Ben bebek arabasini 1 arkadasimdan alicam saklamışlar sadece ana kucagi kismini satmislar onu da 2. El bulabilirsem alicam. Boylesi bana daha uygun geliyor. Madden de manen de
Boyunu 14. Haftadan sonra ölçmüyoruz dedi bana, kafa vücut kol bacak ölçümü yapıp ortalama hafta söylüyor, ağırlıkta söylüyor ama yapılan ölçümlere göre tahmini sistem belirliyormuş ağırlığı da
Kizlar ben detayli ultrason randevumu 20+2 ye gelecek sekilde aldim doktor 19. haftadan itibaren gelebilirsin demesine ragmen garanti olsun iyi gorunsun diye 1 hafta gec bile aldim. Burdan bazi arkadaslari 22. Hafta bitince çağırmışlar hangisi dogru acaba
Ben kilo ve boyu not almamışım. Haftasıyla uyumlu diyor, devamını dinlemiyorum demek bir dahakinde yazıyım ben de, son ayda kaç kg dogurucan diye önemli oluyor herhalde. Doktorlar da strese sokmamaya calışıyor bizi
Bildiğim kadaryla büyüdükleri için artk boyunu söyleyemiyorlar baş çapını ölçüyorlar sadece sanki. Ama zaten suan strese cok müsaitiz en ufak seyi takıyoruz
Kızlar bu yıkanabilir bezleri elde mi yıkamak lazım? Aslında kimyasalsız oldugu için çok mantıklı ama annem bizlere elde bez yıkamaktan yaşlılığında ellerinde hep sorun yaşıyor, yok kemik fırladı, kemik erimesi vs. Çok mu yorucu olur biz de ellerimizi pert eder miyiz diyorum
Valla benimki duvara yansıtmıştı 16 +1deydik 17+4 çıkmıştı ölçümleri o kismi gordum. bebeginiz buyuk uzun bir bebek olacak dedi hiç bakmadim ordaki gram kısmına. Iyi dedigi icin sormuyorum sonra insan karşılaştırıyor araştırıyor :)))