2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Arkadaşlar Dr size bebek boyunu ve agirligini söylüyormu muayene sırasında?
14. Haftaya kadar hep boyunu söyledi sonra ağırlığa geçti. Artık bu haftalardan sonra boyu çok da önemli değil, asıl kilo alımı önemli.

Himm anladım canım bugün bende bı video izledim de boy bı kriter değil onemli olan ağırlığı dedi.insallah bebeklerimiz güzel e buyur

24.haftaya bırakmayın diyor çoğu kitap. Değişim oluyormuş net gorunmuyormus.

3 hafta olucak kontrolden bu yana 100 gr dı
Aslinda kıyas yapmamak gerek herkesin hamileliği farklı ama yinede merak ediyor insan.sunlara bak ya minnacık şeyler şimdiden bizi tekmeledi istiyoruz

Bildiğim kadaryla büyüdükleri için artk boyunu söyleyemiyorlar baş çapını ölçüyorlar sadece sanki. Ama zaten suan strese cok müsaitiz en ufak seyi takıyoruz

Henuz o kadar bilgi sahibi degilim :) su an arkadaşımın vereceği bebek arabasina hangi ana kucagini almaliyim dersindeyim :)

Valla benimki duvara yansıtmıştı 16 +1deydik 17+4 çıkmıştı ölçümleri o kismi gordum. bebeginiz buyuk uzun bir bebek olacak dedi hiç bakmadim ordaki gram kısmına. Iyi dedigi icin sormuyorum sonra insan karşılaştırıyor araştırıyor :)))

Arkadaşlar merhaba 3 gündür göbek deliğimin üst kısmında gülerken hapşırırken öksürürken ağrı oluyor bu ağrıyı yaşayan var mı acaba

Z zahrada sorduğun için ayrıca teşekkür ederim. Isim de gülce düşünüyoruz nasıl sizce
ayy çok güzell yazdım hemenn sonucunuz çıkınca haber ediin mutlaka
Valla kömürde yedim bı kereden birşey olmaz sanırsam.
ohhh afiyet bal şeker olsun yarasınn minnoşlara kızı yazdımm oğlana karar verince dee hepsi çok güzelll
bana söyledi kuzu ama sordum da söyledii çaplarını ölçtü kafasının falan öyle dedii
Ayyy neler kaçırmışım isimler dökülmüş ortaya Z zahrada şekerim benim isim kısmınıda dolduruver sana zahmet kızlarımdan birisi öykü diğeri masal olacak
mis gibi isimler miiiis
Ay ben başka doktora gidemiyorum ya sistemde görünüyor ya sanki doktoruma ayıp olacakmış gibi geliyor
ben artık saldım ya biz naptıkta bu kız doktor doktor geziyo desinler kendilerini sorgulasınlar artık jasdhkajd

Kız ben kömüre ketçap dökücem nerdeyse kömürdü kumdu taştı sigara külüydü öyle şeyler yemekten daha leziz gözüküyo bana
Ahhahahahha eksiklik falan mı var acaba vücudunda? Bazı hamileler toprak aserirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…