2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim heryerim ilaç vitamin dolu Annemde diiyorki biz hiç vitamin falan bilmedik aslında eskiler ne rahatmis ya tarama testi yok stres yok bizler şimdiden yok ikili üçlü yok ayrıntılı falan gerçekten stres bebeğe yaptıklarınızdan fazla zarar veriyor

Bende sordum bırak ya da değiştirelim demedi gece yatmadan içebilirsin dedi birde sakın aç karnına içme mide bulandırmayan hiç bir demir ilacı yoktur tok karnına da alabilirsin dedi.
Ben de multivitanine devam ediyorum ancak kan ilacını içemedim. Başta bir süre famarat kullandım daha sonra doktor ferro sanol yazınca 2 gün boğazımdan su bile geçmedi içimi kuruttu resmen bunun üzerine kan ilacını bıraktım dün randevum vardı kan testi yaptı değerim biraz düşüktü başlamaya çalış önlem almazsan ilerde bu değerler daha da düşecek dedi. Bu arada internetten araştırıp sidefer diye bulantı yapmayan bir demir ilacı buldum trendyoldan sipariş verdim ancak 1 hafta oldu henüz gelmedi onu bekliyorum

Aynen annem de diyo hastaneyi doktoru sadece doğumda gördüm diye. Hiçbir ilaç kullanmamış. Ama kendime bakıyorum idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kan ilacı multivitamin magnezyum vs sırayla deneyip geçiyo böyle

benim bir tanıdığım menopoza girdim zannederek hamileliğini anlamamış kardeşi kilo aldın abla bir test yap demiş pozitif çıkmış doktora gidiyo bebiş 6 aylık olmuş hiç bir test yaptırmadı haliyle şuan sağlıklı 1 yaşında kızı var :) Bu yapılan testler insanı çok fazla strese sokuyor bu da bebeğe çok zararlı bir şey üstelik yapılan testler sadece istatistik oranı veriyor net bir şey söylemiyor yaptırmak isteyen insanlar direkt nifty vermeli bence. Sigortam ikili testi karşılamasaydı yaptırmazdım

Bence normal canım ben 16. Haftada 1 kilo almıştım. 16. Haftadan sonra iştah açılmaya başlıyor birden 3 kilo aldım
Açılsın istahlar açıldı zaten
Cok kilo almak iyi bisey degil ki bebegin gelisimi haftasiyla uyumluysa siz az kilo alsanizda sorun olmuyo.
Bende öyle düşünüyorum ama eşim kafamı karistiyor sen iş güç yap herşeyden yeme diye söyleniyor isleride hayaletler yapicak
En sonuncu kontrolümde seninle aynı durumdaydım. Doktorum bir sorun yok demişti. Sanırım fazla kilo bebeğin sağlığı ile alakalı değil pek
Sevindim birde göbek belirgin değil var ama yayılmış gibi sanki hafif topluca biri gibiyim hafif göbekli goguslu şekilde
Bence normal 2 kilo almışsınız 4 ayda. Bana doktorum ilk 3 ay en fazla 1 kilo al demişti 4. ay itibariyle de her ay 1-2 kg Max. İlk 3 ay hiç almadım sonrasında da tartılmadım :) Bu hangi uygulama bu arada?
Hamileligim adlı uygulama bebek resmi var eşim yüzünden kafama taktım sanırım bak anlamışsın diyor bebek küçük kalsın az ye sen diyor
Bence cok normal.Ben 18+1de hiç kg almamıştım.Bebisin gelişimi de çok normaldi.5aydan itibaren alırsın dedi dr.um.
Sevindim cevap için teşekkürler
Ama kaç haftalık hamilesin doktora sordun mu yemektense sıkıntı yok verirsin sonra ama şeker filan herşeye baktır ama diyorsun oncede böyle oldu..sor yinede doktora için rahat etsin

Vitamin eksikleri alıyoruz iyide sırf yaştan risklisiniz dediler nifty dediler kafam karıştı ağladım o ara çok stres oldu bebekte bende bu iyi birşey değil herkes yaptıramaz çok pahalı bence o test ikili de madem anlaşılmıyor onu niye yaptılar direk nify yaptirsaydim o zaman

İlacı doktorunuza sormadan içmeyin bence. Nacizane tavsiyem. Aynen vücuttaki bütün demiri sömürüyor bebişler

Hele bir de özelde yaptirdiysaniz ikili testi, paranızı sömürmek için yalan bile söylüyorlar. Kesin tanı değil bir şey değil. İnsanı sinir strese sokmaktan başka bir işe yaramıyor o testler. Nifty de aşırı pahalı. Parası olmayan nasıl yaptıracak katılıyorum bu lafiniza. Hayatımızda her şey para artık maalesef. Bebek dogduktam sonra menenjit aşısı yaptıralım dedik, 500lira falanmis. Devlet ödemiyor.

Merhaba arkadaşlar ben bugün hem cinsiyetimizi öğrendim hemde artık mart olarak doğum tarihimiz netleşti Kızımla burdayız artik
ayy hoşgeldiniiiz covid aşısı oldunuz mu hangi şehir yaş kaç ve kaçıncı çocuk bilgilerini alırsam tabloya da ekleyeyimm isim netleştirdiğinizde de söylersiniz minnoşun adını da ekleriim

Yavrum senin fizik harika maşallah. Nasıl bu kadar yiyip koruyabiliyosun hayret valla
ayy canımsıın ben covid oldum sonra ilk 3 ay aşırı kustum ya o ara hiç alamadım eridim hatta ondan böyle oldu heralde iştahım yeni kudurdu sık sık acıkıyorum kapıyı açtık devamı gelir jkadhsajk

Kızlar bence çok kilo muhabbetine gitmeyin. Herkesin motivasyonu ve beden yapısı farklı. Belki çok kilo aldım ya da az aldım diye üzülüp söyleyemeyen olabilir. Doktorların kilo tutumu da çok yanlış. Bu işin doğrusu yok çünkü, yok ayda 1 kilo yok max 10 kilo vs. Stres yapmayın kendinize. Tabi ki dengeli beslenin ama hayatta kaç kere hamilelik geçiriyoruz ki. Tadını çıkarın Öperim hepinizin göbeklerinden

Yaa ama tabloya yazmıyoruz ki sonuçta söylemek istemeyen söylemezz aşı konuşma kilo konuşma ne konuşcazzz

Bazen öyle gözüm dönüyor yemek istiyorum ki eşimi kesip yicekmişim gibi geliyo 30 kilo alsam da sorcam sizlerde durum ne diye 10 kilo alsam da sorcam alındığı gibi verilir de sonuçta bebişin sağlığı önemli olann çok kilo aldık diye o kilo almıyormuş veya hiç kilo almadık diye o zayıf kalmıyormuşş

Doktorların sınırlandırmalarına katılıyorum aşırı saçma ona ne bebekte bişey yoksa kimi su içse kilo yapıyor cidden kimi dünyayı yese aynı ama hamileyiz alcaz tabi kiloo kızçelerr bu zamanlar almıcaz da ne zaman alcazzz haydi buzdolabı başınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…