2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
İki isim bazen doktor olunca falan karizmatik duruyor ya da ünlü, doktor mehmet ali danışmadan çağrılıyorsunuz gibi
Mehmet ali de kaliplasmis bir isim boyle uyumlu olursa guzel duruyor ama mesela Ahmet Yasin iki farkli isim bana guzel gelmiyor mesela bir arkadasimin kardesine emrullah ebubekir koymustu annesi , sonra degistirdiler mahkeme ile

Kızlar hiseden yavru bebeğinin hareketleriniBenim 3.cü olmasına rağmen pek hissedemiyorum

Kizlar ben detayli ultrason randevumu 20+2 ye gelecek sekilde aldim doktor 19. haftadan itibaren gelebilirsin demesine ragmen garanti olsun iyi gorunsun diye 1 hafta gec bile aldim. Burdan bazi arkadaslari 22. Hafta bitince çağırmışlar hangisi dogru acaba

Kızlar hiseden yavru bebeğinin hareketleriniBenim 3.cü olmasına rağmen pek hissedemiyorum
Ben ilk bebegimi 18. haftada hissetmistim. Once minik minik sonra bikac gun sonra gup diye bi tekmik geldi ay demistim refleksle oturdugum yerde bakalim simdi ne zaman gelcek minik tekmikler

Mehmet ali de kaliplasmis bir isim boyle uyumlu olursa guzel duruyor ama mesela Ahmet Yasin iki farkli isim bana guzel gelmiyor mesela bir arkadasimin kardesine emrullah ebubekir koymustu annesi , sonra degistirdiler mahkeme ile
Aa cidden çok zor bi isimmiş. Benim çevremde de 2 tane mahkeme kararıyla isim değişikliği var. Biri fadimeydi. Umarım çocuklarımız ismini sever, sevmeyince çok zor

Canım benim doktorum 18-22 arası gidebilirsin dedi. Hatta erkekler biraz daha erken belli oluyor sanırım. 16.hafta doktora gitmiştim. Bu hafta bile yapılır istersen de 18 i bekle dedi. Ben de 20 veya 21 gidicem. Çocugu çok merak edersem 20 de giderim

Herkes ne güzel isimleri kararlastirmis biz secemiuoruz cok zor begendigim isim bir gün sonra çok kötü gelebiliyor galiba benim cocugumun dogduktan sonra ismi olucak , ikizler burcu olmak çok zor ((
Ayy aynı biz bizim de isimler doğumdan sonraya mı kalacak cok merak ediyorum, hani bebeği görüp “aha bu bebekte tam şu isim tipi var” mı dicez acaba
Şu anda İpek veya Duru’ya yakın gibiyiz, ama hala fikir birliğine varamıyoruz.

Kızlar gyno ferro sanol demir hapı kullanan ve multivitamine devam edenlerden hiç doktoruna soran oldu mu bu kadar folik asit fazla gelir mi diye? Ben sordum, sorun yok depolanmıyor devam et dedi doktorum ama şimdi baktım gyno ferroda 0,5 mg=500 mikron, 400 mikron da multivitaminde toplam 900 mikron ediyor internette mg'ı yanlış çevirmediyse. Baska soran varsa 2.doktor teyidi rahatlatacak beni.

Kuzu bende sordum ki zaten bunu düşünerek veriyolardır. Sorun yok ikisini de iç bebek çoğunu alıyor sana bisi birakmiyo demir hapını ondan veriyoruz demisti

Gyno ferro ve regenis max multi vitamin kullanıyorum, ikisini birden. Ben de sormuştum doktoruma fazla gelir mi diye, aynı yorumu yaptı.

canım ben gyno ferro sanol kullanıyordum, kabızlık yaptığı için bıraktım. Ama onu kullanırken aynı zamanda folbiol da kullanmaya devam ettirdi doktorum

Kizlar hamilelikte iyi pismek şartıyla mangal yediğiniz oldumu acil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…