2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bi kere o komşuyu komple çıkar hayatından. Ben anlamıyorum bu insanlar niye milletin hayatını bu kadar didikliyolar herkes kendi hayatındaki pislikleri görmez millete salça olur. Sırf bu yüzden çevremde ne konu komşu ne akraba ne de arkadaş var kafam kulağım okadar rahat ki anlatamam Ben biraz gamsız bi insan olduğum için böyle şeyleri duyduğum an rezil edip ilişkimi keserim. Ama senin diğer yandan kardeşin var kardeştir yapar hatasını anlar düzelir inş çünkü atsan atılmaz satsan satılmaz malesef. Önce bebeğin sonra sen sonra eşin annen baban, gerisi kocaman bir boş. Hiç sıkma canını çünkü dediğim gibi değmez

Alabiliyosan al bence bu memlekette hiçbir şeyin fiyatı kolay kolay düşmez. Baksana altına dolara
Kızlar bu kampanya nasıl sizce böyle çanta almalı mıyım almamalımıyım bilemedim ikisi 130 gelmiş olacak
Eki Görüntüle 2937353
Naçizane fikrim evde mutlaka bir sırt çantası vardır ve mutlaka iş görür. Daha dün konuştum ben de çocuklu kuzenlerime onlar da aynısını yaptı ben de öyle düşünüyorum var zaten sırt çantam yeter :) Olabildiğince az alışverişle tamamlamak istiyorum bu süreci bakalım başarabilecek miyim :)
Yaa kıyamam sana yer mi verdileer
Bana da versinler artık ya oturarak gidebilmek için Zincirlikuyu'dan Beşiktaş'a yürüdüm dün durak durak hepsinde dolu geldi son durağa kadar inmek zorunda kaldım
Canım şok içinde okudum bu nasıl bi insan ya. Ben olsam kıyametleri koparırdım ama insanın bazen basireti bağlanıyo işte sen de kendini hasta etmişsin öfkeni bastıra bastıra. Muhtemelen toydun o zamanlar gerekli tepkiyi de veremedin ah kıyamam ya

Hakkımı helal etmem demek ne demek ben eşinizin yerinde olsam bi isim için mi hakkını helal etmiyorsun derdim ve iyiki dememişsiniz o ismi iyi olmuş sildirin bence benim şeytanlığım üstümde bugün ya eyvallah yok bende
Olay çok karışmış canım ya komşu kızı kesinlikle hayatından silmen lazım kardeşin konusunu bilemiyorum açıkcası zor bir durum kardeş en yakınındır aslında ama bazen kötü durumlar olabiliyor

Ay o komşuyu kardeşinin lafını sana getirdiği ann hayatından çıkartsaydın keşke 1 gram güven olmaz ondan ona laf taşıyanda
Kardeşini o zaman karşına alıp desen bak bu kadın böyle komple kurtulsaymışsınuz geç olsun güç olmasın
Şimdi ikisine de güven olmaz ama kardeşin kan bağın sonuçta o komşuyu komple silip kardeşinle bence ne demiş olursa olsun o kadın belki a yı z olarak getirdi sana senden de kardeşine öyle götürdğ ayyy şirrettt karşıma alıp tepikleyesim geldi o kadını ya

Aman Allahim kadin cok fena seni kiskanmis bence ve ciddi soyluyorum bunu hicbir normal kadin yapmaz . Kesin normal degil , var bir sıkınti kadinda . Tövbe ya . Igrenc geliyor bana annende yazik ,kizimi kimlere verdim demistir
Vallahi öyle dedi ah cahil kafam ahh

Aynen öyle oldu canım 21 yaşındaydım hep içime attım bişey olmaz boşver geçer dedim ama sonunda beni hasta ettiler

E tabi birde temiz bile olsa tekrar yıkıyoruz nihayetinde..
Maaşlar evi dolduruyor bir markete git boş çıkıyorsun zaman öyle oldu..

şimdi doğumdan sonra herşeye yetemezsek annem bakicak tekrar calisicam..
ama bakıcı tutup çalışmak onu yapamam maaşı bakıcıya vermek gerekir resmen baksam daha karlı hem güvenmek benim açımdan çok sıkıntı.
bakici ücretleri en az 3500 dan başlıyor bildiğim işte böyle

101 den aldım orda yazandan ucuz bu marka aynısı benziyor birde alt açma var onunde bu perşembe geliyor her a 101 e
Evet bende gördüm a 101 e gelecekmiş kalitesi nasıl biberon gözleri ısıyı tutanmi

Evet isiyi tutan tarzda.. askı kısımları var bebek arabasına takmak için..esim almış ben kontrol ettim beğendim..
Toplu cevap olsun alacaklara ben renginide sevdim renkli hiç sevmiyorum dış ürünleri..ben sürekli istirahat halindeyim eşim getirdi de çektim

Eklentiler

• IMG_20211021_181858.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20211021_181842.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20211021_181817.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20211021_181810.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20211021_181802.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 90
insallahhhh sağ salim kız bebek hep bereket getirdiğine inanıyorum ben bizim kızımdan önce hiç biseyimiz yoktu kızım oldu hersey mıknatıs gibi geldi
Ah canim ne güzel sözler bunlar inşallah sağlıkla gelsinde tek isteğim o zaten birseyimiz olursa onun olucak.bir çocuğum olsun diyordum hep geç evlendim ben aradığımı sonunda esimde buldum o üzümün çöpü armudun sapı diyenlerdenim ben.simdide tasa etmeye başladım biz ölünce tek kalicak kardeşi olmuycak diye ikinciyi de yaşımdan sebep yapamam diye.en az bir sene beklemek lazım malum.. anne oluyorum bunu dert edindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…