zaman almayı düşünüyorum.
Gerçi benim ikinci oğlum olacağı için halihazırda kıyafetler ve eşyalar var. Arada heveslenip birkaç şey alırım ama e-bebekten çok ümitliyim. Size de haber vermek istedim.
Evet yüzü aşağı doğru bakıyordu. Hayırlısı bakalım erkek de diyen var kız daCanım şimdi gördüm fotonu atlamışım. Yüz üstü mü dönmüştü? Bana kız gibi geldi. Bakalım ne çıkacak
Ben de 2 isim mi, tek isim mi koysam çok kararsızım. Bu ara iki isim de pooüler ya, bir arkadasımın oğlu evde ağlamışİsim koyarken ben kulağına farklı isim okutmayı düşünüyorum biz Rüzgar dicez ama kulağına Mustafa okutmayı düşünüyorumAnnem ben Mustafa derim diyo kızıyorum ona o göbek adı olacak Rüzgar dicez diye
Kız kusura bakma ama çok güldüm ton balığı diye dalga geçerler nedir ya ahahahahahahhaha ay tövbe tövbee bence gayet güzel isiiim kimseyi umursama zaten içe sinen isim bulmak çok zor senin oğluşun o ne istersen onu koyarsın tüm cefasını sen çekiyosun sussun başkaları bir zahmetBen de 2 isim mi, tek isim mi koysam çok kararsızım. Bu ara iki isim de pooüler ya, bir arkadasımın oğlu evde ağlamışsınıfta herkesin 2 ismi var, neden ben tek isimliyim diye. Bir de koyacağımız ismi son aya kadar kimseye söylememe kararı verdim. Çok moral bozuyor aile ya, Tuna düşünüyodum, içime de sindi. Kv, ton balığı diye çocukla dalga gecerler dedi. Moralim bozuldu. İsmi saklıycam, dogunca öğrenir herkes, çünkü herkes bi yorum yapıyor. Bu şekilde çok zor yani. Güya karısmıyoruz, siz secin diyorlar ama ne bulsak bi mani bulunuyor. Hep bi öneri hali
Test sonucun ne oldu, korkma inşallah bişey olmazKızlar hafta sonunu birlikte geçirdiğimiz kuzenim pozitif çıktıBen de şimdi test yaptırmaya gidiyorum çok korkuyorum
Ben de kızıma hep şubatta alırdım, şimdi doğum şubata denk gelebilir, ama ben de alırım inşallah şubatta bişeylerKızlar selam. Ben alışveriş için acele etmeyeceğim. Şubat ayı boyunca e-bebek her gün farklı ürünlerde indirim yapıyor. Büyük ihtiyaçları o zaman almayı düşünüyorum.
Gerçi benim ikinci oğlum olacağı için halihazırda kıyafetler ve eşyalar var. Arada heveslenip birkaç şey alırım ama e-bebekten çok ümitliyim. Size de haber vermek istedim.
Ben de hep kerem düşünüyordum, ama eşim çok kararsız. Selim koyalım dedim kabul etmedi. Demir diyor, hayatta olmaz dedimYaa aynen benim arkadaşım öyle komple set almıştı baya uyguna. Gelirse kaçırmayalım inşallah bırakırlar sabahtan hemen giderim eve yakın bi bim varbu arada benim ismi de yazabilirsin aşkım KEREM koycaz
Geçen ben de kızımın kıyafetleri çıkardım, nefesim daraldı ayırmadan kaldırdım geriBiz de h.sonu ikea ya gittik beşik, alt açma masası, bi de ufak bi dolap beğendim onları almayı düşünüyorum. Oğlumun kıyafetleri duruyordu dün onları çıkarttık, yenidoğan 2 tane kıyafet aldım ama onu bile almasam bi dünya şey saklamışımAylara,yaşlara göre kıyafetleri ayırıcam baya iş çıktı yani
Bana kız gibi geldi çıkıntı yok. Gştmeden bi tepsi baklava ye bi dahaHeh o ikra meyraya sordum ama küçükkenki görüntüyü istiyor kaç haftalıktı unuttum ona atmıştım istediğini yine de yapamadı net yorumanlayan varsa yorum yapabilir yeniden eskiye doğru usgler
Dışardan nasıl belli ki 200 gr lık minik. O rahim hareketidir belki. Ama hareket hissedebilirsin. Ben de minik minik pıt hissediyorum arada, sma net anlayamoyorum hareket mi, damar mı atıyorKızlar bu arada benim minik inanılmaz inanılmaz hareketli. Tamam ablası da hareketliydi ama şu an resmen karnımın alt kısmına çalışıyo içerdedışardan da baya izleniyo. Benim gibi olan var mı? Çok erken değil mi anlamadım
Aysel nisa, uyar bence. Aysel ahsen çok uzun gibi oldu, sadece ahsen olsa güzel, ben eril felan bakmazdım.Sen yine iyi 20 bin batmışsın biz 50 bin civarı zarar ettik.
Bu arada kız bebiş için anlamı güzel olan isim önerisi alabilir miyim ? İki isim olucak Aysel yanına güzel bir isim arıyorum. Ahsen düşünüyordum ama aslında en güzel eril (erkek) anlamına geliyormuş vazgeçtim. Eşim Hayrünnisa Nisanur olabilir diyor ama Hayrünnisa bana çok ağır geliyor. Azra ismi hoşuma gidiyor ama bakire kız anlamına da geliyor emin olamadım. İnciyi de beğeniyorum
Mustafa rüzgar diye de okuyabilirsin, sesleneceğin ismi de ekleyerek okuyun bence.İsim koyarken ben kulağına farklı isim okutmayı düşünüyorum biz Rüzgar dicez ama kulağına Mustafa okutmayı düşünüyorumAnnem ben Mustafa derim diyo kızıyorum ona o göbek adı olacak Rüzgar dicez diye
Ne alaka ton balığıBen de 2 isim mi, tek isim mi koysam çok kararsızım. Bu ara iki isim de pooüler ya, bir arkadasımın oğlu evde ağlamışsınıfta herkesin 2 ismi var, neden ben tek isimliyim diye. Bir de koyacağımız ismi son aya kadar kimseye söylememe kararı verdim. Çok moral bozuyor aile ya, Tuna düşünüyodum, içime de sindi. Kv, ton balığı diye çocukla dalga gecerler dedi. Moralim bozuldu. İsmi saklıycam, dogunca öğrenir herkes, çünkü herkes bi yorum yapıyor. Bu şekilde çok zor yani. Güya karısmıyoruz, siz secin diyorlar ama ne bulsak bi mani bulunuyor. Hep bi öneri hali
Ya bir de sanki çocuk dogar dogmaz yurtdışına yerleşti de, türkçe mana bitti. İngilizce anlamını düşünücezKız kusura bakma ama çok güldüm ton balığı diye dalga geçerler nedir ya ahahahahahahhaha ay tövbe tövbee bence gayet güzel isiiim kimseyi umursama zaten içe sinen isim bulmak çok zor senin oğluşun o ne istersen onu koyarsın tüm cefasını sen çekiyosun sussun başkaları bir zahmet
Şey ama bize söylersin dimi bak küserim
Bizim aile de 2 tuna var bozmayin moralinizi ton baliginin tuna oldugunu bilecek bilgiye ulkede sahip olan az zaten nasil dalga gececekler :)Ben de 2 isim mi, tek isim mi koysam çok kararsızım. Bu ara iki isim de pooüler ya, bir arkadasımın oğlu evde ağlamışsınıfta herkesin 2 ismi var, neden ben tek isimliyim diye. Bir de koyacağımız ismi son aya kadar kimseye söylememe kararı verdim. Çok moral bozuyor aile ya, Tuna düşünüyodum, içime de sindi. Kv, ton balığı diye çocukla dalga gecerler dedi. Moralim bozuldu. İsmi saklıycam, dogunca öğrenir herkes, çünkü herkes bi yorum yapıyor. Bu şekilde çok zor yani. Güya karısmıyoruz, siz secin diyorlar ama ne bulsak bi mani bulunuyor. Hep bi öneri hali
Ay bu çok hoşuma gittiNe alaka ton balığı
Senin kayınvalden öyletmil, benim eşim öyle hepsine kulp bulur, ben ne yapayım. Kızımınkini doğunca netleştirdik, hatta ben netleçtirdim, kapıda hoşgeldin bebek yazıyordu düşün artık
Ekle canım Aysel kesin. İnci hoş geliyor kulağasatmadığım sürece zararda değilim diye diye ne hallere gelicem bilmiyorum 6-7 yıldır takılıyorum dönem dönem böyle batışlarım oluyor
İnci çok hoşş ya arkadaşımın kızı var o kadar akıllı o kadar bıcırık ki yersiin, Ahsen keza öylee bayıldıım Ayseli tabloya ekleyeyim mi yanına karar vericec ilave ederiiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?