Sorumlu hemşiremin doktoruymus en ufak bir sikintim olsa ondan baskasina gitmem diyerek onerdi kendisi dogum yapali 10 sene olmus o yuzden merak ettim bende tesekkur ederim deneyimlersen haber edersen cok sevinirimNurcan Dalan iyi diye biliyorum hakkında yorumları güzel ben yarın Avrasya Hastanesi çiğdem yavuz yurtsever e gideceğim enerjisi çok güzel ama beğenmezsem, Nurcan Dalan a geçicem
Benim akrabam doğumunu başka doktorda ama doğumdan sonra bütün kontrollerini Nurcan hanımda yaptırmış çok memnun kalmış. Yengem de ikiz bebiş doğurdu ama doktoru farklıydı kontroller için Nurcan hanıma gitmişti o da çok memnun kalmıştı.Sorumlu hemşiremin doktoruymus en ufak bir sikintim olsa ondan baskasina gitmem diyerek onerdi kendisi dogum yapali 10 sene olmus o yuzden merak ettim bende tesekkur ederim deneyimlersen haber edersen cok sevinirim
Gidip deneyimlemeli o halde cok tesekkurler canimBenim akrabam doğumunu başka doktorda ama doğumdan sonra bütün kontrollerini Nurcan hanımda yaptırmış çok memnun kalmış. Yengem de ikiz bebiş doğurdu ama doktoru farklıydı kontroller için Nurcan hanıma gitmişti o da çok memnun kalmıştı.
Rica ederim canım, bence de bir bak hakkında kötü yorum duymadım hiç ben en başta ona gitmeyi düşündüm de vazgeçtimGidip deneyimlemeli o halde cok tesekkurler canim
İnsandan insana değişiyor malesef herkes bir değil düşünceli değil. Annenle baban sağolsunBabam bezde alalım diyo benim babam çok verici bi insan kimseden bişey beklemez. Ama sinir oluyorum ya ariyo kv napiyosun kerem nasil iyi bay bay bu mu yani. Arkadaş bişey aldiniz mi ne lazim bi sorun 5 ay oldu yarisi bitti yani
Beklemedeyim o haldeRica ederim canım, bence de bir bak hakkında kötü yorum duymadım hiç ben en başta ona gitmeyi düşündüm de vazgeçtimyarın çiğdem hocayı deneyeceğim onun hakkında fikrimi söylerim :)
Öyle oluyormuş.Sadece şüphe olsa keşke.Kabak gibi ortada herşey.Ikiside kendini aklama ve ben haklıyım düşüncesinde.Ama ikisininde msjlar duruyor.Bunu bile inkar ediyorlar.Dediğim gibi su saatten sonra muhattab bile olma. Tabi senin bileceğin iş kardeş en nihayetinde ama dediğim gibi düşüncesi bile mide bulandırıcı. Şüphe bir kere içinize düştüyse kesinlikle düzelmez daha.
Hiç üzülmeye değmez en iyisini yapıyosun ama eşinin huzuru bu sebepten kaçıyorsa ister istemez sana da yansıtır o huzur bozucu olur işteAllaha havale ettim canm ben asla annenle görüşme diyemem eşime.. eşimide tek göndermemartık seviyeli aramız asla şaka faln yapmam yaptigindada gulmm doğru düzgün konuşmuyoruz bile.. üzülüyorum aslında keşke böyle olmak zorunda olmasaydı ama kendi kasindi
Bugün bende çok üzüldüm.Bi oğlum var evde ve tüm hzuuru kaçtı onunda.Ya karnımdaki napsın.Sancidan öldüm tüm gün.Onu da üzdüm böyle.Daha karnimda koruyamazsam doğunca napcam dedim kendime.Canim ne olur kuzunu düşün bak canımı sıkacak kötü bir olay yaşadim birgün boyunca agladim canımı sıktım yemek yiyemedim sonrasinda kanamam oldu doktora gittik bebegimin yüzünü gösterdi ve dedi ki bu çocuk acı çekiyor çok üzgün dedi gercektende yuzu dudaklari öyleydi kuzumun o halini gördüm ya dedim ki dünya yıkılsa sana acı çekt8rmem annem lütfen sen de yaşatma
Ben 10 gün içinde 3 kere girmiş olucam ultrason zararlı değilmiş ama şöyle.. Perşembe günü kanamam vardı acilde baktılar sinir oldum orda bazi şeylere erdem deki doktorumu buldum 5 gün sonra tekrar bakıldı ve doktorum cumartesi gel tekrar bakalım sonra ayda bir devam edelim dedi endişem geçsin diyeErdem hastanesine rastladım bugün araştırırken evet , bakalım buldum iki tane ama şimdi hemen randevu almayım di mi, bugün gördük bebişi çok şükür iyiyidi sık sık ultrasonla rahatsız etmeyim şimdi miniği
İnşallah diyelim ozamanCanim benim 38 yasindasin daha , dun 48 yasinda hamile kalan birini gordum instagramda. Cok istiyorsan saglik sorunun yoksa gayette olur yani yeter ki nasip olsun
Derin nefes al ver hava alan biryerde otur öyle oluncaa şimdi nasilsinKızlar tansiyonum düştü galiba biraz kötüyüm ne iyi gelir yüzüm yanıyor valla baş dönmesi dengesizlik olunca bende atakta tutuyor bayağı kötü yaptı beni
Maşallah halama diyelim hiç ara vermemiş sağlık sorunum olmasa bile 1 sene ara lazım bebek büyüsün birazbenim halam 38 yaşında evlendi yavrum 40inda doğum yaptı şimdi 3 tane çocuğu varbence çok sorun etme
Sakın öyle bir şey düşünme. Hiç bir şeyi kafana takma. Zaman zaman hepimiz de oluyor. Bende geçenler de 3 gün boyunca hep ağladım ama sonra kendime söz verdim karnımda ki bebek için kendimi üzmeyeceğim, strese sokmayacağım diye.Bugün bende çok üzüldüm.Bi oğlum var evde ve tüm hzuuru kaçtı onunda.Ya karnımdaki napsın.Sancidan öldüm tüm gün.Onu da üzdüm böyle.Daha karnimda koruyamazsam doğunca napcam dedim kendime.
Evet hassasiyet de var ki hemde nasıl.Hormonlar tavan zaten.Ama artık ne desem boş.Kardes de olsa bi süre.Geri çekilmeyi düşünüyorum.Cok yoruldum.Bu kadar yalan dolan midem bulandı.Canim benim hic kafana takma , ikiside yalanci demekki . Senin dedikodunu yapip günahini almislar bosver. Sen suanda melek annesisin. Bosuna bebegide strese sokma . Konussunlar . Isteyen istedigini desin. Kardesin illaki yanlisini anlayacak. Sen koy mesafeni onlar senin pesinden koşsun. Gelip sana birsey anlatirlarsada , ben dinlemek iatemiyorum baska seylerden konus de . Bazen akraba olunca tamamen silip atamiyorsun. Eltimin arkamdan neler dedigini duydum. Neler yapti bana ama mecbur konusuypruz gorusuryoruz yani. Ama simdi canin sıkkın birazda hamilelik hormonlarindan alingan oluyoruz. Bende de yine aglama geri geldi. Cocuklara bakamiyor muyum acaba diye agliyorum . Hastayim , kendime kiziyorum dikkat edeyim hasta olunca yatamiyrm diyenormalde boyle biri degilim yani .
Valla biz 10.haftada ziyarete gittik, annem dedi ki odasını ben yapicam. Direk kvlere gidince herkesin içinde odasını annem yapacakmis dedim. Şimdiden onu mu dusunuyor dedi. Dedim niye düşünmesin ilk torunuÇok güzel düşünmüşler ama herkes elini cebine atmalı bence sonuçta diğerlerinin de torunuen azından arabayı annenler beşiği kvler alabilir gerçi en çok ihtiyaç bez ve ıslak mendil olcak olmazsa onları kakdırırsın onlara stok yapsınlar bi zahmet. Benim annem de aynı ortamda söyledi benim kvlere kıyafet almayın hepsini ben yaptım siz bol bol bez alın dedi
Lutfen üzülme yazık bebeğine mutlu ol iyi birşeyler ye çok üzüldüm ne olursa olsun bebeğin üzülüyor sen uzulunce yazıkCanim ne olur kuzunu düşün bak canımı sıkacak kötü bir olay yaşadim birgün boyunca agladim canımı sıktım yemek yiyemedim sonrasinda kanamam oldu doktora gittik bebegimin yüzünü gösterdi ve dedi ki bu çocuk acı çekiyor çok üzgün dedi gercektende yuzu dudaklari öyleydi kuzumun o halini gördüm ya dedim ki dünya yıkılsa sana acı çekt8rmem annem lütfen sen de yaşatma
Ne olduğunu anlamadım ama bebek için üzülmeyin lütfenÖyle oluyormuş.Sadece şüphe olsa keşke.Kabak gibi ortada herşey.Ikiside kendini aklama ve ben haklıyım düşüncesinde.Ama ikisininde msjlar duruyor.Bunu bile inkar ediyorlar.
Komşu tüm silmelik zaten.Saflik bendeki inandım.Ama kardeşimin söylediği laflar yenilir yutulur cinsten değil.Beynim uyuştu resmen.Ay o komşuyu kardeşinin lafını sana getirdiği ann hayatından çıkartsaydın keşke 1 gram güven olmaz ondan ona laf taşıyanda
Kardeşini o zaman karşına alıp desen bak bu kadın böyle komple kurtulsaymışsınuz geç olsun güç olmasın
Şimdi ikisine de güven olmaz ama kardeşin kan bağın sonuçta o komşuyu komple silip kardeşinle bence ne demiş olursa olsun o kadın belki a yı z olarak getirdi sana senden de kardeşine öyle götürdğ ayyy şirrettt karşıma alıp tepikleyesim geldi o kadını ya
Bende hep annem eksik bırakmadı diyorumValla biz 10.haftada ziyarete gittik, annem dedi ki odasını ben yapicam. Direk kvlere gidince herkesin içinde odasını annem yapacakmis dedim. Şimdiden onu mu dusunuyor dedi. Dedim niye düşünmesin ilk torunu
Bizimki de alicam diyor da daha erken deyip duruyor ayy bu lafı da beni çıldırtıyor. Yahu yarilamisiz erkeni mi kaldı? Doviz almış başını gidiyor, ben seni mi beklicem eşya almak için?Babam bezde alalım diyo benim babam çok verici bi insan kimseden bişey beklemez. Ama sinir oluyorum ya ariyo kv napiyosun kerem nasil iyi bay bay bu mu yani. Arkadaş bişey aldiniz mi ne lazim bi sorun 5 ay oldu yarisi bitti yani
Ohh iyi demişsinValla biz 10.haftada ziyarete gittik, annem dedi ki odasını ben yapicam. Direk kvlere gidince herkesin içinde odasını annem yapacakmis dedim. Şimdiden onu mu dusunuyor dedi. Dedim niye düşünmesin ilk torunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?