canım ben gyno ferro sanol kullanıyordum, kabızlık yaptığı için bıraktım. Ama onu kullanırken aynı zamanda folbiol da kullanmaya devam ettirdi doktorum
Ayy aynı biz bizim de isimler doğumdan sonraya mı kalacak cok merak ediyorum, hani bebeği görüp “aha bu bebekte tam şu isim tipi var” mı dicez acaba
Şu anda İpek veya Duru’ya yakın gibiyiz, ama hala fikir birliğine varamıyoruz.
Alınacak çok şey var bazı şeyleri ikinci el alıyorum bugün köpüklü küvet filesi aldım ve oyun halısı yanında yıkadım gayet güzel
Çok lüzumsuz birşeyler almıyorum tek bu oyun halısı zaten ikinci el aldım çok ucuza
Bebek arabasını sonra mi alsam diyorum doğumdan sonra şimdi puset alicam sadece düşünün pusete örtü konuluyor o bile 150 en az sıfır alırsan eksikte çok
Ben bebek arabasini 1 arkadasimdan alicam saklamışlar sadece ana kucagi kismini satmislar onu da 2. El bulabilirsem alicam. Boylesi bana daha uygun geliyor. Madden de manen de
Ben bebek arabasini 1 arkadasimdan alicam saklamışlar sadece ana kucagi kismini satmislar onu da 2. El bulabilirsem alicam. Boylesi bana daha uygun geliyor. Madden de manen de
Ben de birçok eşyayı çevremden temin edebilicem çok şükür ama henüz araba çıkmadı Şimdilik kıyafet, beşik, kanguru, sling ve küvet pedi var. Bez de kesinlikle yıkanabilir kullanıcam karar verdim. Sadece ilk kakası için bez takarım o da yapış yapış çok zor çıkıyor diye mekonyum mu ne Henüz tek çöp satın almadım bakalım daha neler gelecek etraftan
Kızlar gyno ferro sanol demir hapı kullanan ve multivitamine devam edenlerden hiç doktoruna soran oldu mu bu kadar folik asit fazla gelir mi diye? Ben sordum, sorun yok depolanmıyor devam et dedi doktorum ama şimdi baktım gyno ferroda 0,5 mg=500 mikron, 400 mikron da multivitaminde toplam 900 mikron ediyor internette mg'ı yanlış çevirmediyse. Baska soran varsa 2.doktor teyidi rahatlatacak beni.
Bende sordum bırak ya da değiştirelim demedi gece yatmadan içebilirsin dedi birde sakın aç karnına içme mide bulandırmayan hiç bir demir ilacı yoktur tok karnına da alabilirsin dedi.
Ben de birçok eşyayı çevremden temin edebilicem çok şükür ama henüz araba çıkmadı Şimdilik kıyafet, beşik, kanguru, sling ve küvet pedi var. Bez de kesinlikle yıkanabilir kullanıcam karar verdim. Sadece ilk kakası için bez takarım o da yapış yapış çok zor çıkıyor diye mekonyum mu ne Henüz tek çöp satın almadım bakalım daha neler gelecek etraftan
Arabayi satti esim diodu meger sadece üstünü satmislar valla oleey die bagirdim telefonda :) maxi cosi mi nedir o markaymis iyi bisi galiba. Hala soruyorum herkese neler var neler yok diye. Bezi ben de yıkanabilir kullanıp sonra eliminasyon iletişimi dedikleri seyi denemek istiyorum bakalim. Atık mevzusu ve bezlerdeki kimyasallar beni yoruyor....
canım ben gyno ferro sanol kullanıyordum, kabızlık yaptığı için bıraktım. Ama onu kullanırken aynı zamanda folbiol da kullanmaya devam ettirdi doktorum
Canım bu arada dr bana kabızlık yapıyorsa zorlanıyorsan solgarınkini dene dedi, aklında olsun. Bana da yapıyor ama dut kurusu falan yiyip dengeliyorum şimdilik