2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar e bebegin sitesinde bedenler 6 ay 9 ay fln diye gidiyor. 6 ay demek 3 6 aymı 6 9 ay mı bilemedim

Eklentiler

• Screenshot_20211006-175827_Chrome.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 65
Bana da isim düşündünüz mü diye soruyorlar bazıları mirin kırın ediyor Kıvanç nasıl sizce?
Kıvanç ismini ben de çok beğeniyorum. Kıvançla Alparslan arasında kararsız kalmıştık, Alparslan’a karar verdik

Aheyy.Bizimkiler adaş olacak galiba.Bizde hala ipek veya duru diyoruz.Ama hangisi karar veremedik.

Ben bebek arabasini 1 arkadasimdan alicam saklamışlar sadece ana kucagi kismini satmislar onu da 2. El bulabilirsem alicam. Boylesi bana daha uygun geliyor. Madden de manen de

Ben bebek arabasini 1 arkadasimdan alicam saklamışlar sadece ana kucagi kismini satmislar onu da 2. El bulabilirsem alicam. Boylesi bana daha uygun geliyor. Madden de manen de
Ben de birçok eşyayı çevremden temin edebilicem çok şükür ama henüz araba çıkmadı Şimdilik kıyafet, beşik, kanguru, sling ve küvet pedi var. Bez de kesinlikle yıkanabilir kullanıcam karar verdim. Sadece ilk kakası için bez takarım o da yapış yapış çok zor çıkıyor diye mekonyum mu ne Henüz tek çöp satın almadım bakalım daha neler gelecek etraftan

Ben 5 mg folbiol ve decavitteki folik asiti beraber aliyorum ama benim genetik mutasyon yuzunden boyle. Bir sorun olmaz dedi doktor

Dr çok şişkinlik oluyorsa gece yatmadan iç ama bırakma demir depoların boşalır ddi, marka değiştirelim vs de demedi ben devam edicem bu şekilde
Bende sordum bırak ya da değiştirelim demedi gece yatmadan içebilirsin dedi birde sakın aç karnına içme mide bulandırmayan hiç bir demir ilacı yoktur tok karnına da alabilirsin dedi.

Arabayi satti esim diodu meger sadece üstünü satmislar valla oleey die bagirdim telefonda :) maxi cosi mi nedir o markaymis iyi bisi galiba. Hala soruyorum herkese neler var neler yok diye. Bezi ben de yıkanabilir kullanıp sonra eliminasyon iletişimi dedikleri seyi denemek istiyorum bakalim. Atık mevzusu ve bezlerdeki kimyasallar beni yoruyor....

canım ben gyno ferro sanol kullanıyordum, kabızlık yaptığı için bıraktım. Ama onu kullanırken aynı zamanda folbiol da kullanmaya devam ettirdi doktorum
Canım bu arada dr bana kabızlık yapıyorsa zorlanıyorsan solgarınkini dene dedi, aklında olsun. Bana da yapıyor ama dut kurusu falan yiyip dengeliyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…