Sekerime dikkat ediyorum. 19 haftalik olacağız inşallah. Herhalde hamilelikte önce cok az yiyordum. Hamile olunca kahvaltı ögünü yapmaya basladim. Neyse zaten bebek doğunca insallah kosturmak kilo falan kalmiyor.Açılsın istahlar açıldı zaten
Bende öyle düşünüyorum ama eşim kafamı karistiyor sen iş güç yap herşeyden yeme diye söyleniyor isleride hayaletler yapicak
Sevindim birde göbek belirgin değil var ama yayılmış gibi sanki hafif topluca biri gibiyim hafif göbekli goguslu şekilde
Hamileligim adlı uygulama bebek resmi var eşim yüzünden kafama taktım sanırım bak anlamışsın diyor bebek küçük kalsın az ye sen diyor
Sevindim cevap için teşekkürler
Ama kaç haftalık hamilesin doktora sordun mu yemektense sıkıntı yok verirsin sonra ama şeker filan herşeye baktır ama diyorsun oncede böyle oldu..sor yinede doktora için rahat etsin
Aslında önemli sorular tecrübesizlik çok fena. Bir arkadaşım doğumdan sonraki ilk kontrole bebeği kucağına alıp gitmiş eşiyle ne bir bez ne bir puset hiçbir şey hatta doktor dalga geçmiş Bim poşetine koysaydınız bari diyeKızlar bu scroll model katlanan bebek arabasından kullanan oldu mu? 2.el onlara bakıyorum, hafif diye bir arkadaşım tavsiye etti, ama puseti falan yok. Daha basit bi mekanizma herhalde. Bir de arkadasım ufak bi puset verdi ama pusetler eğimli oluyor ya hastaneden çıkarken kullanılmaz di mi? Dümdüz bişey mi olmalı? Çocukları hastaneden kucagımıza mı alıp çıkarıcaz? Tecrübeli anneler nasıl çıkardınız bebekleri, bişey gerekiyo mu, puset, araba.sacma sorularda bugün
Benim de hayatımda kahvaltı yoktu hamilelikten önce direkt öğle yemeği yiyodum ama hamile kalınca hemen ekledim kahvaltıyı :)Sekerime dikkat ediyorum. 19 haftalik olacağız inşallah. Herhalde hamilelikte önce cok az yiyordum. Hamile olunca kahvaltı ögünü yapmaya basladim. Neyse zaten bebek doğunca insallah kosturmak kilo falan kalmiyor.
Limon ve taze nane ekleyin belki iyi gelirEvet bir su problemim var barizşöyle midem bulanmadan bir içebilsem
Ya evet eşim de aynısını dedi bim poşetine koyacak halimiz yok, elbet bişey almamız lazımAslında önemli sorular tecrübesizlik çok fena. Bir arkadaşım doğumdan sonraki ilk kontrole bebeği kucağına alıp gitmiş eşiyle ne bir bez ne bir puset hiçbir şey hatta doktor dalga geçmiş Bim poşetine koysaydınız bari diyeNeyse çıkışta eşinin arabayı almaya gitmesi gerek ki onları alsın ama arkadaşım sezeryanlı ve iki büklüm beklerken dikişleri nasıl ağrıyosa bebeği daha fazla tutamayıp çocuğu dümdüz yere bırakmış Ay anlattıkça gülerim tecrübesizlik başa bela yani ne getireceği belli olmuyo O yüzden her detayı sormak gerek :)
Pusetle çıkarmıştık biz oğlumu ama pusetlerin içine ayrıca takılan yenidoğan parçası var onu koymak lazım. Bizim bebek arabası concorde neo idi onun pusetini kullandık böyle altı dolgulu bi minder gibi bişey işte adını bilmiyorum anlatamadımKızlar bu scroll model katlanan bebek arabasından kullanan oldu mu? 2.el onlara bakıyorum, hafif diye bir arkadaşım tavsiye etti, ama puseti falan yok. Daha basit bi mekanizma herhalde. Bir de arkadasım ufak bi puset verdi ama pusetler eğimli oluyor ya hastaneden çıkarken kullanılmaz di mi? Dümdüz bişey mi olmalı? Çocukları hastaneden kucagımıza mı alıp çıkarıcaz? Tecrübeli anneler nasıl çıkardınız bebekleri, bişey gerekiyo mu, puset, araba.sacma sorularda bugün
Hoşbuldum kuzumayy hoşgeldiniiiz covid aşısı oldunuz mu hangi şehir yaş kaç ve kaçıncı çocuk bilgilerini alırsam tabloya da ekleyeyimm isim netleştirdiğinizde de söylersiniz minnoşun adını da ekleriim
Yaaaa çok sevindim valla neler aldın bakalım alp beyeeBen geldimm, cvs sonucum temiz çıktı çok şükürdoktor tedbir amaçlı detaylı dna incelemesini de öneriyorum dedi artık o kadarını da yaptırmayacağım galiba, hemenn gittim motivasyon alışverişi yaptım
Kızlar bu scroll model katlanan bebek arabasından kullanan oldu mu? 2.el onlara bakıyorum, hafif diye bir arkadaşım tavsiye etti, ama puseti falan yok. Daha basit bi mekanizma herhalde. Bir de arkadasım ufak bi puset verdi ama pusetler eğimli oluyor ya hastaneden çıkarken kullanılmaz di mi? Dümdüz bişey mi olmalı? Çocukları hastaneden kucagımıza mı alıp çıkarıcaz? Tecrübeli anneler nasıl çıkardınız bebekleri, bişey gerekiyo mu, puset, araba.sacma sorularda bugün
Ben geldimm, cvs sonucum temiz çıktı çok şükürdoktor tedbir amaçlı detaylı dna incelemesini de öneriyorum dedi artık o kadarını da yaptırmayacağım galiba, hemenn gittim motivasyon alışverişi yaptım
Yok kız hep kendime aldımYaaaa çok sevindim valla neler aldın bakalım alp beyee
Çok sağol kuzummOh çok şükür gözün aydın
Dün kontrolde danıştım kullanabilirsin dedi doktorum da markayı biliyoduİlacı doktorunuza sormadan içmeyin bence. Nacizane tavsiyem. Aynen vücuttaki bütün demiri sömürüyor bebişler
Ilk 3 almayin diyorlar zaten. Sonraki 3 ay icin ay başına en fazla 1.5 kilo :) gayet iyisinizSizce normal mi benim kilo alimim yoksa çok mu az
Benim ikili taramanın sonucu 1/199 çıkmıştı. Doktor degerleri kafasına göre degistirdigi için. Down sendromlu olabilir demiş. Diğer doktor da ona istinaden yapalım istersen dedi.Amniyosentez mi yok artık risk görülürse en son yapılan işlem o niye yapacaktı?aslında birazda duygusallıktan faydalanıp yaptırılıyor gibi.biz tüp bebekte NGS yaptırdık tanesi 325 euro.sonra dedim ki rabbim neyi uygun gördüyse onu yaşıyoruz deyip bu kez nifty falan yaptırmadık.para hersekil bulunabilirdi ama kafa karışsın istemedik
Oh iyi madem. Bulantı yapmasın da rahat edinDün kontrolde danıştım kullanabilirsin dedi doktorum da markayı biliyordu.
Ferritin icin 10 dusuk ama saçlarınızı cok kotu etkiler. D vit dusuk o da saci çok etkilerKız tabiki uydurmuşum atıyorum şimdi bak kreatininmiş dediğim dhdjsk ferittin 10 kreatinin neyse 0.66 demir 110 d vitamini de 26 ama ona da vermedi ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?