9 haftalık hamile olduğunu bilmemek nasıl bir duygu acabaBen oldum ama hamile oldugumu bilmiyordumbirinciyi oldugumda 4 haftalikmis ikincide 9 haftalik
Kızım iyileşti rabbime şükürler olsun.ah kuzum senin dertte apayrı ben şımarık kız çocuğu gibi dolanıp duruyorum forumda ıkınmak vs her şey yasak sana değil mi kusarken bile kanama oluyor. nasılsın bu aralar minik kızın nasıl iyileşti mi hastaydı
yok kuzum ya aslında asistan gibi biri dolanıyo etrafta da tansiyonumu ölçüyo kilomu ölçüyo o kadarr
Ye gitsin takılma cokAyyy kızlar canım seyyar köfte çekti soğanlı söylemesi ayıptır normalde de hiç sevmem soğan eşim gidip alacak ama hijyen açısından sıkıntı çeker miyim bilmiyorum bebişe bir şey olur diye korkuyorum gerçi eşimi tembihledim adama sorsun ve iyi pişmiş olsun diye ama yine de bilemedim canım da aşırı çekti Kokoreç falan yedim daha önce dışarıdan çok şükür bir şey olmadı
Geçen hafta cuma ilkini oldum.2. De 2hafta sonra olacak benimde.Kızlar kimler hamileyken iki doz aşı oldu merak ediyorum
Saat başı büyüyor senin ikizlerle yarışacak benim urişim ay arka fonun dağınıklığının kusuruna bakmayın kışlıkları çıkarıcam da inş kış bitmedenİç anscim iç ne zararı olacak ki benim değerlerine bakmadan verdi Dr zaten düşecek normal olsa bile dedi.son gobus halin nedir baya çıkmıştı
ah canım ya duble duble geçmiş olsun evet 3 kere denedim heralde bırakmayı hepsinde tokat gibi suratıma çarptı9 haftalık hamile olduğunu bilmemek nasıl bir duygu acababen kanama alanıydı mide bulantısı uğraşıp duruyordum
Kızım iyileşti rabbime şükürler olsun.
Benim prilam pazar günü bitmişti yeter artık içmiycem dedim, zaten bu bağımlılık yaptı dedim, nerden de dedim. Pazartesi akşama doğru bir mide bulantısı başladı çarşamba ya kadar kusturdu. Şükür kanama falan olmadı ama korktum baya. İçtiğim su bile çıktı. Sonrasımda aşırı kabızlık ve bağırsak sancısı. Neyseki çarşamba ve perşembe prilamı içtim rahatladım.
Bu mide bulantısı doğuma kadar sürecek mi acaba, kızımda 14.hafta da geçmişti.
Biz artık dur dedik.Kv zıbın falan almış.Abiden kalanları da çıkardım.30tane 0-6ay zıbın cıktı.o totemi denicem ya eşimi göndericem şok a101 bim dolansın bakayım bişey görecek mi
Valla eşim gelsin de yiyeyim diye bekliyorum kedi gibiYe gitsin takılma cok
madem biliyordu Dr parasını eşine vereydin bı kız bı erkek olacak insallah
Kiz maşallah senin gobuse bakmaktan arka fonu görmedimSaat başı büyüyor senin ikizlerle yarışacak benim urişim ay arka fonun dağınıklığının kusuruna bakmayın kışlıkları çıkarıcam da inş kış bitmeden
Insallah saglıkla kucagınıza alırsınız Sızde ıkı duyguyu aynı anda yasıcaksınız hayırlısıyla bır kız bır erkek ıkızlerını her zaman havalı bulmuşumdur uzaktan bır genc gelır aaa o benım ıkızım der kızda fılm gıbı senaryo oldu heee
Ben almayı düşünüyorum düzlerde bebek kayıyor yazmışlar yorumlarda baby nest gibi olanlar daha mantıklı sanırımReflü yastığı alacakmisiniz anneler?
Allah bır sekılde kolaylıgını verır . Aıleden destek olacak bırılerı varsada bıraz daha rahat edersınız ınsallahValla risklerini okuyunca havasının yerine korku kapladı ama tabiki sağlıkla hayırla dünyaya gelsinler de bı şekilde bakacağız artık zombi gibi dolanirim artık ortada
evet yaa ama 23 dk önce dolaşıyomuş forumda üyeliğini açsa keşke de beraber paniklesekAyy kızlar @paniklianne arkadasimiz hala yok sanirim. Baktim da üyelik iptal yaziyo, umarım herşey yolundadır
niye böyle oldu anlamadım valla kuzu büyüdükçe büyüyorKiz maşallah senin gobuse bakmaktan arka fonu görmedimbenim yok bu kadar gobusun zaten normalde gobekliydimama hamile gibi değil sanki yağın içinde kayboldu yavrucaklarim zaar
Kızımda kullandım reflüsü yoktu ama çok rahat ettimben. İçim de rahat etti. Şimdi de kullanırım canımReflü yastığı alacakmisiniz anneler?
Gecmis olsun canim ya , tabi o zaman dikkat et . Bende normalde cok hizli kilo alabilirim. Sirf cocuklarin pesinde kosturmaktan verebiliyorumİyi bari oralarda canın çekmemişBende çok hızlı kilo alıyorum normalde yediklerime çok dikkat ederim hep bi diyetisyenim vardır Ama hamileyken vücudum kesinlikle yediklerimi yakmıyor. En son gittiğimde doktorum dedi ki hani derler ya su içsem yarıyor heh işte şu an tam da o yola girdin, fazladan yediğin 1 ekmek bile sana kilo yapacak. Maalesef bünyem böyle, şeker, tansiyon olmadı çok şükür ama ilk gebeliğimde gebelik zehirlenmesi geçirdim onun için kilo bana yasak.
Ilk ikisi isteyerek oldugu icin test yapip duruyordum. Hele ilkinde o kadar cok test yapmistim ki9 haftalık hamile olduğunu bilmemek nasıl bir duygu acababen kanama alanıydı mide bulantısı uğraşıp duruyordum
Bencede en onemlisi saglik , onlar saglikli olsun sen saglikli ol , Allah oyle nasip ediyor ki , tek basina bile bakarsin. Ben hic ikiside yaramaz ikiz bebek gormedim.Valla risklerini okuyunca havasının yerine korku kapladı ama tabiki sağlıkla hayırla dünyaya gelsinler de bı şekilde bakacağız artık zombi gibi dolanirim artık ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?