2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben oldum ama hamile oldugumu bilmiyordum birinciyi oldugumda 4 haftalikmis ikincide 9 haftalik
9 haftalık hamile olduğunu bilmemek nasıl bir duygu acaba ben kanama alanıydı mide bulantısı uğraşıp duruyordum
Kızım iyileşti rabbime şükürler olsun.
Benim prilam pazar günü bitmişti yeter artık içmiycem dedim, zaten bu bağımlılık yaptı dedim, nerden de dedim. Pazartesi akşama doğru bir mide bulantısı başladı çarşamba ya kadar kusturdu. Şükür kanama falan olmadı ama korktum baya. İçtiğim su bile çıktı. Sonrasımda aşırı kabızlık ve bağırsak sancısı. Neyseki çarşamba ve perşembe prilamı içtim rahatladım.
Bu mide bulantısı doğuma kadar sürecek mi acaba, kızımda 14.hafta da geçmişti.

Ye gitsin takılma cok

Reflü yastığı alacakmisiniz anneler?

İç anscim iç ne zararı olacak ki benim değerlerine bakmadan verdi Dr zaten düşecek normal olsa bile dedi.son gobus halin nedir baya çıkmıştı
Saat başı büyüyor senin ikizlerle yarışacak benim urişim ay arka fonun dağınıklığının kusuruna bakmayın kışlıkları çıkarıcam da inş kış bitmeden

Eklentiler

• IMG_20211007_223127.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 109
ah canım ya duble duble geçmiş olsun evet 3 kere denedim heralde bırakmayı hepsinde tokat gibi suratıma çarptı
bağımlılık yapıyorsa doğumdan sonra da içerim bulanacağına en azından yemek yiyorum böyleee
sende bırakma boşver iç gitsin bir zararı yokmuş zatenn

Bugün eski sezeryan dikişimin ora sızlıyor sürekli.Noldu anlamadım.4bucuk yıl geçmiş üstünden.Bi fikri olan varmı?Normal mi acaba?

madem biliyordu Dr parasını eşine vereydinbı kız bı erkek olacak insallah
Insallah saglıkla kucagınıza alırsınızSızde ıkı duyguyu aynı anda yasıcaksınız hayırlısıyla bır kız bır erkek ıkızlerını her zaman havalı bulmuşumdur uzaktan bır genc gelır aaa o benım ıkızım der kızdafılm gıbı senaryo oldu heee

Saat başı büyüyor senin ikizlerle yarışacak benim urişim ay arka fonun dağınıklığının kusuruna bakmayın kışlıkları çıkarıcam da inş kış bitmeden
Kiz maşallah senin gobuse bakmaktan arka fonu görmedimbenim yok bu kadar gobusun zaten normalde gobekliydimama hamile gibi değil sanki yağın içinde kayboldu yavrucaklarim zaar

Valla risklerini okuyunca havasının yerine korku kapladı ama tabiki sağlıkla hayırla dünyaya gelsinler de bı şekilde bakacağız artık zombi gibi dolanirim artık ortada

Valla risklerini okuyunca havasının yerine korku kapladı ama tabiki sağlıkla hayırla dünyaya gelsinler de bı şekilde bakacağız artık zombi gibi dolanirim artık ortada
Allah bır sekılde kolaylıgını verır . Aıleden destek olacak bırılerı varsada bıraz daha rahat edersınız ınsallah

Ayy kızlar @paniklianne arkadasimiz hala yok sanirim. Baktim da üyelik iptal yaziyo, umarım herşey yolundadır
evet yaa ama 23 dk önce dolaşıyomuş forumda üyeliğini açsa keşke de beraber paniklesek
Kiz maşallah senin gobuse bakmaktan arka fonu görmedimbenim yok bu kadar gobusun zaten normalde gobekliydimama hamile gibi değil sanki yağın içinde kayboldu yavrucaklarim zaar
niye böyle oldu anlamadım valla kuzu büyüdükçe büyüyor

Gecmis olsun canim ya , tabi o zaman dikkat et . Bende normalde cok hizli kilo alabilirim. Sirf cocuklarin pesinde kosturmaktan verebiliyorum buyudukce daha zor olmaya basladi yoksa uyku yatmak bana kilo aldiriyor zayif olmak saglikli tabiki , sagligin iyiyse cok asiriya gitmeden caninin cektigini yemek lazim. Kafaya cok takmamak lazim. Moralimizi bozmamak lazim anlaminda demistim

9 haftalık hamile olduğunu bilmemek nasıl bir duygu acaba ben kanama alanıydı mide bulantısı uğraşıp duruyordum
Ilk ikisi isteyerek oldugu icin test yapip duruyordum. Hele ilkinde o kadar cok test yapmistim ki keske bir test yapsam aaa hamileymisim desem demistim. Guzel bir duygu bence ama aglamaktan o guzelligi farketmedim , simdi sen soyleyince hatirladim bir gittim doktora pit pit kalp sesi , aaa kalbi mi atiyor dedim. Evet cunku 9 haftalik dedi

Bencede en onemlisi saglik , onlar saglikli olsun sen saglikli ol , Allah oyle nasip ediyor ki , tek basina bile bakarsin. Ben hic ikiside yaramaz ikiz bebek gormedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…