2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
göbeği düşmeden ikisi bir çıksın diyodum da hem göbek hem sünnetli pipi zorlamış öyle yaptıran anneleri genelde 2. hafta veya 3. ayında olmuşlar bende kendime 2. haftasını seçtim
Biz oğlumu 6aylikken yaptırdık çok ağlamıştı kuzum.En iyisi 40inda yaptırmak.

geçen bir arkadaşım aldı kalıbı biraz büyük dedi ama yıkayıp yıkayıp giyiyo memnun oo dışarda içeride giyiyoor bende 1 tane defactonun var dün giydim ilk iz falan yapmadıı
Kalıpları büyük oluyor genelde ben lcw bir pantolon aldım normal de m giymeme rağmen s bedeni çok rahat oldu bacaklardan falan göbek kısmı da en son düğmesine getirmeme rağmen büyük düşüyor popomdan
Bende lcw normal pamuklu beli ayarlanabilir olanlardan var cok memnunum hem evde hem disarda giyiyorum.
Yaa yeni mi aldınız acaba ? Link falan var mı yoksa da tam model ismini biliyor musunuz ? Lcw bir çok ürün var internet sitesinde yanlış bir şey almayayım

Tamam canım çok teşekkür ederim dün eşim kızdı evde ki eşofmanlarımı giyiyorum hala sıkmıyor aslında ama lastik izini eşim görünce çocuğu içerde sıkıştırıyorsun sana alma diyen mi var gibi şeyler söyleyince araştırma içine girdim hemen sönen bir şey olsun istemiyorum Çok sağol tekrardan

Biz oğlumu 6aylikken yaptırdık çok ağlamıştı kuzum.En iyisi 40inda yaptırmak.
ah kıyamam ben ona ya öff valla içimde gidiyor el kadarlar ama daha da büyüyünce en zoruu
Ee ayrintilidan sonra neye tablo yapacaksın canım. şeker yüklemesi kalıyor bi.
sessiz sessiz köşemde doğum tarihlerinizi beklerim artık

Kızlar cinsiyet değişir mi ya cinsiyet öğrendiğimiz gün eşime zorla video al demiştim Z zahrada sayesinde esinlenmiştim doktor epey bacak arasına baktı videodan da izliyorum bacakları açık ama içime kurt düştü yine de videodan bir görüntü atıyorum size

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-11-16-49-07-113_com.miui.gallery.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 71
Tayt - LC WAIKIKI - 39,99 TL benimkiler bundan indirime de girmişler ^^ kalıplar büyük yalnız karın kısmı zaten muhtemelen 9 ay olacak kadar genişliyo her türlü, kendi bedeninizden küçük ya da kilo alma yapı olsun diye tam beden alınabilir

Bizimki bacak arasını zoomlayıp alın size pipi bu demişti ekliyorum görüntüyü aynu şüphe taşıyodum da dna ya rağmen

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-11-17-00-17-748_com.miui.videoplayer.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 79
ah kıyamam ben ona ya öff valla içimde gidiyor el kadarlar ama daha da büyüyünce en zoruu

Ne kadar çabuk yaptirirsan o kadar çabuk iyileşir. Benim kaynım ikisini de doğumdan sonra yaptırmıştı. Amerika'da hiç bekletmiyorlar. Acimiyormus da canı hemen iyileştiği için.

Rica ederim canım.Kislik hamile taytları da vardı lcw de.Bende baktım da.Benim ilk hamileligimden kalanlar vardı.Onlarin üstüne tunik aldım sadece.Bi de siyah tayt.Kurtariyor zaten.

Az evvel hb den eldiven, ağız bezi, alt değiştirme örtüsü aldım
Geçen de trendyolda zıbın ile battaniye almıştım. Yarın gelir trendyolda aldıklarım.

Büyüyünce bi de onlar için isin psikolojik boyutu var.O yüzden en iyisi minikken yaptırmak.

Ne kadar çabuk yaptirirsan o kadar çabuk iyileşir. Benim kaynım ikisini de doğumdan sonra yaptırmıştı. Amerika'da hiç bekletmiyorlar. Acimiyormus da canı hemen iyileştiği için.
2. haftasında düşünüyordum kontrolünde kuzu ama yine de danışcam çocuk doktoru mu yapıyor kim yapıyor bilmiyorum da kendime doğum doktoru bulamadım oğluma çocuk doktoru buldum doğuma yakın darlıcam onu şimdi manyak mısın kadın der de

Bacak arasi bos.Bizimki de böyleydi canım.

Ahhaha çocuk doktoru yapıyor olabilir sanırım. Doğum doktorunu da bir an önce seç artık yarıladın nerdeyse almayacak bak hastaneler seni

Ah çok teşekkür ederim hemen bakıyorum tam beden alırım sanırım
Bizimki bacak arasını zoomlayıp alın size pipi bu demişti ekliyorum görüntüyü aynu şüphe taşıyodum da dna ya rağmen
Hahah senin bir de DNA da var
Rica ederim canım.Kislik hamile taytları da vardı lcw de.Bende baktım da.Benim ilk hamileligimden kalanlar vardı.Onlarin üstüne tunik aldım sadece.Bi de siyah tayt.Kurtariyor zaten.
Anladım canım çok teşekkür ederim

Bacak arasi bos.Bizimki de böyleydi canım.
Evet boş kaç kez izledim hatırlamıyorum bile ama yine de şüphe düşüyor ya sakladıysa ya erkek gelirse diye Sağlıklı olması dışında bir isteğim yok tabiki ama hazırlık yapılacak odası falan sonra sürpriz olmasın detaylı ultrasona kadar beklicem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…