Çocuk cerrahi yapıyor sunneti.Ahhaha çocuk doktoru yapıyor olabilir sanırım. Doğum doktorunu da bir an önce seç artıkyarıladın nerdeyse almayacak bak hastaneler seni
Bende 10kez sordum dr.a.Hatta 2farkli dr.a birden sordum.Emin olunca başladım hazırlığa.Ilki erkek olunca bu baya değişik geldi.Evet boş kaç kez izledim hatırlamıyorum bile ama yine de şüphe düşüyor ya sakladıysa ya erkek gelirse diyeSağlıklı olması dışında bir isteğim yok tabiki ama hazırlık yapılacak odası falan sonra sürpriz olmasın detaylı ultrasona kadar beklicem zaten
Bende aynı dusuncedeyım ayrıntılı ultrasonada kadar bıse almıcam kız cocugu zor netlesıyo banada ıkı farklı doktor kız dedıgı halde kafamda soru işaretlerı var hayırlısı olsun ınsallahEvet boş kaç kez izledim hatırlamıyorum bile ama yine de şüphe düşüyor ya sakladıysa ya erkek gelirse diyeSağlıklı olması dışında bir isteğim yok tabiki ama hazırlık yapılacak odası falan sonra sürpriz olmasın detaylı ultrasona kadar beklicem zaten
Benim ilk bebiş tecrübesizlik falan insan sorguluyor ya göstermiyorsa diyeBende 10kez sordum dr.a.Hatta 2farkli dr.a birden sordum.Emin olunca başladım hazırlığa.Ilki erkek olunca bu baya değişik geldi.
Aynı ben :) Ayrıntılı ultrasona kadar dişimizi sıkacaz :)Bende aynı dusuncedeyım ayrıntılı ultrasonada kadar bıse almıcam kız cocugu zor netlesıyo banada ıkı farklı doktor kız dedıgı halde kafamda soru işaretlerı var hayırlısı olsun ınsallah
Bizimki direk açtı gösterdi kızım diyeBende aynı dusuncedeyım ayrıntılı ultrasonada kadar bıse almıcam kız cocugu zor netlesıyo banada ıkı farklı doktor kız dedıgı halde kafamda soru işaretlerı var hayırlısı olsun ınsallah
24.haftaya kadar yolu var his olayının. Ben de 19.un sonunda hissetmeye başladım. 24den sonra his olmazaa mutlaka doktorunuzla görüşün diyorlar. Korkma yani hissedersiniz dahaBayanlar Merhabalar 18+4 haftalık olduk biz cinsiyetimiz de kız doktorumuz yüzde 100 dedi :)
Ben hala hareketlerini hissedemedim yani karnımda küçük küçük bir şeyler oluyor ama o bebek mi emin olamadım. Siz ne durumdasınız kaçıncı haftada hissettiniz bebeğinizi :)
Hissetmek için sabırsızlanıyorum Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)24.haftaya kadar yolu var his olayının. Ben de 19.un sonunda hissetmeye başladım. 24den sonra his olmazaa mutlaka doktorunuzla görüşün diyorlar. Korkma yani hissedersiniz daha
Hayırlı olsun kız evlat candır
Sezeryan bebeklerini yıkamıyorlar zaten kirli olmuyorlar normal doğumlu olanlarıda çok gerekmedikçe yıkamıyorlar hemen yıkamak doğru değil koruyucu bir tabakayla doğuyorlar malum göbek düşene kadar ben yıkamadım hiçbirini zaten 4 günde düşmüşlerdi genelde hergün pamukla siliyordum ama hiç havlu almadım alanıda duymadım ben açıkçası cnmİlk siliyorlar mi yıkıyorlar mi silinmiyor mu havluya onun için merak etmiştim.kiyafet muslin ince battaniye hafif onları koyucam
Ay ben hiç söylemiyim, 2800 dedi bana perinatolog760 tl dediler bana kuzucum perinatolog benimki de çılgın fiyatlar :d
Ay tövbeler tövbesi çocuk duysa ben iyiyim anne der sigorta diye öyle fiyat çekiyor olabilirAy ben hiç söylemiyim, 2800 dedi bana perinatologNifty ile aynı para nerdeyse.
Sigorta ödüyor allahtan da sesimi çıkarmadım, bazı doktorlar deli cidden
ayy ben bunu bilmiyordum yıkanıyor zannediyorumSezeryan bebeklerini yıkamıyorlar zaten kirli olmuyorlar normal doğumlu olanlarıda çok gerekmedikçe yıkamıyorlar hemen yıkamak doğru değil koruyucu bir tabakayla doğuyorlar malum göbek düşene kadar ben yıkamadım hiçbirini zaten 4 günde düşmüşlerdi genelde hergün pamukla siliyordum ama hiç havlu almadım alanıda duymadım ben açıkçası cnm
Aytül’ü duymadım da bir de Recep Has’ı arayıp fiyat alsana canım. Fulya’da yeri, yakın yine sana. Uçuk fiyat derlerse, küfür edip kaparsın ahahahaİstanbul anneleri Aytül Çorbacıoğlu duyanınız edeniniz var mı aradım şimdi kartla 700 nakit 500 dedi aklımı çelmedi değil
Aytül’ü duymadım da bir de Recep Has’ı arayıp fiyat alsana canım. Fulya’da yeri, yakın yine sana. Uçuk fiyat derlerse, küfür edip kaparsın ahahahabiraz soğuk bir adam diye biliyorum ama hocaların hocası falan diyorlar bu ayrıntılı ultrason için
Ben kırkı çıkınca yaptırmayı düşünüyorum narkoz vs vermeden rahat rahat olsunYine biraz aceleci bir konu olacak ama onceki sayfalarda konusu olmuş. Erkek annelerisünnetle ilgili araştırma yapan var mi, anladigim kadariyla musluman doktorlar saglik acisindan iyi oldugunu düşünüyor, müslüman olmayanlar düşünmüyor genellersek. Yaptırmalı mi yaptırmamalı mi ben aradayim su an
Senin renkli bi ultrasonun vardı her şeyi meydandaydı daha ne şüphesi bacımBizimki bacak arasını zoomlayıp alın size pipi bu demişti ekliyorum görüntüyü aynu şüphe taşıyodum da dna ya rağmen
Üroloji veya çocuk cerrahi yapıyor canım sünneti2. haftasında düşünüyordum kontrolünde kuzu ama yine de danışcam çocuk doktoru mu yapıyor kim yapıyor bilmiyorum dakendime doğum doktoru bulamadım oğluma çocuk doktoru buldum doğuma yakın darlıcam onu şimdi manyak mısın kadın der de
son zamanlarda çeşmenin altında yıkanan bebişler görüyorum bende sosyal medyada ama kafasında felan çok kan lekesi olsa gerek diyorum ona yoruyorumayy ben bunu bilmiyordum yıkanıyor zannediyorumpamukla bol bol temizleriz artık :)
bide üçlü ya da dörtlü tarama yapılacak ondan da çok tedirginim taramalar beni hep geriyor dua edin kızlar banaTablo ve ben heyecanla bekliyoruzzzzzçok az kaldı öğrenemeyen arkadaşımız yaa darısı da onlara inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?