Yaaa Sibelle aynı he pabucumun operatörü ne zaman gitceksin gidersen şeker yüklemesine direkt ona giderim olmadı detaylıyı ercüde yaptırıcam da garanti ayy aynı doktor takiplisi olursak kesin severim güven gelir haberdar et mutlaka nolur
Ahahahaha yarın sabaha randevum vardı aslında ama küstüm oynamıyorum iptal ettim şaka bir yana pzt hastaneye gidicem dahiliyeye eğer kadın doğumda boşluk varsa girmeye çalışırım zorlamıyorum artık saldım çayıra
Bu arada bugün aniden ciddi bir konuşma yapıp eşimle isimleri belirledik isimler çünkü cinsiyet hala belli değil ahahahah. Kız ise Nil Feyza erkek ise Tuna Selim. Zzahrada
cinsiyeti söylediğim an ismi de yapıştırabilirsin tabloya
Bu arada bugün aniden ciddi bir konuşma yapıp eşimle isimleri belirledik isimler çünkü cinsiyet hala belli değil ahahahah. Kız ise Nil Feyza erkek ise Tuna Selim. Zzahrada
cinsiyeti söylediğim an ismi de yapıştırabilirsin tabloya
Kizlar ben detayli ultrason randevumu 20+2 ye gelecek sekilde aldim doktor 19. haftadan itibaren gelebilirsin demesine ragmen garanti olsun iyi gorunsun diye 1 hafta gec bile aldim. Burdan bazi arkadaslari 22. Hafta bitince çağırmışlar hangisi dogru acaba
Kız tabiki uydurmuşum atıyorum şimdi bak kreatininmiş dediğim dhdjsk ferittin 10 kreatinin neyse 0.66 demir 110 d vitamini de 26 ama ona da vermedi ilaç
ben kudurdum 23ündeki randevuyu 1 hafta öne çektim 2 haftada bir gitmiş olayım ne yapayım yoksa içim içimi yiyecek bi de ona söyleyeyim o da ilaçlara gerek yok derse uslu uslu susar evime dönerim yoksa başlamak istiyorum hemen
Evet yaa benım esım evlendıgımızden berı ılk cocugumuz erkek ıkıncısı kız olucak ılkı kızımıza abılık yapıcak deyıp dururdu ılkını tutturdu ıkıncısınede ultrasona ne gerek var ben bılıyodum zaten dıyosızınkılerın cınsıyetı ne olucak