Arkadas ilk 3 ay full ekşi tuzlu yiyip, sonrasinda nasi tatlıya düştükantep fıstığını nutellaya batırırken duymam iyi oldu kjasdhajkhdka gebelik şekeri loading...
Canim ya herseyden de üzülmeyelim . Tamam hamilelik hassas ama hicbirsey konusmayalim miKızlar bence çok kilo muhabbetine gitmeyin. Herkesin motivasyonu ve beden yapısı farklı. Belki çok kilo aldım ya da az aldım diye üzülüp söyleyemeyen olabilir. Doktorların kilo tutumu da çok yanlış. Bu işin doğrusu yok çünkü, yok ayda 1 kilo yok max 10 kilo vs. Stres yapmayın kendinize. Tabi ki dengeli beslenin ama hayatta kaç kere hamilelik geçiriyoruz ki. Tadını çıkarınÖperim hepinizin göbeklerinden
kanki ben manyaktım kız olsun diye ekşi falan çektiriyodum kesin canımı tatlı asla istemiyodum bilinçaltımın oyunlarıydı bana şimdi arayı kapatıyorum heraldeArkadas ilk 3 ay full ekşi tuzlu yiyip, sonrasinda nasi tatlıya düştükvala geliyo yasaklar ya herşey yasak zaten töbee
Aynı sehirde olsak garanti
Yok bee ye eksiyi dogur ayseyi yalan bence. Ben bildigin limona tuz döküp yiyodumkanki ben manyaktım kız olsun diye ekşi falan çektiriyodum kesin canımı tatlı asla istemiyodum bilinçaltımın oyunlarıydı bana şimdi arayı kapatıyorum heralde
aşkım 2.sini ay sonu olcamm ilkini de hamişken oldumKızlar kimler hamileyken iki doz aşı oldu merak ediyorum
Ya ben bes haftada bir gidiyorum. Sen ne guzel oyleben kudurdum 23ündeki randevuyu 1 hafta öne çektim2 haftada bir gitmiş olayım ne yapayım yoksa içim içimi yiyecek bi de ona söyleyeyim o da ilaçlara gerek yok derse uslu uslu susar evime dönerim yoksa başlamak istiyorum hemen
Aynen katılıyorum yazdıklarınıza. Yeter ki sağlık sorunu olmasın. Ben ilk hamileliğimde 30 kg almıştımCanim ya herseyden de üzülmeyelim . Tamam hamilelik hassas ama hicbirsey konusmayalim mikaynanam bana psikolojik baski yapiyor cok yeme , kilo alma diye. Valla canim istedikce yiyorum. Ilk hamileligimde 55 kilodan 85 kiloya cikmistim. Dogum yapmistim tuvalette kadinlar sen sezaryen mi olcaksin onu mu bekliyorsun demislerdi sonra yine zayifladim. Yine hamile kaldim 17 kilo aldim. Hicbir doktorum da demedi az kilo almasin filan diye
Bu ara hic olmadigim kadar hem hassas hem sinirliyim. Ne konussam agliyorumama herseyi kafaya takmak da iyi degil . Biri covid olmus etkileniyoruz , kilo aliyoruz etkileniyoruz. Hayatta kac kere hamile kaliniyor . Sagligimizi bozmayacaksa bosver yiyelim , kiloda alalim. Bu zamanlar cok hizli geciyor
Ben oldum ama hamile oldugumu bilmiyordumKızlar kimler hamileyken iki doz aşı oldu merak ediyorum
Ben 2. Dozumu 14. Haftada oldum canımKızlar kimler hamileyken iki doz aşı oldu merak ediyorum
5 hafta sonra 6 kasımda gel detaylı yapılacak dedi amaa ben kendi kendime randevu uyduruyorum insan doktoruna güvenemeyince böyle arayışa giriyor kesin allah ıslah etsin beni gerçektenYa ben bes haftada bir gidiyorum. Sen ne guzel oyleBebek var mi yok mu belli degil gormeyince unutuyor insan zaten ilkinde hamilelik sokundan anladim , ikincisinde cinsiyet şoku bakalim bunda ne yapacagim
Ben hamile kaldigim gibi kilo almaya basliyorumAynen katılıyorum yazdıklarınıza. Yeter ki sağlık sorunu olmasın. Ben ilk hamileliğimde 30 kg almıştım65 kg ile hamile kaldım 89 ile doğuma girdim gerçi benim kilonun yemekle pek ilgisi yoktu, sağlık sorunları sebebiyle oldu sonra 56 kg ya kadar düşmüştüm zaman içinde. Şimdi 62 ile hamile kaldım, fazla kilo almamam lazım doktorum max 10-12 kg dedi. Şimdiye kadar 2,5 kg aldım inş dediği gibi olur bakalım. Hiç sorunu olmayan kafaya takmasın kiloyu çok abartmadıkça bişey olmaz.
Ben senin kadar gitseydim bana esim ultrasyon alda otur evde derdi heralde5 hafta sonra 6 kasımda gel detaylı yapılacak dedi amaa ben kendi kendime randevu uyduruyorum insan doktoruna güvenemeyince böyle arayışa giriyor kesin allah ıslah etsin beni gerçekten
yok canım aslında çok mantıklı bi soruKızlar bu scroll model katlanan bebek arabasından kullanan oldu mu? 2.el onlara bakıyorum, hafif diye bir arkadaşım tavsiye etti, ama puseti falan yok. Daha basit bi mekanizma herhalde. Bir de arkadasım ufak bi puset verdi ama pusetler eğimli oluyor ya hastaneden çıkarken kullanılmaz di mi? Dümdüz bişey mi olmalı? Çocukları hastaneden kucagımıza mı alıp çıkarıcaz? Tecrübeli anneler nasıl çıkardınız bebekleri, bişey gerekiyo mu, puset, araba.sacma sorularda bugün
benimki artık yıldı pes etti saat gün söyle götürcem diyo bak strese gircem çocuğa zarar dediğim an yavrum tamam diyor yoksa psikologtan kendisi randevu alacak ilk benim içinBen senin kadar gitseydim bana esim ultrasyon alda otur evde derdi heraldeama ben simdi cocuklarin pesinde kostururken zaman geciyor. Sen git ne olcak imkan var 1
İyi bari oralarda canın çekmemişBen hamile kaldigim gibi kilo almaya basliyorumbirincide midem bulanmadi , esim sagolsun her istedigimi yapar . Ben hamile olmadan da aşeriyormus gibi canim birseyler istiyordu. Yani cidden aklima gelen seyi yemeden uyuyamazdim hamilelikte oyle olmadi ama cok durüm , lahmacun , iskender filan yiyordum. Sonra Almanyaya geldim. Burda neresi helal neresi temiz derken , disarda yeme aliskanligim bitti en onemlisi saglik , kimse üzülmesin boyle onemsiz seylerden. Ama tansiyon , seker bunlar onemli. Bende 65 ile hamile kaldim suan 68 oldum
BenKızlar kimler hamileyken iki doz aşı oldu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?