2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yok artık hadi bakarsın edersin bi yere kadar ama emzirmeye çalışmak nedir ya
Ayy daha neler neler ya kızımın adını ben dogumdayken zorla değişdirtmis eşime koymazsan hakkımı helal etmem faln filan eşimde ben doğumdan çıktım annem kendi istediği ismi çok istiyor nolacak gönlü olsun koyalım bı tanede sen istedigin isim koy yanına arada kaldım valla dedi bnde sırf eşim için bide o an zaten canımdan can gitmiş kendimde değilim kabul ettim ama kızım 8 yaşında şuan asla o ismi kullanmadım kızım okula gidesiye kadar o isminin varlığından bile haberdar değildi. KV soylemiyecn niye koydun faln dedi anlami çok kotu istemiyorum hatta belki ilerde nüfustan sildirirz dedim bida bişey diyemedi ayy yine sinir oldum

Kızlar nasılsınız? Sayfalar birikmiş yine.Zor okudum.Bugun çok zor bi gün geçiriyorum.Aglamaktan helak oldum.Ve kasik agrım var.Ona bisey olacak diye çok korkuyorum.Olaylar çok karışık ama yalanlar güvensizlik çok ağır geldi ya.Insan ailesine kardeşine güvenemezse kime inanıp güvenecek başka.Kafam çok karıştı.

ah neler oldu canımın içi anlat bak burda bir sürü kişiyiz kimler üzdüyse seni bir başlarız bedduaya ohoo pişman olurlar sen de rahatlarsın anlattıkça

Öyle valla.kimsenin.yanina kalmaz ben ona rağmen saygıda kusur etmiyirum ama üç gideceksem bir gidiyorum şimdide gelmiyosunz diye sorun cikartiyor ama yapcak bisey kimseye kendimi harcatamm..
Bende fazla gitmiyorum eskiden sürekli giderdim ve günlerce kalırdık onlarda gidince mutlaka kalınır Kürt gelenekleri işte

Hayrola canım ne oldu neden ağladın

Noldu? Kimse senden önemli değil, uzme kendini, bak bebişin de üzülüyor.

Kız Kardeşim eski komsumuzun kizina benim dedikodumu yapmış.Bana da ondan laf getirdi.Kim doğru soyluyo diye o kıza gittim.O da kardeşimin yaptıklarını söyledi üzüntüden kahrolmuştum.Ve ne kardeşime bunu söyleyebildim.Cunku tüm kopacaktık.Oyle içim içimi yedi aylarca.Bugun kardeşime o kız benden yalan laflar taşımış.Kardesjm bana hesap soruyor.Ben de onun söylediklerini söyledim ama inkar ediyor kardesim.Kim doğru soyluyo anlamadım.Midem bulanıyor yalanlardan.Insan ablası hakkında neden o lafları eder ki.Ya da o kız yalan söylüyorsa bu nasıl vicdansizlik ya.

Ayy vallahi yazdiklarinizi okudum da, pes artık dedim. Kafayı yemiş bu insanlar. Kendi kızlarına yapsa dunurleri taş üstünde taş bırakmazlar. Geçen instadan gezerken bir şey okudum, gerçi çok eski bir şey de,
İki arkadaş yıllar sonra karşılaşıyor:
Oğlun ne yaptı evlendi mi diye soruyor arkadaşı, sorma evlendi, bir gelin var. İşten geliyor, hiçbir iş yapmıyor, yeri geliyor yemeği bile ogluma yaptırıyor diyor.
Bu sefer kızını soruyor o ne yaptı diye?
Vallahi bir damadim var, kızım işten gelince yorgunum dediğinde yemeği yapıyor, kadın tuttu temizliğini yaptırıyor, kızımın elininsicak sudan soğuğa sokmuyor
Sırf el kizi diye neler diyor geline...

Canım sıkıntın ne bilmiyorum ama maalesef kimseye güven olmuyor…kimseye çok değer vermemek gerek sen yine de üzülmemeye çalış, anlatmak istersen de dinleriz seni

Böyle bir şey varsa, kız kardeşinle kesinlikle konuşma boşver. Doğru veya yalan, bunun böyle olması bile mide bulandırıcı. Yedi kat el seni över, en yakın yerer. Hiiiic üzülme Allah'a havale et boşver. Bir daha da bana gelip gitme de. İkisine xe

Aman Allahim kadin cok fena seni kiskanmis bence ve ciddi soyluyorum bunu hicbir normal kadin yapmaz . Kesin normal degil , var bir sıkınti kadinda . Tövbe ya . Igrenc geliyor bana annende yazik ,kizimi kimlere verdim demistir

Eşimle aylardır beynimiz yandı. İkisininde davranışları şüpheli.Yahu öyle profesyonel davraniyorlarki.Kendimden aklımdan şüphe ettim.Bunlar gerçekmi diye.

Eşimle aylardır beynimiz yandı.
İkisininde davranışları şüpheli.Yahu öyle profesyonel davraniyorlarki.Kendimden aklımdan şüphe ettim.Bunlar gerçekmi diye.
Dediğim gibi su saatten sonra muhattab bile olma. Tabi senin bileceğin iş kardeş en nihayetinde ama dediğim gibi düşüncesi bile mide bulandırıcı. Şüphe bir kere içinize düştüyse kesinlikle düzelmez daha.

Ay inanmiyorum ya insan bunu unutamaz gercekten. Nasil buyuk bunlar. Sapiklik yapan bile var . Bazen dede filan dinlemeyin icinizin almadigi birsey olursa yalniz birakmayin cocuklari. Neler yasayanlar var Allah korusun. Inan icimden saydiriyorum ama yazamiyrm buraya. Ben oyle gorsem bir daha yuzune bakamam gibi geliyor. Sacmalik . Cok merakliysa yine yapsinlar tövbe ya

Bunlar ruh hastası yemin ediyorum. Çok istiyolarsa evlatlık edinip baksınlar. Emzirmek ne demek ya gram beyin yok bu kadar cahil olunmaz ki. aman sakın ola sevmesine bile izin verme deli kalkıp kaçırır çocuğunu sonra uğraş dur.

Öyle valla.kimsenin.yanina kalmaz ben ona rağmen saygıda kusur etmiyirum ama üç gideceksem bir gidiyorum şimdide gelmiyosunz diye sorun cikartiyor ama yapcak bisey kimseye kendimi harcatamm..
Ben olsam şimdiye çoktan yolmuştum onu kocamın anası filan dinlemem geldiği yere geri postalarım. Saygı bekliyosa önce saygı gösterecek. Kavga çıkartıp bi daha da görüşme en güzeli o

Canim ne olur kuzunu düşün bak canımı sıkacak kötü bir olay yaşadim birgün boyunca agladim canımı sıktım yemek yiyemedim sonrasinda kanamam oldu doktora gittik bebegimin yüzünü gösterdi ve dedi ki bu çocuk acı çekiyor çok üzgün dedi gercektende yuzu dudaklari öyleydi kuzumun o halini gördüm ya dedim ki dünya yıkılsa sana acı çekt8rmem annem lütfen sen de yaşatma

Kıyamam sana noldu? ne diye göz yaşını döküyosun ki herşeyden önce senin karnında evladın var ilk onu düşün

Tetanozdan sonra ne zaman grip aşısı olunmadı acaba onunla ilgili birşey dedimi doktor bende grip aşısı olmak istiyorum bu arada maşallah çok tatlı çıkmış

sağlık ocağına bir danış dedi. Bazen tepkimeyi arttırmak için aynı anda yapılıyor, bazı durumlarda da beklenir dedi. Ben soracağım ona göre yaptıracağım

Canim benim hic kafana takma , ikiside yalanci demekki . Senin dedikodunu yapip günahini almislar bosver. Sen suanda melek annesisin. Bosuna bebegide strese sokma . Konussunlar . Isteyen istedigini desin. Kardesin illaki yanlisini anlayacak. Sen koy mesafeni onlar senin pesinden koşsun. Gelip sana birsey anlatirlarsada , ben dinlemek iatemiyorum baska seylerden konus de . Bazen akraba olunca tamamen silip atamiyorsun. Eltimin arkamdan neler dedigini duydum. Neler yapti bana ama mecbur konusuypruz gorusuryoruz yani. Ama simdi canin sıkkın birazda hamilelik hormonlarindan alingan oluyoruz. Bende de yine aglama geri geldi. Cocuklara bakamiyor muyum acaba diye agliyorum . Hastayim , kendime kiziyorum dikkat edeyim hasta olunca yatamiyrm diye normalde boyle biri degilim yani .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…