- 25 Mayıs 2021
- 505
- 480
- 33
- 32
Abisi ada diye tutturdu bizde alistik artk hep ada diye bahsediyoruzHangi doktora gidiyorsunuz acaba fonksiyonel tıp eğitimi alan doktorları araştırdım ama bahsettiğiniz gibi ücretleri baya yüksek
Bizimde en çok içimize sinen isim ada oldu ama doğuma çok var diye araştırmalara devam ediyoruz
Eylul de çok guzel bi isimBızde kız ismi bulanıyoruz oğlum eylül ismini koymamızı çok istıyor ama bız kararsızız kız ismi koymak bence dahada zor
Benim kayınpeder sağolsun çocuk odasını yapıyor bende anne baba olmadığı için benim taraftan büyük eşya alacak kimse olmayacak kredi de ödüyoruz inşallah Şubat ayında hepsi bitecek sadece ev kredisi 3500 kalacak inşallah onu da çok rahat öderiz diye düşünüyoruz şuan aylık 8-9 bin gider var o yüzden pek bir şey almak istemiyorum ben kendimde çalışmıyorum kayınpederim destek çıkmasa bizim halimiz yaşCocuk bizim heves bizimmalesef erkek tarafi oyle oluyor. Benim kv dem ilk torunlarina cok hevesliymis , ben 3.gelin oldugum icin yine mi hamilesin , daha yapmayin diyorlar ama annem kendi kizi herseyini yapmisti kizimin. Yinede turkiyede herseyi hazirlar. Patik örmüs anne farkli oluyor. Biz guzel kv oluruz insallh
Geçtiğimiz aylarda bizim TV ekranı bozuldu eşim yaptırmadan sattı almayı düşünmüyoruz zaten TV izlemiyoruz laptop ve tablet var varken de açmıyorduk zaten eşim almayı düşündü ama ben alma çocuk olacak zaten TV'ye alışmamış olur dedim. Abur cubur eve sokmayı düşünmüyorum çünkü çevremde ki çocuklardan biliyorum düzenli yeme alışkanlığı olanlar bile yemekten önce verilen abur cuburu yiyince kesinlikle yemek istemiyorlar ve ağlayarak devamını bekliyorlarKendi bilinçli bi şekilde başka şeyler yemek isteyene kadar müdahale ederim ben de. Şimdiden abur cuburdan ekrandan nasıl uzak tutarım onun araştırmasını yapıyorum. Etrafındaki çocuklarla bir araya gelince mecbır yiyecek müdahale etmek de doğru değil ama ev içine sokmamaya kararlıyım en azından :) Kaç yaşında şu an büyük :)
Çok güzel isimmişKizlar isim olarak ada sectik sizce nasıl
Normal doğum oldu. Giydirme isini hemsireler yapmis sonradan. Erken doğduğu için sonra alıp gittiler. Sicak isitilmis yataga yatirmislardi.Sezaryen miydi
Benim normal olsaydı öyle olacaktı, sezaryen olunca kordonu kesip yanağıma dayadılar, sonrada odamda gördüm. Ablamla görümcem giydirmişler.
Yıkamadılar sadece kuru bi bezle siliyorlar, 7 günlükken yıkamıştık
Rica etsem Nutella şifresi bana verirmisiniz pekiBende çikolatali gofret yedim Nutella yedim iki üç kaşık sadece ayağını karnına çekebildi tek hareketi o oldu
Hic üzülme bebek için aslında cok şey gerekmiyor. Bakma şimdiki insanlar herseyi abartıyor. Birde babyshower partileri var ben bakarken utaniyorum resmen.Benim kayınpeder sağolsun çocuk odasını yapıyor bende anne baba olmadığı için benim taraftan büyük eşya alacak kimse olmayacak kredi de ödüyoruz inşallah Şubat ayında hepsi bitecek sadece ev kredisi 3500 kalacak inşallah onu da çok rahat öderiz diye düşünüyoruz şuan aylık 8-9 bin gider var o yüzden pek bir şey almak istemiyorum ben kendimde çalışmıyorum kayınpederim destek çıkmasa bizim halimiz yaş
Geçtiğimiz aylarda bizim TV ekranı bozuldu eşim yaptırmadan sattı almayı düşünmüyoruz zaten TV izlemiyoruz laptop ve tablet var varken de açmıyorduk zaten eşim almayı düşündü ama ben alma çocuk olacak zaten TV'ye alışmamış olur dedim. Abur cubur eve sokmayı düşünmüyorum çünkü çevremde ki çocuklardan biliyorum düzenli yeme alışkanlığı olanlar bile yemekten önce verilen abur cuburu yiyince kesinlikle yemek istemiyorlar ve ağlayarak devamını bekliyorlar
Çok güzel isimmiş
Aynen çok bisey yada marka bisey almaya gerek yok bence eskiler yedigi helal giydigi haram derlermis cocuk icin cok dogru benceHic üzülme bebek için aslında cok şey gerekmiyor. Bakma şimdiki insanlar herseyi abartıyor. Birde babyshower partileri var ben bakarken utaniyorum resmen.
Bebek kismeti ile gelir inşallah. Herseyi önceden bir yıllik kıyafeti hazirlamaya gerek yok.
Yeni doğan bebek için 5 parca kiyafet yetiyor kardeşim. Havlusu ağız bezi falan filan hepsinin bir cözümü var aslında. Evdeki eski atletleri al 90 derecede yika kes al sana mis gibi ağız bezi. Şimdi insanlar herseyi açıkta yaşıyor. Bana göre doğru değil. Durumu olmayan var kimseyi özendirmemek lazım.
Yeterki sağlıklı sıhhatli doğsun evlatlarimiz.
Bizler de onlari Allaha hayırlı mübarek kul, Vatana millete hayırlı evlatlar olarak yetistirebilelim.
Tabiki öyle çok haklısın. Üzülmüyorum zaten Allah bir şekilde yardım ediyor çok şükür aç değiliz açıkta değiliz eşimin kendi işi borç ödemekte zorlanmıyorduk kenarda paramız da vardı, ama bu bitcoin işi bizi mahv etti. Sağolsun kayınpederim destek çıkıyor o yüzden şimdilik bir sorun yok şubata şunun şurasında ne kaldı zaten. Kıyafet olayını abartmayı düşünmüyorum, ağız bezi falan için kayınpederim terzi ondan isteriz diye düşündük. Allah hepimizin yardımcısı olsunHic üzülme bebek için aslında cok şey gerekmiyor. Bakma şimdiki insanlar herseyi abartıyor. Birde babyshower partileri var ben bakarken utaniyorum resmen.
Bebek kismeti ile gelir inşallah. Herseyi önceden bir yıllik kıyafeti hazirlamaya gerek yok.
Yeni doğan bebek için 5 parca kiyafet yetiyor kardeşim. Havlusu ağız bezi falan filan hepsinin bir cözümü var aslında. Evdeki eski atletleri al 90 derecede yika kes al sana mis gibi ağız bezi. Şimdi insanlar herseyi açıkta yaşıyor. Bana göre doğru değil. Durumu olmayan var kimseyi özendirmemek lazım.
Bizler de onlari Allaha hayırlı mübarek kul, Vatana millete hayırlı evlatlar olarak yetistirebilelim.
Öyle güzel yazmışsınız ki ağzına sağlıkHic üzülme bebek için aslında cok şey gerekmiyor. Bakma şimdiki insanlar herseyi abartıyor. Birde babyshower partileri var ben bakarken utaniyorum resmen.
Bende gördüm aslında katalog Perşembe yazıyor erken geldi sanırım cinsiyet kıza benziyor olduğu için krem battaniye ve büyük bir şirinler havlusu gördüm aldım.su başlıklı havlu bebekler için katalogda vardi ama a101 de göremedim onu bekliyorum tekrar bakicam PerşembeKızlar A101 bebek ürünlerini getirmiş ben bunları aldımGezmeye diye çıktım az bişey alacaktım bunlara yetti param
Yaa ne guzelBenim kayınpeder sağolsun çocuk odasını yapıyor bende anne baba olmadığı için benim taraftan büyük eşya alacak kimse olmayacak kredi de ödüyoruz inşallah Şubat ayında hepsi bitecek sadece ev kredisi 3500 kalacak inşallah onu da çok rahat öderiz diye düşünüyoruz şuan aylık 8-9 bin gider var o yüzden pek bir şey almak istemiyorum ben kendimde çalışmıyorum kayınpederim destek çıkmasa bizim halimiz yaş
Ben laf ettim hatta bunlar 14 ünde gelmicek miydi erken koymuşsunuz diyeBende gördüm aslında katalog Perşembe yazıyor erken geldi sanırım cinsiyet kıza benziyor olduğu için krem battaniye ve büyük bir şirinler havlusu gördüm aldım.su başlıklı havlu bebekler için katalogda vardi ama a101 de göremedim onu bekliyorum tekrar bakicam Perşembe
Canım bence 2 şart çünkü kirlenince yikanicak yedek olması lazım.. hastane çantası için koyuluyor mu bilen yazsın..ama sanki koyulur.. gelince 2 tane alıyoruz..Ben laf ettim hatta bunlar 14 ünde gelmicek miydi erken koymuşsunuz diyeÖyle havlulardan annem 1 tane almış kaç tane gerekir ki ?
Selamın aleyküm kızlar Ben istedim canım yeniden açmalarını siteden son paylaşımımdan sorma vicdan azabı çektim görenler rahatsız olmuş üzülmüş olabilir diye kendimi suçlu hissettim kapatmak istedim ama dayanamadım alışmışım size valla gizli sekmeden okuyodum yorumlarınızı sinsi sinsi hakkınızı helal edinP Panikli anne açmış birileri üyeliğii hoşgeldin şekerr
Yanlış anlaşılmak istemem ama ben daha hiç bi test yaptirmadm ne ikili ne 3lü aldırmicam ne olursa olsun dedim k. Bakmayn ben yanlış düşünüyorum belki ama bana saçma geliyorÖyle güzel yazmışsınız ki ağzına sağlık
Herkesin gücü farklı ama hiç kimseyi Allah kucağı boş bırakmasın nasip etsin.
Ben ikinci el aldım büyüyen beşik anne yanı küvet vs vs çoğunu ben çamaşır suyuna şuan dayanamıyorum eşim yıkadı pırıl pırıl bütçem için daha iyi oldu.Kiyafette pazardan aldım çoğunu birazcık e bebekten ama abartmadan yeterli sağlıklı dogsun tek dileğim bu..hatta nifty denen test bütçemi aştığı için yaptırmadım özel doktora gidiyorum bunada şükür
Hastane için havluya gerek yok. Bazı hastaneler kıyafeti bile ilk kendileri giydiriyor oğlumda öyle olmuştu kirlenince biz kendi getirdiklerimizi giydirmiştik. Bebek battaniyesi, müslin tarzı şeyler koyarsınız.Canım bence 2 şart çünkü kirlenince yikanicak yedek olması lazım.. hastane çantası için koyuluyor mu bilen yazsın..ama sanki koyulur.. gelince 2 tane alıyoruz..
Doktorum Ahmet Akkoca, instagramda drahmetakkoca hesabı yaptırdığı doğumları ve fonksiyonel tıp bilgileri paylaşıyor. Kendisini Hypnobirthing kitabını okuyunca doğal doğum doktoru diye arama yaparken buldum. Fonksiyonelci de olması ekstra güzellik oldu benim için.Hangi doktora gidiyorsunuz acaba fonksiyonel tıp eğitimi alan doktorları araştırdım ama bahsettiğiniz gibi ücretleri baya yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?