Herkese meraba bende 5+6 hamileyim cok sukur. Kalp atisini duymayi bekliyoruz bayrama kadar. Ins hayirlisiyla hepimiz kucagimiza aliriz bebeklerimizi. Rabbim hepimize kolay hamilelik kolah dogum nasip eder ins. Bu benim 6. hamileligim arkadaslar. Digerleri kismet olmadi. Herkese dua ediyorum ve hepinizden de dua bekliyorum bu sefer bebegime kavusmak kismet olur
Evet canım haklısın öyle oluyor. Ama benim 2 kaybım var o yüzden tedirginim şimdi doktor iğne başlayacak. Hemen mi başlar onu konuşmak için yarın kan verip netleştirmem Lazım
Merhaba arkadaşlar tekrar,
Aranızda adet ağrısı yaşayan var mı? Bugün çok yoğun ağrım var zaten hep lekelenmem var, normal mi bu ağrılar? Normalde adet günümün üzerinden 4 gün geçti.
Merhaba arkadaşlar tekrar,
Aranızda adet ağrısı yaşayan var mı? Bugün çok yoğun ağrım var zaten hep lekelenmem var, normal mi bu ağrılar? Normalde adet günümün üzerinden 4 gün geçti.
Evet benim de aynı, karnım 5 aylık gibi oldu, normalde kilolu biri de değilim. Zaten tuvalete de düzgün çıkamıyorum onca hormondan dolayı. Sürekli su içmeye çalışıyorum. Benim ağrım bayağı adet ağrısı gibi ondan korkuyorum, ya bir şey olduysa diye