2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ayyy bende bı sorun var sanırsam ya şu toksoplazma dan falan korkumdan hiç bı şey yiyemiyorum dışarıdan pizza et tavuk balık rahat olmak gerek ama bende malesef
Geçen dışarıda kırmızı et yedim bende içi baya pembeydi aklıma geldi ama tadı güzeldi bırakamadım bir şey olmaz O kadardan diyorumm

Kızlar bu yıkanabilir bezleri elde mi yıkamak lazım? Aslında kimyasalsız oldugu için çok mantıklı ama annem bizlere elde bez yıkamaktan yaşlılığında ellerinde hep sorun yaşıyor, yok kemik fırladı, kemik erimesi vs. Çok mu yorucu olur biz de ellerimizi pert eder miyiz diyorum

Geçen dışarıda kırmızı et yedim bende içi baya pembeydi aklıma geldi ama tadı güzeldi bırakamadım bir şey olmaz O kadardan diyorumm
Kişilik meselesi canım işte birşey olmaz belki ama ben kendimi tutuyorum bayramda dört bir yandan mangal kokuları geldi ben yemedimpembe falan hiç cesaret edemezdim

Kişilik meselesi canım işte birşey olmaz belki ama ben kendimi tutuyorum bayramda dört bir yandan mangal kokuları geldi ben yemedimpembe falan hiç cesaret edemezdim
Ben dikkat ediyorum ama çok kasmıyorumda. Olacağı varsa ne yaparsak yapalım oluyor zaten

Ben dikkat ediyorum ama çok kasmıyorumda. Olacağı varsa ne yaparsak yapalım oluyor zaten
Oyle canım çok haklısın ama 9 senedir kosturuyoruz bebisler için.herseyi sorgular oldum.suvata kadar bı dayanayim sonra herşeyi yiyecem de geçen bı arkadaş adil o zaman yiyemezsin herşey gaz yapıyor dedi.

Arkadaşlar Dr size bebek boyunu ve agirligini söylüyormu muayene sırasında?

Arkadaşlar Dr size bebek boyunu ve agirligini söylüyormu muayene sırasında?
Boyunu 14. Haftadan sonra ölçmüyoruz dedi bana, kafa vücut kol bacak ölçümü yapıp ortalama hafta söylüyor, ağırlıkta söylüyor ama yapılan ölçümlere göre tahmini sistem belirliyormuş ağırlığı da

Kıza benziyor dedi tek bildiğim şuan Ekim sonu netlesicek ama kız ismi bakıyorum o olmaz bu olmaz ay ne zormuş güzel isimler yazın fikir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…