Bi kere o komşuyu komple çıkar hayatından. Ben anlamıyorum bu insanlar niye milletin hayatını bu kadar didikliyolar herkes kendi hayatındaki pislikleri görmez millete salça olur. Sırf bu yüzden çevremde ne konu komşu ne akraba ne de arkadaş var kafam kulağım okadar rahat ki anlatamamKız Kardeşim eski komsumuzun kizina benim dedikodumu yapmış.Bana da ondan laf getirdi.Kim doğru soyluyo diye o kıza gittim.O da kardeşimin yaptıklarını söyledi üzüntüden kahrolmuştum.Ve ne kardeşime bunu söyleyebildim.Cunku tüm kopacaktık.Oyle içim içimi yedi aylarca.Bugun kardeşime o kız benden yalan laflar taşımış.Kardesjm bana hesap soruyor.Ben de onun söylediklerini söyledim ama inkar ediyor kardesim.Kim doğru soyluyo anlamadım.Midem bulanıyor yalanlardan.Insan ablası hakkında neden o lafları eder ki.Ya da o kız yalan söylüyorsa bu nasıl vicdansizlik ya.
Alabiliyosan al bence bu memlekette hiçbir şeyin fiyatı kolay kolay düşmez. Baksana altına dolaraEvet bebek arabamiza karar verdik. Şimdi trendyolda 300tl indirim çeki geldi, şimdi mi alsam? 11.11 de daha da mı yükselir yoksa düşer mi fiyatı aşırı kararsızım. 4084den 3784e düşüyor.Eki Görüntüle 2937305
Naçizane fikrim evde mutlaka bir sırt çantası vardır ve mutlaka iş görür. Daha dün konuştum ben de çocuklu kuzenlerime onlar da aynısını yaptı ben de öyle düşünüyorum var zaten sırt çantam yeter :) Olabildiğince az alışverişle tamamlamak istiyorum bu süreci bakalım başarabilecek miyim :)Kızlar bu kampanya nasıl sizce böyle çanta almalı mıyım almamalımıyım bilemedim ikisi 130 gelmiş olacak
Eki Görüntüle 2937353
Yaa kıyamam sana yer mi verdileerbu ara hormonlarımızın da etkisi var sanırım bir garipler kudurdular
sabah metroda biri yer verdi oturdum ağladım hüngür hüngür çok duygulandım
akıl sağlımız yerinde değil valla bak geçecek inşallah
bakk ne kadar önemli bir kontroll kalkkk süslen püslenn oğlun için hazırlann annesii o da güzel enerji alsın kuduruk çocuk olsunnnn üzülmesin miniş
Canım şok içinde okudum bu nasıl bi insan ya. Ben olsam kıyametleri koparırdım ama insanın bazen basireti bağlanıyo işte sen de kendini hasta etmişsin öfkeni bastıra bastıra. Muhtemelen toydun o zamanlar gerekli tepkiyi de veremedin ah kıyamam yaİlk doğumda kaynanam afedersiniz kıçından ayrılmadı ben o cahillikle tam 25 gün kadar onlarda kaldım belki daha fazlada olabilir hatırlamıyorum hatırlamakta istemiyorum o lohusa zamanlarında neler çektim bir ben bir Allah bilir ben şuan panik atak ve anksiyete hastasıysam sebebi eşimin annesidirben çocuğumu öpüp koklayıp sevemiyodum sürekli kaynanamın elindeydi bildiğin,doğumdan önce prensesler gibi davranılan ben doğumdan sonra yedek lastik gibi bir kenara atıldım,oğlum emmiyordu beni tutmuyordu mememi mecburen sağmak zorundaydım eşimin ailesinin maşallah bütün sülalesi gelip mememi tutup emzirmeye çalışıyordu oğlumu rezillik değil mi bu ? inek gibi bir kenarda süt sağdırıyolardı bana sadece, asla oğlumu göremiyorum, en acısıda ne biliyomusunuz yeni doğan bebeğim gece benimle değil kaynanamla uyuyordu vermiyordu bana, ben gece 4 kere kalkıp sütümü sağıp kaynanamın başucuna bırakıp odaya gidip ağlıyordum en sonunda bir akşam yine böyle kendimi yetersiz değersiz hissettiğm bir gün onlar içerde oğlumda güle oynaya oynayıp eğlenirken ben odada farkında olmadan ilk panik atağımı geçirdim yoğun stres ve kaygıdan kaynaklıymış nefes alamadım ölü gibiydim kas katı kesildim her yerim karıncalandı,uyuştu, bildiğin felç gibi oldum,ellerim çarpılmış gibi tuaf şekillere girdi ben o korkuysa felç kaldım diye ağlamaya çığlık atmaya başladım benimle dalga geçtiler pislikler ailecek,sonra eşim aldı beni acile götürdü tansiyonum fırlamış 16 yada 17 falandı yüzüm kreç gibiydi çarpıntım çok fazlaydı bana iğne yapıldı sonra 2 saat nefes darlığı çektiğim için oksijen verdiler 2 gün boyunca parmaklarım havada gezdim ve daha neler neler anlatsam roman olur ben onlarla neler yaşadım ne kavgalar tartışmalar geçti aramızda yinede gelinim diye ağırdan aldım evlerinde iş mi yapmadım yemek mi yapmadım,tatlılar mı yapmadım sofrayı kurup kaldırıp mutfaklarını mı toplamadım say say bitmez yinede sevmezler beni severmiş gibi davranırlar ama içten içten sevmedikleri iki yüzlülük yaptıklarını hissedebilirsiniz 6.ı hissim çok kuvvetli ve artık o cahil gelin yok ikinci de aynı hatalar olmayacak alınan alınsın küsen küssün ben içime ata ata ruhum hasta oldu hep bu hastalıkla yaşamak zorundayım kimse benden kıymetli değil defolsun gitsinler.. size içimi döktüm kızlar yazılarınızı görünce benim gibi uyuz kaynanası olanlar asla vermeyin bebeğinizi kendiniz büyütün deneyimlerin uzun oldu hakkınızı helal edin ..
Hakkımı helal etmem demek ne demek ben eşinizin yerinde olsam bi isim için mi hakkını helal etmiyorsun derdim ve iyiki dememişsiniz o ismi iyi olmuş sildirin benceAyy daha neler neler ya kızımın adını ben dogumdayken zorla değişdirtmis eşime koymazsan hakkımı helal etmem faln filan eşimde ben doğumdan çıktım annem kendi istediği ismi çok istiyor nolacak gönlü olsun koyalım bı tanede sen istedigin isim koy yanına arada kaldım valla dedi bnde sırf eşim için bide o an zaten canımdan can gitmiş kendimde değilim kabul ettim ama kızım 8 yaşında şuan asla o ismi kullanmadım kızım okula gidesiye kadar o isminin varlığından bile haberdar değildi. KV soylemiyecn niye koydun faln dedi anlami çok kotu istemiyorum hatta belki ilerde nüfustan sildirirz dedim bida bişey diyemedi ayy yine sinir oldum
Olay çok karışmış canım ya komşu kızı kesinlikle hayatından silmen lazım kardeşin konusunu bilemiyorum açıkcası zor bir durum kardeş en yakınındır aslında ama bazen kötü durumlar olabiliyorKız Kardeşim eski komsumuzun kizina benim dedikodumu yapmış.Bana da ondan laf getirdi.Kim doğru soyluyo diye o kıza gittim.O da kardeşimin yaptıklarını söyledi üzüntüden kahrolmuştum.Ve ne kardeşime bunu söyleyebildim.Cunku tüm kopacaktık.Oyle içim içimi yedi aylarca.Bugun kardeşime o kız benden yalan laflar taşımış.Kardesjm bana hesap soruyor.Ben de onun söylediklerini söyledim ama inkar ediyor kardesim.Kim doğru soyluyo anlamadım.Midem bulanıyor yalanlardan.Insan ablası hakkında neden o lafları eder ki.Ya da o kız yalan söylüyorsa bu nasıl vicdansizlik ya.
Ay o komşuyu kardeşinin lafını sana getirdiği ann hayatından çıkartsaydın keşke 1 gram güven olmaz ondan ona laf taşıyandaKız Kardeşim eski komsumuzun kizina benim dedikodumu yapmış.Bana da ondan laf getirdi.Kim doğru soyluyo diye o kıza gittim.O da kardeşimin yaptıklarını söyledi üzüntüden kahrolmuştum.Ve ne kardeşime bunu söyleyebildim.Cunku tüm kopacaktık.Oyle içim içimi yedi aylarca.Bugun kardeşime o kız benden yalan laflar taşımış.Kardesjm bana hesap soruyor.Ben de onun söylediklerini söyledim ama inkar ediyor kardesim.Kim doğru soyluyo anlamadım.Midem bulanıyor yalanlardan.Insan ablası hakkında neden o lafları eder ki.Ya da o kız yalan söylüyorsa bu nasıl vicdansizlik ya.
Vallahi öyle dedi ah cahil kafam ahhAman Allahim kadin cok fena seni kiskanmis bence ve ciddi soyluyorum bunu hicbir normal kadin yapmaz . Kesin normal degil , var bir sıkınti kadinda . Tövbe ya . Igrenc geliyor banaannende yazik ,kizimi kimlere verdim demistir
Aynen öyle oldu canım 21 yaşındaydım hep içime attım bişey olmaz boşver geçer dedim ama sonunda beni hasta ettilerAlabiliyosan al bence bu memlekette hiçbir şeyin fiyatı kolay kolay düşmez. Baksana altına dolara
Naçizane fikrim evde mutlaka bir sırt çantası vardır ve mutlaka iş görür. Daha dün konuştum ben de çocuklu kuzenlerime onlar da aynısını yaptı ben de öyle düşünüyorum var zaten sırt çantam yeter :) Olabildiğince az alışverişle tamamlamak istiyorum bu süreci bakalım başarabilecek miyim :)
Yaa kıyamam sana yer mi verdileer
Bana da versinler artık ya oturarak gidebilmek için Zincirlikuyu'dan Beşiktaş'a yürüdüm dün durak durak hepsinde dolu geldi son durağa kadar inmek zorunda kaldım
Canım şok içinde okudum bu nasıl bi insan ya. Ben olsam kıyametleri koparırdım ama insanın bazen basireti bağlanıyo işte sen de kendini hasta etmişsin öfkeni bastıra bastıra. Muhtemelen toydun o zamanlar gerekli tepkiyi de veremedin ah kıyamam ya
Genç evlenmenin zararı sanırım o yaşta olsam bende çok sessiz kalırdım gibime geliyorAynen öyle oldu canım 21 yaşındaydım hep içime attım bişey olmaz boşver geçer dedim ama sonunda beni hasta ettiler
E tabi birde temiz bile olsa tekrar yıkıyoruz nihayetinde..Biz iki kişi çalışammaıza rağmen ikinci el bakıyoruz. Çünkü yetmiyor herşeyi olsun eksik olmasın diyoruz ama yeni ev aldığımız için 0 almakta zorluk çekiyoruz ve inana ikinci el olup temiz olan çok güzel ürünler var bence hiç birşey olmaz ikinci elden bebek bu hemen büyüyor zaten daha sonra daha güzellerini 0 larını almak nasip olur inşallah :)
Ben bu çocukları yiyeceğim yaaa meleller melekkkKaynanaymış kardeşmiş bir kenara bırakın kızlar hiçbir kötülük cezasız kalmaz siz dogru olun Rabbimiz yanımızda zaten şuan hormonlar tavan ...
Bakın bu da benim miniğim babasına asker selamı verdi oğlum Eki Görüntüle 2937648
Evet bende gördüm a 101 e gelecekmiş kalitesi nasıl biberon gözleri ısıyı tutanmi101 den aldım orda yazandan ucuz bu marka aynısı benziyor birde alt açma var onunde bu perşembe geliyor her a 101 e
Artık her şeyin farkındasın bir daha ezdirmezsin kendiniAynen öyle oldu canım 21 yaşındaydım hep içime attım bişey olmaz boşver geçer dedim ama sonunda beni hasta ettiler
Evet isiyi tutan tarzda.. askı kısımları var bebek arabasına takmak için..esim almış ben kontrol ettim beğendim..Evet bende gördüm a 101 e gelecekmiş kalitesi nasıl biberon gözleri ısıyı tutanmi
Toplu cevap olsun alacaklara ben renginide sevdim renkli hiç sevmiyorum dış ürünleri..ben sürekli istirahat halindeyim eşim getirdi de çektimEvet isiyi tutan tarzda.. askı kısımları var bebek arabasına takmak için..esim almış ben kontrol ettim beğendim..
Çok güzelmiş canım sağlıkla kullanToplu cevap olsun alacaklara ben renginide sevdim renkli hiç sevmiyorum dış ürünleri..ben sürekli istirahat halindeyim eşim getirdi de çektim
kuzum bende hissetmiyorum zaten ondan bugün doktora gittim 19 haftada 2. coxuk hissedilmezmi ya çok garip geliyor banaNe güzelben daha benim bebişi hissetmeye başlayamadım bile plasentam önde olduğu için
insallahhhh sağ salim kız bebek hep bereket getirdiğine inanıyorum ben bizim kızımdan önce hiç biseyimiz yoktu kızım oldu hersey mıknatıs gibi geldikız dedı canım daha dun ogrendım ılk bebegım ozlemle beklıyorum gec ama guc olmasın ınsallah..
Ah canim ne güzel sözler bunlar inşallah sağlıkla gelsinde tek isteğim o zaten birseyimiz olursa onun olucak.bir çocuğum olsun diyordum hep geç evlendim ben aradığımı sonunda esimde buldum o üzümün çöpü armudun sapı diyenlerdenim ben.simdide tasa etmeye başladım biz ölünce tek kalicak kardeşi olmuycak diye ikinciyi de yaşımdan sebep yapamam diye.en az bir sene beklemek lazım malum.. anne oluyorum bunu dert edindiminsallahhhh sağ salim kız bebek hep bereket getirdiğine inanıyorum ben bizim kızımdan önce hiç biseyimiz yoktu kızım oldu hersey mıknatıs gibi geldi
Tamam canım denk gelirsem bakayimEvet isiyi tutan tarzda.. askı kısımları var bebek arabasına takmak için..esim almış ben kontrol ettim beğendim..
Teşekkür ederim gebze bana çok uzak, bugün saatlerimi verdim gerçekten iyi bir doktor bulabilmek için, iki alternatif buldum , çok sinir etti doktorum beni çünküüSelam Canım Ben Anadolu yakasında Gebzedeyim Doktorum çok çok mükemmel sana da tavsiye edebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?