2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sekerime dikkat ediyorum. 19 haftalik olacağız inşallah. Herhalde hamilelikte önce cok az yiyordum. Hamile olunca kahvaltı ögünü yapmaya basladim. Neyse zaten bebek doğunca insallah kosturmak kilo falan kalmiyor.

Aslında önemli sorular tecrübesizlik çok fena. Bir arkadaşım doğumdan sonraki ilk kontrole bebeği kucağına alıp gitmiş eşiyle ne bir bez ne bir puset hiçbir şey hatta doktor dalga geçmiş Bim poşetine koysaydınız bari diye Neyse çıkışta eşinin arabayı almaya gitmesi gerek ki onları alsın ama arkadaşım sezeryanlı ve iki büklüm beklerken dikişleri nasıl ağrıyosa bebeği daha fazla tutamayıp çocuğu dümdüz yere bırakmış Ay anlattıkça gülerim tecrübesizlik başa bela yani ne getireceği belli olmuyo O yüzden her detayı sormak gerek :)

Sekerime dikkat ediyorum. 19 haftalik olacağız inşallah. Herhalde hamilelikte önce cok az yiyordum. Hamile olunca kahvaltı ögünü yapmaya basladim. Neyse zaten bebek doğunca insallah kosturmak kilo falan kalmiyor.
Benim de hayatımda kahvaltı yoktu hamilelikten önce direkt öğle yemeği yiyodum ama hamile kalınca hemen ekledim kahvaltıyı :)

Ya evet eşim de aynısını dedi bim poşetine koyacak halimiz yok, elbet bişey almamız lazım dogru diyosun bak sezeryan dikişi aklıma gelmedi. Bişiler lazım yani

E Elflatunn ayy naptınz şişli kolanıı edayı sordurdunuz muu ben 23ü ona gitmeyi düşünüyorum tanışma amaçlı daha bir girişim olmadıysa haber ederim 16 gün sonra

Bence pusetı bebek arabasına takmalı sekılde alın oğlumda cok rahat etmıstım cunku benım bıleklerım guclu degıl o pusetı tasıyacak kapasıte bende yok hastanede bır kısının pusetı yanlıslıkla dusurdugunu gordum ıcındede yenıdogan bebek vardı yaa cok uzulmuştum

Pusetle çıkarmıştık biz oğlumu ama pusetlerin içine ayrıca takılan yenidoğan parçası var onu koymak lazım. Bizim bebek arabası concorde neo idi onun pusetini kullandık böyle altı dolgulu bi minder gibi bişey işte adını bilmiyorum anlatamadım ya da portbebe tarzı bişey aldıysanız o da olur

ayy hoşgeldiniiiz covid aşısı oldunuz mu hangi şehir yaş kaç ve kaçıncı çocuk bilgilerini alırsam tabloya da ekleyeyimm isim netleştirdiğinizde de söylersiniz minnoşun adını da ekleriim
Hoşbuldum kuzum
İzmir'deyim, ilk dozumu oldum ikinciyi olmadan gebelik haberini aldim. Detaylı ultrasondan sonra ikinciyi olucam.
29 yaşındayım,ilk çocuğum nasip olursa. İsmi de Allah izin verirse Asya

Bebek ana kucağında çıkıyor hastaneden. Arabanız varsa vale önden getiriyor direkt arabaya bağlıyorsunuz. Taksi vs gidilecekse yine gelmiş oluyor direkt biniliyor. Çok taşınmıyor yani babada oluyor zaten Ana kucağı dışında birşey olmaz zaten arabaya bağlanması şart Tekerlek kısmı hiç çıkarılmıyor hastanede inip direkt binildiği için

Benim ikili taramanın sonucu 1/199 çıkmıştı. Doktor degerleri kafasına göre degistirdigi için. Down sendromlu olabilir demiş. Diğer doktor da ona istinaden yapalım istersen dedi.

Kız tabiki uydurmuşum atıyorum şimdi bak kreatininmiş dediğim dhdjsk ferittin 10 kreatinin neyse 0.66 demir 110 d vitamini de 26 ama ona da vermedi ilaç
Ferritin icin 10 dusuk ama saçlarınızı cok kotu etkiler. D vit dusuk o da saci çok etkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…