Benim ikinci gebelik olduğu için 7000 ken keseyi zar zor altan görmüstü dr rahmim ters olduğu için ondan tecrübeliyim biraz ilkte dediğiniz gibi endişeli oluyor insan ama her şey Allahtan hakkımızda hayırlısı
Evet canım haklısın öyle oluyor. Ama benim 2 kaybım var o yüzden tedirginim şimdi doktor iğne başlayacak. Hemen mi başlar onu konuşmak için yarın kan verip netleştirmem Lazım
Hanımlar merhaba ,
bende 2017 Nisan annesi , 2020 Nisan annesi ve
2022 Mart annesi de olacağım inşallah bu hamileliğim süpriz oldu bize , 5 haftalık hamile olduğumu kan testi ile öğrendim Allah'ım isteyen herkese versin inşallah . Sağlıkla hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
aynenn beypazarı depoladık eve içip duruyorum bi de probiyotikli yoğurt dedi meyveli olanlardan yanında da gün içinde 12 bardak su içmen lazım dedi ben az su tüketirim de 12 çok yine tabi
aynenn beypazarı depoladık eve içip duruyorum bi de probiyotikli yoğurt dedi meyveli olanlardan yanında da gün içinde 12 bardak su içmen lazım dedi ben az su tüketirim de 12 çok yine tabi
Ben kola hastasıydım kola içemeyince sodaya sardım limonata ayran Allah ne verdiyse artık benim doktor da 3lt su dedi ama ben 2 bardak zor içerim normalde
Ben kola hastasıydım kola içemeyince sodaya sardım limonata ayran Allah ne verdiyse artık benim doktor da 3lt su dedi ama ben 2 bardak zor içerim normalde