- 3 Mart 2021
- 304
- 450
- 33
- 32
Ayy daha neler neler ya kızımın adını ben dogumdayken zorla değişdirtmis eşime koymazsan hakkımı helal etmem faln filan eşimde ben doğumdan çıktım annem kendi istediği ismi çok istiyor nolacak gönlü olsun koyalım bı tanede sen istedigin isim koy yanına arada kaldım valla dedi bnde sırf eşim için bide o an zaten canımdan can gitmiş kendimde değilim kabul ettim ama kızım 8 yaşında şuan asla o ismi kullanmadım kızım okula gidesiye kadar o isminin varlığından bile haberdar değildi. KV soylemiyecn niye koydun faln dedi anlami çok kotu istemiyorum hatta belki ilerde nüfustan sildirirz dedim bida bişey diyemedi ayy yine sinir oldumYok artık hadi bakarsın edersin bi yere kadar ama emzirmeye çalışmak nedir ya
ah neler oldu canımın içi anlat bak burda bir sürü kişiyiz kimler üzdüyse seni bir başlarız bedduaya ohoo pişman olurlar sen de rahatlarsın anlattıkçaKızlar nasılsınız? Sayfalar birikmiş yine.Zor okudum.Bugun çok zor bi gün geçiriyorum.Aglamaktan helak oldum.Ve kasik agrım var.Ona bisey olacak diye çok korkuyorum.Olaylar çok karışık ama yalanlar güvensizlik çok ağır geldi ya.Insan ailesine kardeşine güvenemezse kime inanıp güvenecek başka.Kafam çok karıştı.
Bende fazla gitmiyorum eskiden sürekli giderdim ve günlerce kalırdık onlarda gidince mutlaka kalınır Kürt gelenekleri işteÖyle valla.kimsenin.yanina kalmaz ben ona rağmen saygıda kusur etmiyirum ama üç gideceksem bir gidiyorum şimdide gelmiyosunz diye sorun cikartiyor ama yapcak bisey kimseye kendimi harcatamm..
Hayrola canım ne oldu neden ağladınKızlar nasılsınız? Sayfalar birikmiş yine.Zor okudum.Bugun çok zor bi gün geçiriyorum.Aglamaktan helak oldum.Ve kasik agrım var.Ona bisey olacak diye çok korkuyorum.Olaylar çok karışık ama yalanlar güvensizlik çok ağır geldi ya.Insan ailesine kardeşine güvenemezse kime inanıp güvenecek başka.Kafam çok karıştı.
Noldu? Kimse senden önemli değil, uzme kendini, bak bebişin de üzülüyor.Kızlar nasılsınız? Sayfalar birikmiş yine.Zor okudum.Bugun çok zor bi gün geçiriyorum.Aglamaktan helak oldum.Ve kasik agrım var.Ona bisey olacak diye çok korkuyorum.Olaylar çok karışık ama yalanlar güvensizlik çok ağır geldi ya.Insan ailesine kardeşine güvenemezse kime inanıp güvenecek başka.Kafam çok karıştı.
Ayy vallahi yazdiklarinizi okudum da, pes artık dedim. Kafayı yemiş bu insanlar. Kendi kızlarına yapsa dunurleri taş üstünde taş bırakmazlar. Geçen instadan gezerken bir şey okudum, gerçi çok eski bir şey de,Ayy daha neler neler ya kızımın adını ben dogumdayken zorla değişdirtmis eşime koymazsan hakkımı helal etmem faln filan eşimde ben doğumdan çıktım annem kendi istediği ismi çok istiyor nolacak gönlü olsun koyalım bı tanede sen istedigin isim koy yanına arada kaldım valla dedi bnde sırf eşim için bide o an zaten canımdan can gitmiş kendimde değilim kabul ettim ama kızım 8 yaşında şuan asla o ismi kullanmadım kızım okula gidesiye kadar o isminin varlığından bile haberdar değildi. KV soylemiyecn niye koydun faln dedi anlami çok kotu istemiyorum hatta belki ilerde nüfustan sildirirz dedim bida bişey diyemedi ayy yine sinir oldum
Canım sıkıntın ne bilmiyorum ama maalesef kimseye güven olmuyor…kimseye çok değer vermemek gerekKızlar nasılsınız? Sayfalar birikmiş yine.Zor okudum.Bugun çok zor bi gün geçiriyorum.Aglamaktan helak oldum.Ve kasik agrım var.Ona bisey olacak diye çok korkuyorum.Olaylar çok karışık ama yalanlar güvensizlik çok ağır geldi ya.Insan ailesine kardeşine güvenemezse kime inanıp güvenecek başka.Kafam çok karıştı.
Böyle bir şey varsa, kız kardeşinle kesinlikle konuşma boşver. Doğru veya yalan, bunun böyle olması bile mide bulandırıcı. Yedi kat el seni över, en yakın yerer. Hiiiic üzülme Allah'a havale et boşver. Bir daha da bana gelip gitme de. İkisine xeKız Kardeşim eski komsumuzun kizina benim dedikodumu yapmış.Bana da ondan laf getirdi.Kim doğru soyluyo diye o kıza gittim.O da kardeşimin yaptıklarını söyledi üzüntüden kahrolmuştum.Ve ne kardeşime bunu söyleyebildim.Cunku tüm kopacaktık.Oyle içim içimi yedi aylarca.Bugun kardeşime o kız benden yalan laflar taşımış.Kardesjm bana hesap soruyor.Ben de onun söylediklerini söyledim ama inkar ediyor kardesim.Kim doğru soyluyo anlamadım.Midem bulanıyor yalanlardan.Insan ablası hakkında neden o lafları eder ki.Ya da o kız yalan söylüyorsa bu nasıl vicdansizlik ya.
Aman Allahim kadin cok fena seni kiskanmis bence ve ciddi soyluyorum bunu hicbir normal kadin yapmaz . Kesin normal degil , var bir sıkınti kadinda . Tövbe ya . Igrenc geliyor banaAhahah seni şoka sokayım o zaman canım benim salak kaynanamda öyle birşey yapmış anneme söylemiş bide bende emzirmeye çalıştım diye annem şoka girdi geldi bana söyledi böyle böyle diye ben artık pessss dedim tımarhaneye yatırılmalı bu kadın demiştim
İkisininde davranışları şüpheli.Yahu öyle profesyonel davraniyorlarki.Kendimden aklımdan şüphe ettim.Bunlar gerçekmi diye.Böyle bir şey varsa, kız kardeşinle kesinlikle konuşma boşver. Doğru veya yalan, bunun böyle olması bile mide bulandırıcı. Yedi kat el seni över, en yakın yerer. Hiiiic üzülme Allah'a havale et boşver. Bir daha da bana gelip gitme de. İkisine xe
Dediğim gibi su saatten sonra muhattab bile olma. Tabi senin bileceğin iş kardeş en nihayetinde ama dediğim gibi düşüncesi bile mide bulandırıcı. Şüphe bir kere içinize düştüyse kesinlikle düzelmez daha.Eşimle aylardır beynimiz yandı.
İkisininde davranışları şüpheli.Yahu öyle profesyonel davraniyorlarki.Kendimden aklımdan şüphe ettim.Bunlar gerçekmi diye.
Ay inanmiyorum yaGercekten bazı kayinvalideler manyak oluyor ya.. çok üzüldüm cnm yaşadıklarına malesef bnde yasadim buna benzer şeyler.. ilk kizimda doğumdan sonra onlarda kaldık bizde.. çok fazla göğüs ucu yarası yasadim kanaya kanaya emzirmeye çalıştım kızımı bide kolikti bebeğim. Aynı seninki gibi gece bebeği yanımdan alıp gitmeler bana sadece emzirme den emzirmeye vermeler kalk iyileştin artik diye benden hizmet beklemeleraglama krizlerine giriyordum sonra bu çocuk doymuyor diye kocasına mama biberon aldırmış bnden habersiz mama veriyormuş bebeğime bnde diyorum neden zor emiyor bu bebek cildirdim ya en fenasida ne biliyormusnz ben odaya bı girdim çocuğumu almış kendi memesini emzirtiyor ayy ben şokkk napiyon sen diye bi bağırdım delirdim öyle görünce neymiş çok seviyormus nerdeyse sevgiden sütü inecekmis deli gari delirdim delirdim bir daha asla yalnız bırakmadım bebeğimi onunla öyle kizlar uzun oldu ama hala aklıma geldikçe sinirim bozulur.. ikinci çocuğuma asla karıştırtmadim şimdi üçüncüye hamileyim hamileligimi bile çok geç öğrendi doğumdada istemiyorum yanımda annem olsun yeter..
Bunlar ruh hastası yemin ediyorum. Çok istiyolarsa evlatlık edinip baksınlar. Emzirmek ne demek ya gram beyin yok bu kadar cahil olunmaz ki.Gercekten bazı kayinvalideler manyak oluyor ya.. çok üzüldüm cnm yaşadıklarına malesef bnde yasadim buna benzer şeyler.. ilk kizimda doğumdan sonra onlarda kaldık bizde.. çok fazla göğüs ucu yarası yasadim kanaya kanaya emzirmeye çalıştım kızımı bide kolikti bebeğim. Aynı seninki gibi gece bebeği yanımdan alıp gitmeler bana sadece emzirme den emzirmeye vermeler kalk iyileştin artik diye benden hizmet beklemeleraglama krizlerine giriyordum sonra bu çocuk doymuyor diye kocasına mama biberon aldırmış bnden habersiz mama veriyormuş bebeğime bnde diyorum neden zor emiyor bu bebek cildirdim ya en fenasida ne biliyormusnz ben odaya bı girdim çocuğumu almış kendi memesini emzirtiyor ayy ben şokkk napiyon sen diye bi bağırdım delirdim öyle görünce neymiş çok seviyormus nerdeyse sevgiden sütü inecekmis deli gari delirdim delirdim bir daha asla yalnız bırakmadım bebeğimi onunla öyle kizlar uzun oldu ama hala aklıma geldikçe sinirim bozulur.. ikinci çocuğuma asla karıştırtmadim şimdi üçüncüye hamileyim hamileligimi bile çok geç öğrendi doğumdada istemiyorum yanımda annem olsun yeter..
Ben olsam şimdiye çoktan yolmuştum onu kocamın anası filan dinlemem geldiği yere geri postalarım. Saygı bekliyosa önce saygı gösterecek. Kavga çıkartıp bi daha da görüşme en güzeli oÖyle valla.kimsenin.yanina kalmaz ben ona rağmen saygıda kusur etmiyirum ama üç gideceksem bir gidiyorum şimdide gelmiyosunz diye sorun cikartiyor ama yapcak bisey kimseye kendimi harcatamm..
Canim ne olur kuzunu düşün bak canımı sıkacak kötü bir olay yaşadim birgün boyunca agladim canımı sıktım yemek yiyemedim sonrasinda kanamam oldu doktora gittik bebegimin yüzünü gösterdi ve dedi ki bu çocuk acı çekiyor çok üzgün dedi gercektende yuzu dudaklari öyleydi kuzumun o halini gördüm ya dedim ki dünya yıkılsa sana acı çekt8rmem annem lütfen sen de yaşatmaKızlar nasılsınız? Sayfalar birikmiş yine.Zor okudum.Bugun çok zor bi gün geçiriyorum.Aglamaktan helak oldum.Ve kasik agrım var.Ona bisey olacak diye çok korkuyorum.Olaylar çok karışık ama yalanlar güvensizlik çok ağır geldi ya.Insan ailesine kardeşine güvenemezse kime inanıp güvenecek başka.Kafam çok karıştı.
Kıyamam sana noldu? ne diye göz yaşını döküyosun ki herşeyden önce senin karnında evladın var ilk onu düşünKızlar nasılsınız? Sayfalar birikmiş yine.Zor okudum.Bugun çok zor bi gün geçiriyorum.Aglamaktan helak oldum.Ve kasik agrım var.Ona bisey olacak diye çok korkuyorum.Olaylar çok karışık ama yalanlar güvensizlik çok ağır geldi ya.Insan ailesine kardeşine güvenemezse kime inanıp güvenecek başka.Kafam çok karıştı.
Tetanozdan sonra ne zaman grip aşısı olunmadı acaba onunla ilgili birşey dedimi doktor bende grip aşısı olmak istiyorumbu arada maşallah çok tatlı çıkmış
Canim benim hic kafana takma , ikiside yalanci demekki . Senin dedikodunu yapip günahini almislar bosver. Sen suanda melek annesisin. Bosuna bebegide strese sokma . Konussunlar . Isteyen istedigini desin. Kardesin illaki yanlisini anlayacak. Sen koy mesafeni onlar senin pesinden koşsun. Gelip sana birsey anlatirlarsada , ben dinlemek iatemiyorum baska seylerden konus de . Bazen akraba olunca tamamen silip atamiyorsun. Eltimin arkamdan neler dedigini duydum. Neler yapti bana ama mecbur konusuypruz gorusuryoruz yani. Ama simdi canin sıkkın birazda hamilelik hormonlarindan alingan oluyoruz. Bende de yine aglama geri geldi. Cocuklara bakamiyor muyum acaba diye agliyorum . Hastayim , kendime kiziyorum dikkat edeyim hasta olunca yatamiyrm diyeKız Kardeşim eski komsumuzun kizina benim dedikodumu yapmış.Bana da ondan laf getirdi.Kim doğru soyluyo diye o kıza gittim.O da kardeşimin yaptıklarını söyledi üzüntüden kahrolmuştum.Ve ne kardeşime bunu söyleyebildim.Cunku tüm kopacaktık.Oyle içim içimi yedi aylarca.Bugun kardeşime o kız benden yalan laflar taşımış.Kardesjm bana hesap soruyor.Ben de onun söylediklerini söyledim ama inkar ediyor kardesim.Kim doğru soyluyo anlamadım.Midem bulanıyor yalanlardan.Insan ablası hakkında neden o lafları eder ki.Ya da o kız yalan söylüyorsa bu nasıl vicdansizlik ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?