- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
Evet canım tüp bebek seni demiHaklısınız. Sizin de tüp bebekti di mi
Benim heryerim ilaç vitamin dolu Annemde diiyorki biz hiç vitamin falan bilmedik aslında eskiler ne rahatmis ya tarama testi yok stres yok bizler şimdiden yok ikili üçlü yok ayrıntılı falan gerçekten stres bebeğe yaptıklarınızdan fazla zarar veriyorBence bunun stresi size kömürde mangaldan daha çok zarar verir. Genel olarak dikkat ediyorsunuz belli ki arada kaçamaklardan hiçbir şey olmazBenim doktorum bir kadeh şarap içebilirsin bi şey olmaz dedi mesela. İçmiyorum elbette ama bir kadehten de hiçbir şey olmazmış. Hamileliği boyunca sigara içen insanlar var. Sizinki gayet masum hiç takmayın kafanıza. Ben de şeker abur cubur çok dikkat ediyorum ama arada canım çekerse de hiç affetmiyorum
Anladim canım önemli olanda haftasıyla uyumlu olması sanirsamEvet bana en son 15+4 de 130 Gr 15-16 cm dedi. Ama bana da haftasına göre önde mi ilerde mi hiç söylemiyo. Sadece haftasına göre uyumlu diyo.
Bence cok normal.Ben 18+1de hiç kg almamıştım.Bebisin gelişimi de çok normaldi.5aydan itibaren alırsın dedi dr.um.Sizce normal mi benim kilo alimim yoksa çok mu az
Ben de multivitanine devam ediyorum ancak kan ilacını içemedim. Başta bir süre famarat kullandım daha sonra doktor ferro sanol yazınca 2 gün boğazımdan su bile geçmedi içimi kuruttu resmen bunun üzerine kan ilacını bıraktım dün randevum vardı kan testi yaptı değerim biraz düşüktü başlamaya çalış önlem almazsan ilerde bu değerler daha da düşecek dedi. Bu arada internetten araştırıp sidefer diye bulantı yapmayan bir demir ilacı buldum trendyoldan sipariş verdim ancak 1 hafta oldu henüz gelmedi onu bekliyorumBende sordum bırak ya da değiştirelim demedi gece yatmadan içebilirsin dedi birde sakın aç karnına içme mide bulandırmayan hiç bir demir ilacı yoktur tok karnına da alabilirsin dedi.
Aynen annem de diyo hastaneyi doktoru sadece doğumda gördüm diye. Hiçbir ilaç kullanmamış. Ama kendime bakıyorum idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kan ilacı multivitamin magnezyum vs sırayla deneyip geçiyo böyleBenim heryerim ilaç vitamin dolu Annemde diiyorki biz hiç vitamin falan bilmedik aslında eskiler ne rahatmis ya tarama testi yok stres yok bizler şimdiden yok ikili üçlü yok ayrıntılı falan gerçekten stres bebeğe yaptıklarınızdan fazla zarar veriyor
benim bir tanıdığım menopoza girdim zannederek hamileliğini anlamamış kardeşi kilo aldın abla bir test yap demiş pozitif çıkmış doktora gidiyo bebiş 6 aylık olmuş hiç bir test yaptırmadı haliyle şuan sağlıklı 1 yaşında kızı var :) Bu yapılan testler insanı çok fazla strese sokuyor bu da bebeğe çok zararlı bir şey üstelik yapılan testler sadece istatistik oranı veriyor net bir şey söylemiyor yaptırmak isteyen insanlar direkt nifty vermeli bence. Sigortam ikili testi karşılamasaydı yaptırmazdımBenim heryerim ilaç vitamin dolu Annemde diiyorki biz hiç vitamin falan bilmedik aslında eskiler ne rahatmis ya tarama testi yok stres yok bizler şimdiden yok ikili üçlü yok ayrıntılı falan gerçekten stres bebeğe yaptıklarınızdan fazla zarar veriyor
Keşke ben de bu kadar alsaydim. Nedense ben çok aldim. 53 kilosan 61 kiloya ciktim. Gögüslerim 3 beden büyüdü adeta. İlk hamilegimde de böyle olmuştum. 67 kilo ile tamamlamistim. Bir yıl gecmeden de 53 kiloya düşmüştüm.Sizce normal mi benim kilo alimim yoksa çok mu az
Bence normal canım ben 16. Haftada 1 kilo almıştım. 16. Haftadan sonra iştah açılmaya başlıyor birden 3 kilo aldım
Bende öyle düşünüyorum ama eşim kafamı karistiyor sen iş güç yap herşeyden yeme diye söyleniyor isleride hayaletler yapicakCok kilo almak iyi bisey degil kibebegin gelisimi haftasiyla uyumluysa siz az kilo alsanizda sorun olmuyo.
Sevindim birde göbek belirgin değil var ama yayılmış gibi sanki hafif topluca biri gibiyim hafif göbekli goguslu şekildeEn sonuncu kontrolümde seninle aynı durumdaydım. Doktorum bir sorun yok demişti. Sanırım fazla kilo bebeğin sağlığı ile alakalı değil pek
Hamileligim adlı uygulama bebek resmi var eşim yüzünden kafama taktım sanırım bak anlamışsın diyor bebek küçük kalsın az ye sen diyorBence normal 2 kilo almışsınız 4 ayda. Bana doktorum ilk 3 ay en fazla 1 kilo al demişti 4. ay itibariyle de her ay 1-2 kg Max. İlk 3 ay hiç almadım sonrasında da tartılmadım :) Bu hangi uygulama bu arada?
Sevindim cevap için teşekkürlerBence cok normal.Ben 18+1de hiç kg almamıştım.Bebisin gelişimi de çok normaldi.5aydan itibaren alırsın dedi dr.um.
Ama kaç haftalık hamilesin doktora sordun mu yemektense sıkıntı yok verirsin sonra ama şeker filan herşeye baktır ama diyorsun oncede böyle oldu..sor yinede doktora için rahat etsinKeşke ben de bu kadar alsaydim. Nedense ben çok aldim. 53 kilosan 61 kiloya ciktim. Gögüslerim 3 beden büyüdü adeta. İlk hamilegimde de böyle olmuştum. 67 kilo ile tamamlamistim. Bir yıl gecmeden de 53 kiloya düşmüştüm.
Vitamin eksikleri alıyoruz iyide sırf yaştan risklisiniz dediler nifty dediler kafam karıştı ağladım o ara çok stres oldu bebekte bende bu iyi birşey değil herkes yaptıramaz çok pahalı bence o test ikili de madem anlaşılmıyor onu niye yaptılar direk nify yaptirsaydim o zamanBenim heryerim ilaç vitamin dolu Annemde diiyorki biz hiç vitamin falan bilmedik aslında eskiler ne rahatmis ya tarama testi yok stres yok bizler şimdiden yok ikili üçlü yok ayrıntılı falan gerçekten stres bebeğe yaptıklarınızdan fazla zarar veriyor
İlacı doktorunuza sormadan içmeyin bence. Nacizane tavsiyem. Aynen vücuttaki bütün demiri sömürüyor bebişlerBen de multivitanine devam ediyorum ancak kan ilacını içemedim. Başta bir süre famarat kullandım daha sonra doktor ferro sanol yazınca 2 gün boğazımdan su bile geçmedi içimi kuruttu resmen bunun üzerine kan ilacını bıraktım dün randevum vardı kan testi yaptı değerim biraz düşüktü başlamaya çalış önlem almazsan ilerde bu değerler daha da düşecek dedi. Bu arada internetten araştırıp sidefer diye bulantı yapmayan bir demir ilacı buldum trendyoldan sipariş verdim ancak 1 hafta oldu henüz gelmedi onu bekliyorum
Vitamin eksikleri alıyoruz iyide sırf yaştan risklisiniz dediler nifty dediler kafam karıştı ağladım o ara çok stres oldu bebekte bende bu iyi birşey değil herkes yaptıramaz çok pahalı bence o test ikili de madem anlaşılmıyor onu niye yaptılar direk nify yaptirsaydim o zaman
ayy hoşgeldiniiiz covid aşısı oldunuz mu hangi şehir yaş kaç ve kaçıncı çocuk bilgilerini alırsam tabloya da ekleyeyimm isim netleştirdiğinizde de söylersiniz minnoşun adını da ekleriimMerhaba arkadaşlar ben bugün hem cinsiyetimizi öğrendim hemde artık mart olarak doğum tarihimiz netleştiKızımla burdayız artik
Yavrum senin fizik harika maşallah. Nasıl bu kadar yiyip koruyabiliyosun hayret vallaben dün tartıldım siftahımı yapmışım 1 kilo gelmiş
Evet bizim de :)Evet canım tüp bebek seni demi
ayy canımsıınYavrum senin fizik harika maşallah. Nasıl bu kadar yiyip koruyabiliyosun hayret valla
Ay senin bulantın çok olmuştu evetayy canımsıınben covid oldum sonra ilk 3 ay aşırı kustum ya o ara hiç alamadım eridim hatta ondan böyle oldu heralde iştahım yeni kudurdu sık sık acıkıyorum kapıyı açtık devamı gelir jkadhsajk
Yaa ama tabloya yazmıyoruz ki sonuçta söylemek istemeyen söylemezz aşı konuşma kilo konuşma ne konuşcazzzKızlar bence çok kilo muhabbetine gitmeyin. Herkesin motivasyonu ve beden yapısı farklı. Belki çok kilo aldım ya da az aldım diye üzülüp söyleyemeyen olabilir. Doktorların kilo tutumu da çok yanlış. Bu işin doğrusu yok çünkü, yok ayda 1 kilo yok max 10 kilo vs. Stres yapmayın kendinize. Tabi ki dengeli beslenin ama hayatta kaç kere hamilelik geçiriyoruz ki. Tadını çıkarınÖperim hepinizin göbeklerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?