2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende 10kez sordum dr.a.Hatta 2farkli dr.a birden sordum.Emin olunca başladım hazırlığa.Ilki erkek olunca bu baya değişik geldi.

Bende aynı dusuncedeyım ayrıntılı ultrasonada kadar bıse almıcam kız cocugu zor netlesıyo banada ıkı farklı doktor kız dedıgı halde kafamda soru işaretlerı var hayırlısı olsun ınsallah

Bende 10kez sordum dr.a.Hatta 2farkli dr.a birden sordum.Emin olunca başladım hazırlığa.Ilki erkek olunca bu baya değişik geldi.
Benim ilk bebiş tecrübesizlik falan insan sorguluyor ya göstermiyorsa diye
Bende aynı dusuncedeyım ayrıntılı ultrasonada kadar bıse almıcam kız cocugu zor netlesıyo banada ıkı farklı doktor kız dedıgı halde kafamda soru işaretlerı var hayırlısı olsun ınsallah
Aynı ben :) Ayrıntılı ultrasona kadar dişimizi sıkacaz :)

Bayanlar Merhabalar 18+4 haftalık olduk biz cinsiyetimiz de kız doktorumuz yüzde 100 dedi :)
Ben hala hareketlerini hissedemedim yani karnımda küçük küçük bir şeyler oluyor ama o bebek mi emin olamadım. Siz ne durumdasınız kaçıncı haftada hissettiniz bebeğinizi :)

Bizimki direk açtı gösterdi kızım diye

24.haftaya kadar yolu var his olayının. Ben de 19.un sonunda hissetmeye başladım. 24den sonra his olmazaa mutlaka doktorunuzla görüşün diyorlar. Korkma yani hissedersiniz daha
Hayırlı olsun kız evlat candır

24.haftaya kadar yolu var his olayının. Ben de 19.un sonunda hissetmeye başladım. 24den sonra his olmazaa mutlaka doktorunuzla görüşün diyorlar. Korkma yani hissedersiniz daha
Hayırlı olsun kız evlat candır
Hissetmek için sabırsızlanıyorum Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

İlk siliyorlar mi yıkıyorlar mi silinmiyor mu havluya onun için merak etmiştim.kiyafet muslin ince battaniye hafif onları koyucam
Sezeryan bebeklerini yıkamıyorlar zaten kirli olmuyorlar normal doğumlu olanlarıda çok gerekmedikçe yıkamıyorlar hemen yıkamak doğru değil koruyucu bir tabakayla doğuyorlar malum göbek düşene kadar ben yıkamadım hiçbirini zaten 4 günde düşmüşlerdi genelde hergün pamukla siliyordum ama hiç havlu almadım alanıda duymadım ben açıkçası cnm

Biz de cicilerimizi paylaşalim fikir olur
Park yatak anne yanı tek tarafi iniyor prego 8023
Bebek arabasi karf roll bizim bagaj cok kucuk ve taksiye filan binince travel sistemleri ayri ayri katla koy cok zor oluyor diye tek parca tek seferde katlanan bu modeli sectik cok hafif ve tek elle katlanıyor bunlar kabin sistem diye geçiyor bir araştırın derim
Anadizi kanz pronto öne arkaya degil de beşik gibi yana sallaniyor ve cok saglam diye tercih ettik saglikla kullanmak nasip olsun insallah

Eklentiler

• 20211011_170610.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 77
  • images.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 74
  • 20200614_172850.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 74
  • 20200616_212310.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 74
  • 20210919_175116.webp
    78,1 KB · Görüntüleme: 71
ayy ben bunu bilmiyordum yıkanıyor zannediyorum pamukla bol bol temizleriz artık :)

İstanbul anneleri Aytül Çorbacıoğlu duyanınız edeniniz var mı aradım şimdi kartla 700 nakit 500 dedi aklımı çelmedi değil
Aytül’ü duymadım da bir de Recep Has’ı arayıp fiyat alsana canım. Fulya’da yeri, yakın yine sana. Uçuk fiyat derlerse, küfür edip kaparsın ahahaha biraz soğuk bir adam diye biliyorum ama hocaların hocası falan diyorlar bu ayrıntılı ultrason için

miniminikbirkus dedi onuu bana 1000 tl imiiş ya ama çok iyiymiş dediğiniz gibii

Ben kırkı çıkınca yaptırmayı düşünüyorum narkoz vs vermeden rahat rahat olsun
Bizimki bacak arasını zoomlayıp alın size pipi bu demişti ekliyorum görüntüyü aynu şüphe taşıyodum da dna ya rağmen
Senin renkli bi ultrasonun vardı her şeyi meydandaydı daha ne şüphesi bacım
Üroloji veya çocuk cerrahi yapıyor canım sünneti Benim aklımda bir üroloji doktoru var baktım bebek sünneti de yapıyor ona yaptırıcam

ayy ben bunu bilmiyordum yıkanıyor zannediyorum pamukla bol bol temizleriz artık :)
son zamanlarda çeşmenin altında yıkanan bebişler görüyorum bende sosyal medyada ama kafasında felan çok kan lekesi olsa gerek diyorum ona yoruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…