Canım 82 li misin ?Ah canim ne güzel sözler bunlar inşallah sağlıkla gelsinde tek isteğim o zaten birseyimiz olursa onun olucak.bir çocuğum olsun diyordum hep geç evlendim ben aradığımı sonunda esimde buldum o üzümün çöpü armudun sapı diyenlerdenim ben.simdide tasa etmeye başladım biz ölünce tek kalicak kardeşi olmuycak diye ikinciyi de yaşımdan sebep yapamam diye.en az bir sene beklemek lazım malum.. anne oluyorum bunu dert edindim
Erdem hastanesine rastladım bugün araştırırken evet , bakalım buldum iki tane ama şimdi hemen randevu almayım di mi, bugün gördük bebişi çok şükür iyiyidi sık sık ultrasonla rahatsız etmeyim şimdi miniğiguzel ama kullanırsın fıyat azıcık pahalı olsada guzel
fiyat ne gayet guzel
bende doktor degıstırdım yenı bu hafta erdem hastanesıne gıdıyorum ıkıncı ucuncu derken memnun olmazsam yıne degıstırrırım o hastanede doktor cok ve bırkac subesı var hastanenın bırı umranıye metronun orda bırı cakmak
o zaman beklemek yerıne almak daha mantıklı suana kadar bayaca aldım devam ederım bavuk duzenleyıcı cekmece duzenyıcı aldım en son
Canim benim 38 yasindasin daha , dun 48 yasinda hamile kalan birini gordum instagramda. Cok istiyorsan saglik sorunun yoksa gayette olur yani yeter ki nasip olsunAh canim ne güzel sözler bunlar inşallah sağlıkla gelsinde tek isteğim o zaten birseyimiz olursa onun olucak.bir çocuğum olsun diyordum hep geç evlendim ben aradığımı sonunda esimde buldum o üzümün çöpü armudun sapı diyenlerdenim ben.simdide tasa etmeye başladım biz ölünce tek kalicak kardeşi olmuycak diye ikinciyi de yaşımdan sebep yapamam diye.en az bir sene beklemek lazım malum.. anne oluyorum bunu dert edindim
ayy memnun mu 3 gün önce birini doğurttu ona yazdım o hastaneden de doktordan da pek memnun deneyeceğim galiba bir o kaldı denemediğiim
Çok güzel düşünmüşler ama herkes elini cebine atmalı bence sonuçta diğerlerinin de torunuKızlarım iyi akşamlar hepinize. Bugün yine annemle e bebeğe gittikbirkaç kıyafet aldık. Bebek arabalarına baktık. Travel modelleri beğenmedi çocuk içinde nasıl rahat etcek falan dedi kafamı karıştırdı sonra annemlere geçtim. Babam geldi. Bebek arabasını beğen, Kasım'da gidip alalım dedi. Diyemedim ki kaynanamlar alsın çünkü eminim hiç öyle bir düşünceleri bile yok. Hiç sormuyolar bile napiyosunuz bakıyor musunuz araba falan garipsiyorum, kafaya takmiyim diyorum ama gıcık kapıyorum. Beşige de bakarız siz masraf etmeyin diyo bizimkiler. Kafam allak bullak oldu ya. Allah'ım ben oğluma böyle bir anne olmıyım inşallah
Tam detay sormadım ama onda doğum yapmış tavsiye ederim çok iyi bir doktordur dedi. Bencede git bir dene bakalım seversin belki. Hüso Derindere hastanesinde olan mıayy memnun mu 3 gün önce birini doğurttu ona yazdım o hastaneden de doktordan da pek memnun deneyeceğim galiba bir o kaldı denemediğiimgeçen hafta bir ona bir hüsoya randevu alıp hüsoya gittim cortladım
ayy bizim gelinlerimiz çok şanslı olacak çektiğimiz yaşamadığımız ne varsa onlara yaşatcaz valla ben özellikle maddi konudan yağdırırım da manevi açıdan oğlumu nasıl paylaşıcam meçhul inş kaynana olunca olgunlaşırımKızlarım iyi akşamlar hepinize. Bugün yine annemle e bebeğe gittikbirkaç kıyafet aldık. Bebek arabalarına baktık. Travel modelleri beğenmedi çocuk içinde nasıl rahat etcek falan dedi kafamı karıştırdı sonra annemlere geçtim. Babam geldi. Bebek arabasını beğen, Kasım'da gidip alalım dedi. Diyemedim ki kaynanamlar alsın çünkü eminim hiç öyle bir düşünceleri bile yok. Hiç sormuyolar bile napiyosunuz bakıyor musunuz araba falan garipsiyorum, kafaya takmiyim diyorum ama gıcık kapıyorum. Beşige de bakarız siz masraf etmeyin diyo bizimkiler. Kafam allak bullak oldu ya. Allah'ım ben oğluma böyle bir anne olmıyım inşallah
Tabi canım kendi kızı prenses bayramlarda bile gitmez kaynanasina kocasıyla gelir anasigilde kalır bayram sonuna kadar.. ama bız bı gece annemde kalsak kılıbık olur hemen kocamAyy vallahi yazdiklarinizi okudum da, pes artık dedim. Kafayı yemiş bu insanlar. Kendi kızlarına yapsa dunurleri taş üstünde taş bırakmazlar. Geçen instadan gezerken bir şey okudum, gerçi çok eski bir şey de,
İki arkadaş yıllar sonra karşılaşıyor:
Oğlun ne yaptı evlendi mi diye soruyor arkadaşı, sorma evlendi, bir gelin var. İşten geliyor, hiçbir iş yapmıyor, yeri geliyor yemeği bile ogluma yaptırıyor diyor.
Bu sefer kızını soruyor o ne yaptı diye?
Vallahi bir damadim var, kızım işten gelince yorgunum dediğinde yemeği yapıyor, kadın tuttu temizliğini yaptırıyor, kızımın elininsicak sudan soğuğa sokmuyor
Sırf el kizi diye neler diyor geline...
Babam bezde alalım diyo benim babam çok verici bi insan kimseden bişey beklemez. Ama sinir oluyorum ya ariyo kv napiyosun kerem nasil iyi bay bay bu mu yani. Arkadaş bişey aldiniz mi ne lazim bi sorun 5 ay oldu yarisi bitti yaniÇok güzel düşünmüşler ama herkes elini cebine atmalı bence sonuçta diğerlerinin de torunuen azından arabayı annenler beşiği kvler alabilir gerçi en çok ihtiyaç bez ve ıslak mendil olcak olmazsa onları kakdırırsın onlara stok yapsınlar bi zahmet. Benim annem de aynı ortamda söyledi benim kvlere kıyafet almayın hepsini ben yaptım siz bol bol bez alın dedi
evet evet oo lanet 13çü hüso adı artık ahahahTam detay sormadım ama onda doğum yapmış tavsiye ederim çok iyi bir doktordur dedi. Bencede git bir dene bakalım seversin belki. Hüso Derindere hastanesinde olan mı
Aynen çocuğumu evlendirirsem cok verici bi kaynana olucam ama sorun nasil evlendircemayy bizim gelinlerimiz çok şanslı olacak çektiğimiz yaşamadığımız ne varsa onlara yaşatcaz valla ben özellikle maddi konudan yağdırırım da manevi açıdan oğlumu nasıl paylaşıcam meçhul inş kaynana olunca olgunlaşırım
avrasya mıı N nursel2608 oraya gidecektiiiBende 2 öneri aldim biri avrasya hastanesi zeytinburnu nurcan dalan digeri hizmet hastanesi bahcelievler huseyin mutlu
Bilgisi olan var mi arkadaslar
Bende uzun süre bakmak istemedim konuşmak istemedim ama eşimin annesi canm ne diyebirsin eşim annesine karşı hep korur beni asla ezdirmez o zamanlarda da annesine çok kızdı zaten o utanç ona yeter..Ay inanmiyorum yainsan bunu unutamaz gercekten. Nasil buyuk bunlar. Sapiklik yapan bile var . Bazen dede filan dinlemeyin icinizin almadigi birsey olursa yalniz birakmayin cocuklari. Neler yasayanlar var Allah korusun. Inan icimden saydiriyorum ama yazamiyrm buraya. Ben oyle gorsem bir daha yuzune bakamam gibi geliyor. Sacmalik . Cok merakliysa yine yapsinlar tövbe ya
Allaha havale ettim canm ben asla annenle görüşme diyemem eşime.. eşimide tek göndermemBen olsam şimdiye çoktan yolmuştum onu kocamın anası filan dinlemem geldiği yere geri postalarım. Saygı bekliyosa önce saygı gösterecek. Kavga çıkartıp bi daha da görüşme en güzeli o
benim halam 38 yaşında evlendi yavrum 40inda doğum yaptı şimdi 3 tane çocuğu varAh canim ne güzel sözler bunlar inşallah sağlıkla gelsinde tek isteğim o zaten birseyimiz olursa onun olucak.bir çocuğum olsun diyordum hep geç evlendim ben aradığımı sonunda esimde buldum o üzümün çöpü armudun sapı diyenlerdenim ben.simdide tasa etmeye başladım biz ölünce tek kalicak kardeşi olmuycak diye ikinciyi de yaşımdan sebep yapamam diye.en az bir sene beklemek lazım malum.. anne oluyorum bunu dert edindim
Nurcan Dalan iyi diye biliyorum hakkında yorumları güzel ben yarın Avrasya Hastanesi çiğdem yavuz yurtsever e gideceğim enerjisi çok güzel ama beğenmezsem, Nurcan Dalan a geçicemBende 2 öneri aldim biri avrasya hastanesi zeytinburnu nurcan dalan digeri hizmet hastanesi bahcelievler huseyin mutlu
Bilgisi olan var mi arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?