2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
aynen oyle dogumda allah korusun bırsey olsa orda para lazım esas..annem bana ev ısı yasak geldı ıkı keredır temızlık yaptı olmasa oda parayla hakkı odenmez..herkez bırseyler alır bılıyorum annem benım aılem yanı esımın aılesı..kızıyorum bazen hemde cok ama kv mın bır kere kalbını kırmadım..

Direk erkek deseydi de eminim biraz afallardin . Cunku kizdan sonra erkek fikri banada degisik geldi alisiriz . Saglicakla dogsunlar hemen. Sen ne guzel biliyrsun haftasini . Cogu bitti bakalim kizlar ne diyecek

doguma goturulecek pjama konusunda cok kararsızım zaman yaklasınca alıcam ama fıkırlerı olan yazsınlar

Sen iyi niyetli oldugun icin oyle oluyor. Sessiz durdukca tepene cikiyorlar. Arada cevabini vermen lazim. Gerci boylelerine cvp da versen anlamiyr. Ben torununu emzirmeye calisan babaanne bile duydum ne hissediyorlar acaba . Bizde kayinvalide olacagiz insallah iyi oluruz

Uzun zamandır paylaşacak oluyorum unutuyorum 1 ay önce 55 mi 59 mı ne almıştım canım eve gidince hemen atıyorum fotoğrafını sana ben çok beğendim bi arkadaşıma da hediye aldım aynısından hatta
Bende begendim benim bebek ihtiyac cantam var ama boyle degil . Herseyin ayri gözü var ne hoş cok guzel seyler cikiyor . Erken cocuk yapmisim

Sorma ya , kp zaten hic gelmiyordu. Ille ben onlara gidecekmisim. Deliler benim kizimda kaynanama gidince bakip bakip agliyordu hamileyken beni kim aglattiysa hicbirine gitmiyordu. Baba aşigiydi sadece
Gecti cok sukur ama cok kotu anisi kaliyor.
İnşallah beni kim üzdüyse ağlasın yavrum kucağında gitmesin o kadar mutlu olurum ki
Çok güzel olabilir aslında
Bugün bende bunu favorilemiştim
Bunu @panikli anne sayesinde görüp almıştım çanta da kullanışlı olucak ben sevdim eve gidince isterseniz gelen halini çekip atarım
Eki Görüntüle 2937467
Bunlar ne diye geçiyor nasıl aratabilirim? Bende istiyorum böyle bişey hatta bebek odası içinde var kutu gibi onlardan da alıcam bence kullanışlı olur
Tek maaş gerçekten çok zor biz ay sonunu göremiyorken bide bu masraflar geldi annemler yardım etmese bu ay yicek ekmeği alamicaktık borca girmeden

ayyy senin nasıldı asıll geçenki faciadan sonraa
ValoFade yazmadın henüüüz çatlıyorum gel kızz 1 dk önce konuya bakıyomuşsun :d
Bi yandan foruma bakıyorum bi yandan bebeğe bakıyorum Çok güzel geçti ya bir sorun çıkmadı çok şükür hem kilo hem plasenta öne yerleşmiş ikisi birleşince görüntülede zorluk yaşadı bide sağol babası kılıklı keyfini bozmadı ellerini çekmedi yüzünden doktor çok uğraştı salladı sağa döndüm sola döndüm yok çekmedi elleri Yaklaşık yarım saat sürdü bide cd verdi aldığı görüntülerin resimleri var içinde Boyumuz 26 cm kilomuz 450 gr

Eklentiler

• 20211021_141918_HDR_(1).webp
    98,6 KB · Görüntüleme: 89
Ya maşallahh büyümüş ya minik adamgüzel sonuçlar almanıza çok sevindim darısı bizlerinde başına inşaallah pazartesi gelmek bilmedi bana

Ahahah seni şoka sokayım o zaman canım benim salak kaynanamda öyle birşey yapmış anneme söylemiş bide bende emzirmeye çalıştım diye annem şoka girdi geldi bana söyledi böyle böyle diye ben artık pessss dedim tımarhaneye yatırılmalı bu kadın demiştim

Selam Canım Ben Anadolu yakasında Gebzedeyim Doktorum çok çok mükemmel sana da tavsiye edebilirim :)

Biz iki kişi çalışammaıza rağmen ikinci el bakıyoruz. Çünkü yetmiyor herşeyi olsun eksik olmasın diyoruz ama yeni ev aldığımız için 0 almakta zorluk çekiyoruz ve inana ikinci el olup temiz olan çok güzel ürünler var bence hiç birşey olmaz ikinci elden bebek bu hemen büyüyor zaten daha sonra daha güzellerini 0 larını almak nasip olur inşallah :)

Bende annemi yanimda istiyorum hatta hastanede annem kalsın , tamda karkış zamani olacak gelemicekler yetisemicekler diyede korkuyorum eşim cocuga bakamaz benim halim olmaz dogumdan sonra çocuk sefil kalır
Benim gibi biri daha neyse ki iyi düşünelim iyi olsun ben 36. Haftanın sonunda hala doğurmamış olursam inş gelmesini isticem zaten
Ya gerçekten kıyamam şimdiden böyle üzme kendini ama zorunda olursa yapılır bence, kimin garantisi var ki Allah korusun belki ben de yalnız bakmak durumunda kalıcam biz ancak plan yapıyoruz böyle.. Hem eninde sonunda yalnız kalıcaz ve öğrenicez anneliği..
Ay ne bir haftası kız keşke 40ı çıkana kadar kalsa aşırı anneciyim, doğum psikolojisiyle annemi daha çok isterm eminim ben daha anne kuzusuyum kendimm tek nasıl bakarım
Ahahaha 1 hafta kala gelse ddm ya ne bir hafta kalması en az kırkı çıkana kadar niyetim var annem benden bıkıp kaçıp gitmezse

Gercekten bazı kayinvalideler manyak oluyor ya.. çok üzüldüm cnm yaşadıklarına malesef bnde yasadim buna benzer şeyler.. ilk kizimda doğumdan sonra onlarda kaldık bizde.. çok fazla göğüs ucu yarası yasadim kanaya kanaya emzirmeye çalıştım kızımı bide kolikti bebeğim. Aynı seninki gibi gece bebeği yanımdan alıp gitmeler bana sadece emzirme den emzirmeye vermeler kalk iyileştin artik diye benden hizmet beklemeleraglama krizlerine giriyordum sonra bu çocuk doymuyor diye kocasına mama biberon aldırmış bnden habersiz mama veriyormuş bebeğime bnde diyorum neden zor emiyor bu bebek cildirdim ya en fenasida ne biliyormusnz ben odaya bı girdim çocuğumu almış kendi memesini emzirtiyor ayy ben şokkk napiyon sen diye bi bağırdım delirdim öyle görünce neymiş çok seviyormus nerdeyse sevgiden sütü inecekmis deli gari delirdim delirdim bir daha asla yalnız bırakmadım bebeğimi onunla öyle kizlar uzun oldu ama hala aklıma geldikçe sinirim bozulur.. ikinci çocuğuma asla karıştırtmadim şimdi üçüncüye hamileyim hamileligimi bile çok geç öğrendi doğumdada istemiyorum yanımda annem olsun yeter..

Neydeyse aynı şeyleri yaşamışız canım benim rahatsız kaynanam da emzirmeye çalışmış ben bunu sonradan öğrendim ruh hastası bunlar gerçekten Allah görüyor hepsini bize yaşattıklarını,kendi çocuklarıda ona çektiriyor içimden ohh çekiyorum

Yok artık hadi bakarsın edersin bi yere kadar ama emzirmeye çalışmak nedir ya

Öyle valla.kimsenin.yanina kalmaz ben ona rağmen saygıda kusur etmiyirum ama üç gideceksem bir gidiyorum şimdide gelmiyosunz diye sorun cikartiyor ama yapcak bisey kimseye kendimi harcatamm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…