2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merhaba ,elif hanımla devam ediyor musunuz? :)

Valla hiç tecrubeli oldugum söylenemez, benim de cok kafam karışıyo bu işlerde ama, puset olmadan hastaneler taburcu etmiyormuş diye biliyorum. Arabaya koyarken bebegin guvenligi için puset falan gerekli ya, yoksa hem cezası varmış hem de cok tehlikeliymiş. Hatta puseti olmayan hastalar için, hastaneler kiralıyormuş orda cıkış yaparken yani her yerde bu böyle midir bilmiyorum ama, büyük özel hastanelerde böyleymiş sanırsam ben travel sistem bi araba bakarım diyorum, puseti falan içinde olsun diye. Ama inan hiç bi fikrim yok, sadece çevremden duyduklarım

Bende sizinle aynı durumdayım 54 kiloyla hamile kaldım şimdi 60 olmuşum ilk defa bu kadar hızlı aldım ki hiç yemiyordum yeni yeni yemeye başladım önce ki hamileliğimde 6 kiloyla doğuma girmiştim

Bende sizinle aynı durumdayım 54 kiloyla hamile kaldım şimdi 60 olmuşum ilk defa bu kadar hızlı aldım ki hiç yemiyordum yeni yeni yemeye başladım önce ki hamileliğimde 6 kiloyla doğuma girmiştim
Tek 6 kilo alan ben değilmişim neyseki

Genelde herkes pusette çıkarıyor bende diyorum çokuk bükülüyor gibi sanki dümdüz bı port bebe tarzı daha iyi olur sanki.

Benim ikili taramanın sonucu 1/199 çıkmıştı. Doktor degerleri kafasına göre degistirdigi için. Down sendromlu olabilir demiş. Diğer doktor da ona istinaden yapalım istersen dedi.
İnşallah birşey çıkmaz canım rabbim bebeklerimizi sağlıklı versin

antep fıstığının bir zararı yok dimi şekerler hurma nar gibi ona düştüm bu ara çıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…