Yaa ama tabloya yazmıyoruz ki sonuçta söylemek istemeyen söylemezz aşı konuşma kilo konuşma ne konuşcazzz
Bazen öyle gözüm dönüyor yemek istiyorum ki eşimi kesip yicekmişim gibi geliyo30 kilo alsam da sorcam sizlerde durum ne diye 10 kilo alsam da sorcam alındığı gibi verilir de sonuçta bebişin sağlığı önemli olann çok kilo aldık diye o kilo almıyormuş veya hiç kilo almadık diye o zayıf kalmıyormuşş
Doktorların sınırlandırmalarına katılıyorum aşırı saçma ona ne bebekte bişey yoksa kimi su içse kilo yapıyor cidden kimi dünyayı yese aynı ama hamileyiz alcaz tabi kiloo kızçelerr bu zamanlar almıcaz da ne zaman alcazzz haydi buzdolabı başınaa
Mesele zaten kilo değil gebelik şekeri çıkmasın yeter :) Kendini başkalarıyla kıyaslayıp strese girenler olabilir evet buna katılıyorum şeker çıkmadığı müddetçe kilonun bi önemi yok bence yiyin gariYaa ama tabloya yazmıyoruz ki sonuçta söylemek istemeyen söylemezz aşı konuşma kilo konuşma ne konuşcazzz
Bazen öyle gözüm dönüyor yemek istiyorum ki eşimi kesip yicekmişim gibi geliyo30 kilo alsam da sorcam sizlerde durum ne diye 10 kilo alsam da sorcam alındığı gibi verilir de sonuçta bebişin sağlığı önemli olann çok kilo aldık diye o kilo almıyormuş veya hiç kilo almadık diye o zayıf kalmıyormuşş
Doktorların sınırlandırmalarına katılıyorum aşırı saçma ona ne bebekte bişey yoksa kimi su içse kilo yapıyor cidden kimi dünyayı yese aynı ama hamileyiz alcaz tabi kiloo kızçelerr bu zamanlar almıcaz da ne zaman alcazzz haydi buzdolabı başınaa
Parası olmayanın çocuğu olmasın der gibi bir durumHele bir de özelde yaptirdiysaniz ikili testi, paranızı sömürmek için yalan bile söylüyorlar. Kesin tanı değil bir şey değil. İnsanı sinir strese sokmaktan başka bir işe yaramıyor o testler. Nifty de aşırı pahalı. Parası olmayan nasıl yaptıracak katılıyorum bu lafiniza. Hayatımızda her şey para artık maalesef. Bebek dogduktam sonra menenjit aşısı yaptıralım dedik, 500lira falanmis. Devlet ödemiyor.
Aynen öyle bize de 3250lira dediler. Dedik o parayı veremeyiz, halbuki istesek veririz. Ama ne gerek var dedim. Sonra başka doktora gittik isterseniz 16.haftadan sonra amniyosentez yapalım dedi. 5000 lira. Dedim 3luden sonra bakarız. Değerim 1/2318 çıktı. Nasıl rahatladık...Parası olmayanın çocuğu olmasın der gibi bir durum
3500 nifty mi çocuğumun odası mi dedim çocuğu kesinlikle aldirmam diye düşündüğüm için yaptırmadım.
Cok zor karar vermesi bu yestlere maddi boyutu da öyle az değil 3750 4000 arası benim ikiz olunca zaten ikili yüksek çıkar diye yaptırma dedi Dr hiç birini yaptırmadım rabbim sağlıklı versinVitamin eksikleri alıyoruz iyide sırf yaştan risklisiniz dediler nifty dediler kafam karıştı ağladım o ara çok stres oldu bebekte bende bu iyi birşey değil herkes yaptıramaz çok pahalı bence o test ikili de madem anlaşılmıyor onu niye yaptılar direk nify yaptirsaydim o zaman
Nifty daha garanti ama hiç birşeybenim bir tanıdığım menopoza girdim zannederek hamileliğini anlamamış kardeşi kilo aldın abla bir test yap demiş pozitif çıkmış doktora gidiyo bebiş 6 aylık olmuş hiç bir test yaptırmadı haliyle şuan sağlıklı 1 yaşında kızı var :) Bu yapılan testler insanı çok fazla strese sokuyor bu da bebeğe çok zararlı bir şey üstelik yapılan testler sadece istatistik oranı veriyor net bir şey söylemiyor yaptırmak isteyen insanlar direkt nifty vermeli bence. Sigortam ikili testi karşılamasaydı yaptırmazdım
Yaa doktorunuz ne ıyıymıs doktkrlar test test dıye sıkıştırırken mantıklı objektıf yorum yapması ne kadar guzel yaaa hele benım gecen uzuntumuzu kullanıp araya 3 lu testı sıkıştıran doktkru dusundukce sınırlerım tepeme cıkıyo bıde ınstagram sayfasından gelen hedıyelerı paylasıyo artık butun hastaları hedıye goturmek zorunda hıssedıyo bugunde baklava ekler fılan paylasmıs kendını okadar hamıle takıp ederkenCok zor karar vermesi bu yestlere maddi boyutu da öyle az değil 3750 4000 arası benim ikiz olunca zaten ikili yüksek çıkar diye yaptırma dedi Dr hiç birini yaptırmadım rabbim sağlıklı versindetaylıca gideceğim sadece.hersekil bu çocuk kabulum diyen kişinin yaptırmasını gerek yok bence eskiden hiç böle testler yoktu yaptıranlara yaptirmayanada saygım sonsuz.nift 99 hiç birşey 100 değil yani.
Famarati neden bıraktınız?İlacı doktorunuza sormadan içmeyin bence. Nacizane tavsiyem. Aynen vücuttaki bütün demiri sömürüyor bebişler
Ay Dr kim çok merak ettimYaa doktorunuz ne ıyıymıs doktkrlar test test dıye sıkıştırırken mantıklı objektıf yorum yapması ne kadar guzel yaaa hele benım gecen uzuntumuzu kullanıp araya 3 lu testı sıkıştıran doktkru dusundukce sınırlerım tepeme cıkıyo bıde ınstagram sayfasından gelen hedıyelerı paylasıyo artık butun hastaları hedıye goturmek zorunda hıssedıyo bugunde baklava ekler fılan paylasmıs kendını okadar hamıle takıp ederken
Ferritinin çok düşükmüş ondandır. Doktor 0,67 olduğuna emin misinAkıl mantık eksikliği var bence çünkü demirim tavana yakın çıktı ama deposu ferittin 0.67 mi ne çıkmış doktor demire gerek yok dedi
Bebekten önce de böyleydi bende ama duvar sigara külü yerdim şimdi yemiyorum da ağzım sulanıyor tabi
23ünde gideceğim doktora yazdırcam zorla en kötü iş yeri hekimine yazdırıp içicem ferroyu
Amniyosentez mi yok artık risk görülürse en son yapılan işlem o niye yapacaktı?aslında birazda duygusallıktan faydalanıp yaptırılıyor gibi.biz tüp bebekte NGS yaptırdık tanesi 325 euro.sonra dedim ki rabbim neyi uygun gördüyse onu yaşıyoruz deyip bu kez nifty falan yaptırmadık.para hersekil bulunabilirdi ama kafa karışsın istemedikAynen öyle bize de 3250lira dediler. Dedik o parayı veremeyiz, halbuki istesek veririz. Ama ne gerek var dedim. Sonra başka doktora gittik isterseniz 16.haftadan sonra amniyosentez yapalım dedi. 5000 lira. Dedim 3luden sonra bakarız. Değerim 1/2318 çıktı. Nasıl rahatladık...
Özel bildiğin iliğini, kemiğini sömürüyor...
Sen ne yaptın gittinmi nasılmış bebisin suyu?Yaa doktorunuz ne ıyıymıs doktkrlar test test dıye sıkıştırırken mantıklı objektıf yorum yapması ne kadar guzel yaaa hele benım gecen uzuntumuzu kullanıp araya 3 lu testı sıkıştıran doktkru dusundukce sınırlerım tepeme cıkıyo bıde ınstagram sayfasından gelen hedıyelerı paylasıyo artık butun hastaları hedıye goturmek zorunda hıssedıyo bugunde baklava ekler fılan paylasmıs kendını okadar hamıle takıp ederken
Kız tabiki uydurmuşum atıyorum şimdi bak kreatininmiş dediğim dhdjsk ferittin 10 kreatinin neyse 0.66 demir 110 d vitamini de 26 ama ona da vermedi ilaçFerritinin çok düşükmüş ondandır. Doktor 0,67 olduğuna emin misin
Ebru aslan patlakoğlu burdan ıfsa edıyorum kendısınıAy Dr kim çok merak ettimzaten hamilelik çok hassas bir dönem anlayışlı Dr gerek bazı Dr direk söylüyor aldırmayacaksan yaptırma diye.dedigim gibi rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin güzelce stressiz geçirelim gebeliginizi inşallah.
Patlat bi elma havuç suyu arkadaşım bunun üzerineEbru aslan patlakoğlu burdan ıfsa edıyorum kendısınıyaa dun alttan muayeneden sonra ıse gıttım kanamam oldu bı anda doktordan snra.doktora kızdım doktorda ben oncesınde sana soylemıstım rahmınde yara var dıye yara kanadı bebekle alakası yok dedı bu kanamanın defalarca bebege baktı suyuna baktı ben bıle gordum bebıs gayet bol su içinde yuzuyodu oncekının yuzunden katı meyve sıkacagı aldım demın geldı benı mal sahibi yaptı
Patlakoğlu'na bak senEbru aslan patlakoğlu burdan ıfsa edıyorum kendısınıyaa dun alttan muayeneden sonra ıse gıttım kanamam oldu bı anda doktordan snra.doktora kızdım doktorda ben oncesınde sana soylemıstım rahmınde yara var dıye yara kanadı bebekle alakası yok dedı bu kanamanın defalarca bebege baktı suyuna baktı ben bıle gordum bebıs gayet bol su içinde yuzuyodu oncekının yuzunden katı meyve sıkacagı aldım demın geldı benı mal sahibi yaptı
Aynen cocuklar içinde guzel olurPatlakoğlu'na bak senOlsun çok işine yarar bebişin ek gıda zamanı falan :)
AhahaEbru aslan patlakoğlu burdan ıfsa edıyorum kendısınıyaa dun alttan muayeneden sonra ıse gıttım kanamam oldu bı anda doktordan snra.doktora kızdım doktorda ben oncesınde sana soylemıstım rahmınde yara var dıye yara kanadı bebekle alakası yok dedı bu kanamanın defalarca bebege baktı suyuna baktı ben bıle gordum bebıs gayet bol su içinde yuzuyodu oncekının yuzunden katı meyve sıkacagı aldım demın geldı benı mal sahibi yaptı
Teşekkürler cnmAhahaiyi olmuş işte ilerde bebisine meyve suları sıkar icirirsin.ohhh bak kötü birşey yokmuş şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?