2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Oğlum olursa koyacağım isimdi kıza benziyor deyince kafam karıştı isim yok ortada şuan

Bizde de eşim rahmetli kardeşinin adını Adem istiyor. Ben tek koymak istemiyorum yanına yakışan bi isim var mı acaba

Allah yardimcin olsun canim benim ya.Bende var hala ama en azından biseyler yiyebiliyorum.Zofer en etkilisi ama bende ise yaramamıştı.Bi de bazı ilaçlar da bulantıyi arttırıyor.

Sabah aç karnına bir tane ve sonrasında yarim saat birsey yeme etkisi daha iyi oluyor...

Sabah aç karnına bir tane ve sonrasında yarim saat birsey yeme etkisi daha iyi oluyor...
8 mg mı kullanmıştın benimki 4 mg. Bide günümü kurtarıyor birtek yoksa tedavi gibimi olur.

Allah yardimcin olsun canim benim ya.Bende var hala ama en azından biseyler yiyebiliyorum.Zofer en etkilisi ama bende ise yaramamıştı.Bi de bazı ilaçlar da bulantıyi arttırıyor.
Bende yiyebiliyorum herseyi olmasada bi cok seyi ama bulantim tum.gun suruyo yemedigim zamanlar tukurugumu yutamiyorum. Umarım bende etki eder tadım tuzum kalmadı. Vitaminim.dun bitti o mu artırıyo diyede dusundum. Almiycam yenisini vitaminin rabbim sıkıntısı olanlara yardım etsin bulantı zor

Yok canım rahim öyle hareket etmez 2. Olunca biliyorum artık baya hareket ediyor zaten onun hareketine göre oynuyor karnım bence çok yüzeye yakın duruyor. Ben de şaşırıyorum çok erken diye ama baya baya oynuyo minik. Çekebilirsem video çekeyim ama buraya atılıyor mu bilmiyorum

Benim oğlumun ismi Umut.Ve hem buna uygun hemde tatlı bi kız ismi olsun istiyorum.Biz eşim ben oğlum beyaziz.Bizim cimcime de öyle olur muhtemelen.Aklimda Ipek ismi var.
Benım bır arkadasımın oglu umut kızıda duruanlattıgınız gıbı beyaz onlarda dupduru bır kız kızlarıda masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…