2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
ya bugün aklıma ne geldi 10 gün muayene şeyi var ya belki gitsin görürsün bu sefer
Ahahahaha yarın sabaha randevum vardı aslında ama küstüm oynamıyorum iptal ettim şaka bir yana pzt hastaneye gidicem dahiliyeye eğer kadın doğumda boşluk varsa girmeye çalışırım zorlamıyorum artık saldım çayıra

attım hafızayaaa valla ptesi doktor bakmazsa da ben bir tutayım aleti de nasılsa ezberlemişsindir kendinde halledersin kardeşim

bana da 22 de git dedi.

Kız tabiki uydurmuşum atıyorum şimdi bak kreatininmiş dediğim dhdjsk ferittin 10 kreatinin neyse 0.66 demir 110 d vitamini de 26 ama ona da vermedi ilaç
Ferritinin yine düşük, muhtemelen ondan toprak çekiyor canın, bem en sın kaçtı hatırlamıyorum ama bi ara 50 falandı. Bu demir deposu zaten ferritin

Ferritinin yine düşük, muhtemelen ondan toprak çekiyor canın, bem en sın kaçtı hatırlamıyorum ama bi ara 50 falandı. Bu demir deposu zaten ferritin
ben kudurdum 23ündeki randevuyu 1 hafta öne çektim 2 haftada bir gitmiş olayım ne yapayım yoksa içim içimi yiyecek bi de ona söyleyeyim o da ilaçlara gerek yok derse uslu uslu susar evime dönerim yoksa başlamak istiyorum hemen

O maşallah hayırlısı ve sağlıklısı olsun oğlumuza bir kız kardeş gelecek o zaman evet ikiz canım çok heyecanlı
Evet yaa benım esım evlendıgımızden berı ılk cocugumuz erkek ıkıncısı kız olucak ılkı kızımıza abılık yapıcak deyıp dururdu ılkını tutturdu ıkıncısınede ultrasona ne gerek var ben bılıyodum zaten dıyosızınkılerın cınsıyetı ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…