2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ayyy kızlar canım seyyar köfte çekti soğanlı söylemesi ayıptır normalde de hiç sevmem soğan eşim gidip alacak ama hijyen açısından sıkıntı çeker miyim bilmiyorum bebişe bir şey olur diye korkuyorum gerçi eşimi tembihledim adama sorsun ve iyi pişmiş olsun diye ama yine de bilemedim canım da aşırı çekti Kokoreç falan yedim daha önce dışarıdan çok şükür bir şey olmadı

İlaç çekmecemde neler buldum allahım bu bi işaret mi acaba kendi kendime içmeyeyim dimi
ferrum benı mahvettı gunlerce kabız ve deli gibi şiş gezdım sımdı gyno ferro verdı doktor o tok karnına ıcılıyomus kan degerlerıne bakılarak ıcılıyo gerek yoksa ıcme benım kan degerlerım dusmeye baslamış

Afiyetle ye kuzum hiçbişeycik olmaz

bi de ferro sanol var evde düşük benim ama doktor 20. hafta veririz dedi 24. haftada görüşmeye çağırdı o da sonuç göstermeye yoksa 28. haftaya çağırdı o 8 hafta ne yicem toprak mı yicemm duvar mı yalıcam doktora sormadım basiretim bağlandı ahahhha

ohh afiyet bal şeker olsunnn Aysel Minamız istemiş yiyeceksin tabii kızlar minnoşlarınızın ismini söylerken içim sıcaklık doluyor ya

Senın doktorun kafasından yasamak ıstıyorum ılaç yazmaya mı üşendi senı aylarca ılacsız bırakmak ıstıyo kadın dogum doktorları cıldırdı yeter artık dogurmayın beynımız sulandı dıyolar heralde

canım zararsız bebeğim prilamımı bile 4. gün yazdı zalımmm soru kağıdımla kafasını mı karıştırdım acaba benle uğraşmak mı istemiyor anlamadım ki 12tl neree 79 tl neree kazıklanarak almak zorunda kaldım neyseki bol bol oldu evde

Bebek küvezde kalırsa öyle ye biliyorum. Bem ilk çocuğumu portbebeyöe çıkarmıştık, Puset vardı ama götğrmedim kundaklıymen nasıl emniyet kemerini bağlıycam diye
Pusette bükülmez zaten anne karnındaki duruşuna göre yapılıyor, omurga yapısına daha uygun yani. Benim bebek arabasının pusetiydi içinde yenidoğan parçaları oluyor büyüdükçe çıkarılıyor, ay bide o oarçaları bulcam daha
Gerek yok derse boşver, doktor bizden iyi bilir sonuçta. Bizimki tahlilsiz verdi hemen, mide bulantısı ve kabızlığı artırcak diye kullanamıyorum şuan

Bıraz üşengec gıbıSenın doktorun sekreterı yokmu yaa genelde onlar ugrasıyo bu ıslerde

ah kuzum senin dertte apayrı ben şımarık kız çocuğu gibi dolanıp duruyorum forumda ıkınmak vs her şey yasak sana değil mi kusarken bile kanama oluyor. nasılsın bu aralar minik kızın nasıl iyileşti mi hastaydı
Bıraz üşengec gıbıSenın doktorun sekreterı yokmu yaa genelde onlar ugrasıyo bu ıslerde
yok kuzum ya aslında asistan gibi biri dolanıyo etrafta da tansiyonumu ölçüyo kilomu ölçüyo o kadarr

madem biliyordu Dr parasını eşine vereydinbı kız bı erkek olacak insallah

derin bir nefes aldım ve kaldırdım hepsini 9 gün sabretcem ıspanağa düşeyim bari sürekli yerim o da demir deposu ay bu arada kitap önerisi için sağol bakacağım hemenn
İç anscim iç ne zararı olacak ki benim değerlerine bakmadan verdi Dr zaten düşecek normal olsa bile dedi.son gobus halin nedir baya çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…