2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Demir eksikliği var sanırım sen de
Akıl mantık eksikliği var bence çünkü demirim tavana yakın çıktı ama deposu ferittin 0.67 mi ne çıkmış doktor demire gerek yok dedi
Bebekten önce de böyleydi bende ama duvar sigara külü yerdim şimdi yemiyorum da ağzım sulanıyor tabi
23ünde gideceğim doktora yazdırcam zorla en kötü iş yeri hekimine yazdırıp içicem ferroyu

Ahhahahahha eksiklik falan mı var acaba vücudunda? Bazı hamileler toprak aserirmis

Ay bi çorap bile gelse kar kardır Eski iş yerindeki müdürümün oğlu vardı cinsiyet belli olmadan tüm kıyafetleri yolladı bizim kız olacağını öğrenince oğlu olan kuzenime verdim çoğunu zaten kızı olan başka kuzenimden kıyafet gelecek diye. Ama hepsi carter's zara daha altı yok. Bir yıığın da çorap vardı hepsi yepyeni carter's yine. Zaten bebek çorabı ne kadar kirletebilir ki.
Ben ilk ay başlamayı düşünüyorum tuvalet iletişimine umarım kalkarız altından

Kakasını yapmışsa taharet musluğunda akıtıp azcık çitileyip makineye atılıyo, çişliyse direkt makineye :)

Evet bana en son 15+4 de 130 Gr 15-16 cm dedi. Ama bana da haftasına göre önde mi ilerde mi hiç söylemiyo. Sadece haftasına göre uyumlu diyo.
Ultrason kagıdında her olcumun hangı hafta hangı gune uyumlu oldugu bıde ortalama olarakta hangı hangı haftada cıktıgı yazıyo sıstem hesaplıyormus

Valla kömürde yedim bı kereden birşey olmaz sanırsam.
Bence bunun stresi size kömürde mangaldan daha çok zarar verir. Genel olarak dikkat ediyorsunuz belli ki arada kaçamaklardan hiçbir şey olmaz Benim doktorum bir kadeh şarap içebilirsin bi şey olmaz dedi mesela. İçmiyorum elbette ama bir kadehten de hiçbir şey olmazmış. Hamileliği boyunca sigara içen insanlar var. Sizinki gayet masum hiç takmayın kafanıza. Ben de şeker abur cubur çok dikkat ediyorum ama arada canım çekerse de hiç affetmiyorum

Sizce normal mi benim kilo alimim yoksa çok mu az

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-07-09-36-23-672_com.neiman.pregnancy.webp
    10 KB · Görüntüleme: 68
Evet bana en son 15+4 de 130 Gr 15-16 cm dedi. Ama bana da haftasına göre önde mi ilerde mi hiç söylemiyo. Sadece haftasına göre uyumlu diyo.
Bana da hep öyle diyor doktor, bu haftasınan ileri mevzunu da çok abartma diyor en fazla 150 gram oynuyomuş. Bence o genetik boy, pos vs dogduktan sonra yavas yavas ortaya çıkıyor, anne karnındaki mini mini çocukların kimi 1,80 oluyor çocugu mıknatıs gibi düşünün bizdeki genler de demir tozu gibi, rastgele alıyor ona göre de boyu, posu şekilleniyor.

Benimki 22+2de çağırdı geç geliyor valla bana da ya çatlayacağım o zamana kadar kesin

Sizce normal mi benim kilo alimim yoksa çok mu anırmlar

Sizce normal mi benim kilo alimim yoksa çok mu az
Bence normal 2 kilo almışsınız 4 ayda. Bana doktorum ilk 3 ay en fazla 1 kilo al demişti 4. ay itibariyle de her ay 1-2 kg Max. İlk 3 ay hiç almadım sonrasında da tartılmadım :) Bu hangi uygulama bu arada?

Bence normal 2 kilo almışsınız 4 ayda. Bana doktorum ilk 3 ay en fazla 1 kilo al demişti 4. ay itibariyle de her ay 1-2 kg Max. İlk 3 ay hiç almadım sonrasında da tartılmadım :) Bu hangi uygulama bu arada?
ben dün tartıldım siftahımı yapmışım 1 kilo gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…