Anaokulu planlamaya baslariz artik yakinda bu gidislegöbeği düşmeden ikisi bir çıksın diyodum da hem göbek hem sünnetli pipi zorlamış öyle yaptıran anneleri genelde 2. hafta veya 3. ayında olmuşlar bende kendime 2. haftasını seçtim
Biz oğlumu 6aylikken yaptırdık çok ağlamıştı kuzum.En iyisi 40inda yaptırmak.göbeği düşmeden ikisi bir çıksın diyodum da hem göbek hem sünnetli pipi zorlamış öyle yaptıran anneleri genelde 2. hafta veya 3. ayında olmuşlar bende kendime 2. haftasını seçtim
Kalıpları büyük oluyor genelde ben lcw bir pantolon aldım normal de m giymeme rağmen s bedeni çok rahat oldu bacaklardan falan göbek kısmı da en son düğmesine getirmeme rağmen büyük düşüyor popomdangeçen bir arkadaşım aldı kalıbı biraz büyük dedi ama yıkayıp yıkayıp giyiyo memnun oo dışarda içeride giyiyoor bende 1 tane defactonun var dün giydim ilk iz falan yapmadıı
Yaa yeni mi aldınız acaba ? Link falan var mı yoksa da tam model ismini biliyor musunuz ? Lcw bir çok ürün var internet sitesinde yanlış bir şey almayayımBende lcw normal pamuklu beli ayarlanabilir olanlardan var cok memnunum hem evde hem disarda giyiyorum.
Ee ayrintilidan sonra neye tablo yapacaksın canım.kendime yeni eğlence bunu edindim
Tamam canım çok teşekkür ederim dün eşim kızdı evde ki eşofmanlarımı giyiyorum hala sıkmıyor aslında ama lastik izini eşim görünce çocuğu içerde sıkıştırıyorsun sana alma diyen mi var gibi şeyler söyleyince araştırma içine girdim hemen sönen bir şey olsun istemiyorumBen hamile tayti olarak lcw den almıştım kot rengi sanki pantolon gibi duruyor.Yapısı çok güzel.Bi de siyah penti tayt aldım hamile tayti değil ama beli hala rahat oluyor.Lcw bak bi orda güzel ürünler var canım.H m de güzel taytlar var.
ah kıyamam ben ona ya öff valla içimde gidiyor el kadarlar ama daha da büyüyünce en zoruuBiz oğlumu 6aylikken yaptırdık çok ağlamıştı kuzum.En iyisi 40inda yaptırmak.
sessiz sessiz köşemde doğum tarihlerinizi beklerim artıkEe ayrintilidan sonra neye tablo yapacaksın canım.şeker yüklemesi kalıyor bi.
Yaaaa evet öyle oldu sanırım son 4 haftada 3 kez usgye girdim artık dr falan yok acil bir durum olmazsaGözünaydın canım.Yaa en nazlisi cıktı grubun seninki.
Buraya yazarken aklımdan geçtiAdını Nazlı olabilir diye düşündünüz mü
Tayt - LC WAIKIKI - 39,99 TL benimkiler bundan indirime de girmişler ^^ kalıplar büyük yalnız karın kısmı zaten muhtemelen 9 ay olacak kadar genişliyo her türlü, kendi bedeninizden küçük ya da kilo alma yapı olsun diye tam beden alınabilirKalıpları büyük oluyor genelde ben lcw bir pantolon aldım normal de m giymeme rağmen s bedeni çok rahat oldu bacaklardan falan göbek kısmı da en son düğmesine getirmeme rağmen büyük düşüyor popomdan
Yaa yeni mi aldınız acaba ? Link falan var mı yoksa da tam model ismini biliyor musunuz ? Lcw bir çok ürün var internet sitesinde yanlış bir şey almayayım
Bizimki bacak arasını zoomlayıp alın size pipi bu demişti ekliyorum görüntüyü aynu şüphe taşıyodum da dna ya rağmen
Ne kadar çabuk yaptirirsan o kadar çabuk iyileşir. Benim kaynım ikisini de doğumdan sonra yaptırmıştı. Amerika'da hiç bekletmiyorlar. Acimiyormus da canı hemen iyileştiği için.ah kıyamam ben ona ya öff valla içimde gidiyor el kadarlar ama daha da büyüyünce en zoruu
sessiz sessiz köşemde doğum tarihlerinizi beklerim artık
Rica ederim canım.Kislik hamile taytları da vardı lcw de.Bende baktım da.Benim ilk hamileligimden kalanlar vardı.Onlarin üstüne tunik aldım sadece.Bi de siyah tayt.Kurtariyor zaten.Tamam canım çok teşekkür ederim dün eşim kızdı evde ki eşofmanlarımı giyiyorum hala sıkmıyor aslında ama lastik izini eşim görünce çocuğu içerde sıkıştırıyorsun sana alma diyen mi var gibi şeyler söyleyince araştırma içine girdim hemen sönen bir şey olsun istemiyorumÇok sağol tekrardan
Büyüyünce bi de onlar için isin psikolojik boyutu var.O yüzden en iyisi minikken yaptırmak.ah kıyamam ben ona ya öff valla içimde gidiyor el kadarlar ama daha da büyüyünce en zoruu
sessiz sessiz köşemde doğum tarihlerinizi beklerim artık
2. haftasında düşünüyordum kontrolünde kuzu ama yine de danışcam çocuk doktoru mu yapıyor kim yapıyor bilmiyorum daNe kadar çabuk yaptirirsan o kadar çabuk iyileşir. Benim kaynım ikisini de doğumdan sonra yaptırmıştı. Amerika'da hiç bekletmiyorlar. Acimiyormus da canı hemen iyileştiği için.
Ahhaha çocuk doktoru yapıyor olabilir sanırım. Doğum doktorunu da bir an önce seç artık2. haftasında düşünüyordum kontrolünde kuzu ama yine de danışcam çocuk doktoru mu yapıyor kim yapıyor bilmiyorum dakendime doğum doktoru bulamadım oğluma çocuk doktoru buldum doğuma yakın darlıcam onu şimdi manyak mısın kadın der de
Ah çok teşekkür ederim hemen bakıyorum tam beden alırım sanırımTayt - LC WAIKIKI - 39,99 TL benimkiler bundan indirime de girmişler ^^ kalıplar büyük yalnız karın kısmı zaten muhtemelen 9 ay olacak kadar genişliyo her türlü, kendi bedeninizden küçük ya da kilo alma yapı olsun diye tam beden alınabilir
Hahah senin bir de DNA da varBizimki bacak arasını zoomlayıp alın size pipi bu demişti ekliyorum görüntüyü aynu şüphe taşıyodum da dna ya rağmen
Anladım canım çok teşekkür ederimRica ederim canım.Kislik hamile taytları da vardı lcw de.Bende baktım da.Benim ilk hamileligimden kalanlar vardı.Onlarin üstüne tunik aldım sadece.Bi de siyah tayt.Kurtariyor zaten.
Evet boş kaç kez izledim hatırlamıyorum bile ama yine de şüphe düşüyor ya sakladıysa ya erkek gelirse diyeBacak arasi bos.Bizimki de böyleydi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?