2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben iyiyim hamd olsun. Tabi ki psikolojik durum cok sağlıklı mi bilmiyorum. Ister istemez düşünüyorum acaba hersey yolunda mi diye.
Allahim hepimizi korusun.
Devletin sağlık sigortasi. Riskli hamileliklerde ve evde küçük çocuğun varsa gelen bakicinin ve temizlikcinin ücretini hemen hemen hepsini ödüyor. Ama Türk birini bulmak zor oluyor kaldigim yerde. Benim mide bulantim da hala devam ediyor. Hicbirsey den zevk alamıyorum. Şükürler olsun kusma yok. En az Bir 17 hafta daha bebelerimiz kalsin yerlerinde insallah. Sağlıkla sıhhatle gelsin ler inşallah.
Keşke ben de ailemin yanında olabilsem. Ama babam hastalandi kanser ışın tedavisi görüyor. Annem daha yeni fıtık ameliyat oldu.
Kayinvalidem de dislerini yaptırmak icon Türkiye ye gitti. 4 gözle onu bekliyoruz.

Ah canım her şey üst üste nasıl da geliyor. Allah şifa versin hepinize bizim elimizden sana dua etmekten başka bir şey gelmiyor keşke gelse

Herkes zaten bişry söylüyor kızlar bende Aras koymayı düşünüyorum. Hemen millet diyor Aras kargo hhhaha. Aman çok komik ahahah diyom. Nerden gelıyosa aklına milletin

Herkes zaten bişry söylüyor kızlar bende Aras koymayı düşünüyorum. Hemen millet diyor Aras kargo hhhaha. Aman çok komik ahahah diyom. Nerden gelıyosa aklına milletin
Canım ona bakarsan dalga geçmek isteyen her isimle dalga geçer yani bunu düşünürsek isim bulamayız

Canım ona bakarsan dalga geçmek isteyen her isimle dalga geçer yani bunu düşünürsek isim bulamayız
Gerçekten benim hoşuma gidiyordu bu zamana kadar kargo ismi olduğu aklıma bile gelmiyordu vallahi insanlar bişey buluyor illaki.

ayy yazayım mı tabloya kız bende arastan ondan vazgeçtim aras kargo derler dediler de hahaha kız gülüyorum ama valla bizim milletin aklı böyle şeylere çalışıyor ancakkk

Kızlar isim konusunda sizim içinizden ne geliyorsa onu koyun. Çekirdek ailenizin dışında herkes dış kapının mandalı kalıyor bence anası babası varken neden herkese laf söylemek düşüyo ben hiç anlamıyorum. Kendinde eleştirme hakkını dışardakiler nasıl buluyo onu da anlamıyorum. İlk Kızımda ben istemiştim ismini eşim de onayladı. Şimdi de kızım kardeşine koysun istiyoruz. Allahtan o da ismine uyumlu güzel bi isim buldu değiştirmesin diye gözünün içine bakıyoruz resmen

Koç iyidir ama karakteri çok güçlü biraz zorlayıcıdır, en yakın arkadaşım ve eşim koç iyi bilirim ama sağlam karakterler oluyorlar

Kızlar ilk başta 52 kiloydum şimdi 55 olmuşum ama karın çıkık değil kalçaya doğru yayılarak bir şişmanlama oldu bende hamile degilde kilo almışım gibi sizlerde durumlar nasıl..
Yemek yiyince nasıl sisiyorum anlatamam zor haraket ediyorum.
cok su icmem lazım sanki zorla içiyorum nedense.

Bu arada tuna ve selim ismine resmen bayılıyorum ve erkek olursa tuna selim düşünüyorum. Kız olarak da hala ipek ve nil feyza arasındayım. İki isim koyma konusu benim de kafamı karıştırıyor
Herkes ilk ismi soyliycek esim boşuna kalabalık diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…