Ben çıktım kontrolden, her şey yolunda canlar kromozom testinin detaylı sonuçları kaldı geri, bekliyoruzz bakalım inşallah çıkar bu hafta. inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz yavrucaklarımıza
İyiyim çok şükür. Sen nasılsın? 2 gündür belim ağrıyınca korktum biraz, ama yatınca geçiyor. Haftasonu u evimde geçirdim o yüzden oldu heralde, şimdi annemdeyim.
Sizin sağlık sigortası ne güzelmiş öyle, burda hiç duymadım öyle bişey.
Ben de birini bulup anlaşmıştım ama oyaladı durdu beni, en sonunda gelmekten vazgeçti.
Bide mide bulantım bi geçse çok mutlu olacağım inşallah
Ben iyiyim hamd olsun. Tabi ki psikolojik durum cok sağlıklı mi bilmiyorum. Ister istemez düşünüyorum acaba hersey yolunda mi diye.
Allahim hepimizi korusun.
Devletin sağlık sigortasi. Riskli hamileliklerde ve evde küçük çocuğun varsa gelen bakicinin ve temizlikcinin ücretini hemen hemen hepsini ödüyor. Ama Türk birini bulmak zor oluyor kaldigim yerde. Benim mide bulantim da hala devam ediyor. Hicbirsey den zevk alamıyorum. Şükürler olsun kusma yok. En az Bir 17 hafta daha bebelerimiz kalsin yerlerinde insallah. Sağlıkla sıhhatle gelsin ler inşallah.
Keşke ben de ailemin yanında olabilsem. Ama babam hastalandi kanser ışın tedavisi görüyor. Annem daha yeni fıtık ameliyat oldu.
Kayinvalidem de dislerini yaptırmak icon Türkiye ye gitti. 4 gözle onu bekliyoruz.
Ben iyiyim hamd olsun. Tabi ki psikolojik durum cok sağlıklı mi bilmiyorum. Ister istemez düşünüyorum acaba hersey yolunda mi diye.
Allahim hepimizi korusun.
Devletin sağlık sigortasi. Riskli hamileliklerde ve evde küçük çocuğun varsa gelen bakicinin ve temizlikcinin ücretini hemen hemen hepsini ödüyor. Ama Türk birini bulmak zor oluyor kaldigim yerde. Benim mide bulantim da hala devam ediyor. Hicbirsey den zevk alamıyorum. Şükürler olsun kusma yok. En az Bir 17 hafta daha bebelerimiz kalsin yerlerinde insallah. Sağlıkla sıhhatle gelsin ler inşallah.
Keşke ben de ailemin yanında olabilsem. Ama babam hastalandi kanser ışın tedavisi görüyor. Annem daha yeni fıtık ameliyat oldu.
Kayinvalidem de dislerini yaptırmak icon Türkiye ye gitti. 4 gözle onu bekliyoruz.
Kız kusura bakma ama çok güldüm ton balığı diye dalga geçerler nedir ya ahahahahahahhaha ay tövbe tövbee bence gayet güzel isiiim kimseyi umursama zaten içe sinen isim bulmak çok zor senin oğluşun o ne istersen onu koyarsın tüm cefasını sen çekiyosun sussun başkaları bir zahmet
Herkes zaten bişry söylüyor kızlar bende Aras koymayı düşünüyorum. Hemen millet diyor Aras kargo hhhaha. Aman çok komik ahahah diyom. Nerden gelıyosa aklına milletin
Herkes zaten bişry söylüyor kızlar bende Aras koymayı düşünüyorum. Hemen millet diyor Aras kargo hhhaha. Aman çok komik ahahah diyom. Nerden gelıyosa aklına milletin
ayy yazayım mı tabloya kız bende arastan ondan vazgeçtim aras kargo derler dediler de hahaha kız gülüyorum ama valla bizim milletin aklı böyle şeylere çalışıyor ancakkk
Kızlar isim konusunda sizim içinizden ne geliyorsa onu koyun. Çekirdek ailenizin dışında herkes dış kapının mandalı kalıyor bence anası babası varken neden herkese laf söylemek düşüyo ben hiç anlamıyorum. Kendinde eleştirme hakkını dışardakiler nasıl buluyo onu da anlamıyorum. İlk Kızımda ben istemiştim ismini eşim de onayladı. Şimdi de kızım kardeşine koysun istiyoruz. Allahtan o da ismine uyumlu güzel bi isim buldu değiştirmesin diye gözünün içine bakıyoruz resmen
Kesinlikle katılıyorum hayat ilerledikçe onlar birbirine daha çok kenetlecekler.. inşallah tüm güzellikler onlarla olur❤ Kalabalık ev güzelmiş yaa Rabbım isteyen dileyen herkese versin insallaahh yokluklarini göstermesin ❤
Ben oğlak, eşim yengeç muhtemelen bizim bebiş koç olacak erkek kardeşim koç burcu iyidir kadın özelliklerini okudum geçende yanlış hatırlamıyorsam koç burcu kadınının güçlü bir yapısı var.
Kızlar mina ismi nasıl sizce ? Aysel Mina çok uyumlu geldi bana
Kızlar ilk başta 52 kiloydum şimdi 55 olmuşum ama karın çıkık değil kalçaya doğru yayılarak bir şişmanlama oldu bende hamile degilde kilo almışım gibi sizlerde durumlar nasıl..
Yemek yiyince nasıl sisiyorum anlatamam zor haraket ediyorum.
cok su icmem lazım sanki zorla içiyorum nedense.
Bu arada tuna ve selim ismine resmen bayılıyorum ve erkek olursa tuna selim düşünüyorum. Kız olarak da hala ipek ve nil feyza arasındayım. İki isim koyma konusu benim de kafamı karıştırıyor
Bu arada tuna ve selim ismine resmen bayılıyorum ve erkek olursa tuna selim düşünüyorum. Kız olarak da hala ipek ve nil feyza arasındayım. İki isim koyma konusu benim de kafamı karıştırıyor
Tercih meselesi ama iki isim bence cocugun kafasını karistiriyo.okulda baska isim anne baba baska isim, babane baska isim vs gibi geliyor banada o yüzden bizde tekte karar kıldık