2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merhaba kızlar bugun ıdrar tahlılı ve farklı bır kultur testı verdım o kıt cıkmadı ama tahlılde bakterı lokosıt sayım cok azalmış tek yaptıgım hergun 1 avuc kuru yaban mersını yemek ve bır bardak limonlu su içmekti antıbıyotıkle gecmeyen bence bununla gectı ama kulturde de ınsallah bırsey çıkmaz bide nıaoli yagıda sıparıs verdım mantarı enfeksıyonu onlemek ıcın artk antıbıuotık kullanmak ıstemıyorm sımdıde kabızlık derdım var gecen hafta ıshalı durduramıyodum bu haftada kabızlık fena mıde bagırsak sıstemım uctu gıttı

merhaba kızlar, detaylı ultrasonumda bebegimin sol ventrikülünde hiperekojen kardiyak foküs (kalpte parlaklık) çıktı. nazal kemiği 6.7 mm, ense kalınlığı 4 mm. down sendromu için telaşlanmalı mıyım, tek bir değer yeterli mi? ikili, üçlü test yaptırmamıştım. 20+3 haftalığım.

Nurcan Dalan iyi diye biliyorum hakkında yorumları güzel ben yarın Avrasya Hastanesi çiğdem yavuz yurtsever e gideceğim enerjisi çok güzel ama beğenmezsem, Nurcan Dalan a geçicem
Sorumlu hemşiremin doktoruymus en ufak bir sikintim olsa ondan baskasina gitmem diyerek onerdi kendisi dogum yapali 10 sene olmus o yuzden merak ettim bende tesekkur ederim deneyimlersen haber edersen cok sevinirim

Sorumlu hemşiremin doktoruymus en ufak bir sikintim olsa ondan baskasina gitmem diyerek onerdi kendisi dogum yapali 10 sene olmus o yuzden merak ettim bende tesekkur ederim deneyimlersen haber edersen cok sevinirim
Benim akrabam doğumunu başka doktorda ama doğumdan sonra bütün kontrollerini Nurcan hanımda yaptırmış çok memnun kalmış. Yengem de ikiz bebiş doğurdu ama doktoru farklıydı kontroller için Nurcan hanıma gitmişti o da çok memnun kalmıştı.

Gidip deneyimlemeli o halde cok tesekkurler canim

Babam bezde alalım diyo benim babam çok verici bi insan kimseden bişey beklemez. Ama sinir oluyorum ya ariyo kv napiyosun kerem nasil iyi bay bay bu mu yani. Arkadaş bişey aldiniz mi ne lazim bi sorun 5 ay oldu yarisi bitti yani
İnsandan insana değişiyor malesef herkes bir değil düşünceli değil. Annenle baban sağolsun Bir dahaki aramalarında de ki biz de alışveriş listemizi hazırladık ufaktan başladık ihtiyaçları almaya eşşek değilse sorar herhalde ne alcanız diye

Öyle oluyormuş.Sadece şüphe olsa keşke.Kabak gibi ortada herşey.Ikiside kendini aklama ve ben haklıyım düşüncesinde.Ama ikisininde msjlar duruyor.Bunu bile inkar ediyorlar.

Hiç üzülmeye değmez en iyisini yapıyosun ama eşinin huzuru bu sebepten kaçıyorsa ister istemez sana da yansıtır o huzur bozucu olur işte Allah sabır versin ne diyeyim sen bebişinle kendine bak gerisini salla

Bugün bende çok üzüldüm.Bi oğlum var evde ve tüm hzuuru kaçtı onunda.Ya karnımdaki napsın.Sancidan öldüm tüm gün.Onu da üzdüm böyle.Daha karnimda koruyamazsam doğunca napcam dedim kendime.

Ben 10 gün içinde 3 kere girmiş olucam ultrason zararlı değilmiş ama şöyle.. Perşembe günü kanamam vardı acilde baktılar sinir oldum orda bazi şeylere erdem deki doktorumu buldum 5 gün sonra tekrar bakıldı ve doktorum cumartesi gel tekrar bakalım sonra ayda bir devam edelim dedi endişem geçsin diye
Canim benim 38 yasindasin daha , dun 48 yasinda hamile kalan birini gordum instagramda. Cok istiyorsan saglik sorunun yoksa gayette olur yani yeter ki nasip olsun
İnşallah diyelim ozaman
Kızlar tansiyonum düştü galiba biraz kötüyüm ne iyi gelir yüzüm yanıyor valla baş dönmesi dengesizlik olunca bende atakta tutuyor bayağı kötü yaptı beni
Derin nefes al ver hava alan biryerde otur öyle oluncaa şimdi nasilsin
benim halam 38 yaşında evlendi yavrum 40inda doğum yaptı şimdi 3 tane çocuğu var bence çok sorun etme
Maşallah halama diyelim hiç ara vermemiş sağlık sorunum olmasa bile 1 sene ara lazım bebek büyüsün biraz

Bugün bende çok üzüldüm.Bi oğlum var evde ve tüm hzuuru kaçtı onunda.Ya karnımdaki napsın.Sancidan öldüm tüm gün.Onu da üzdüm böyle.Daha karnimda koruyamazsam doğunca napcam dedim kendime.
Sakın öyle bir şey düşünme. Hiç bir şeyi kafana takma. Zaman zaman hepimiz de oluyor. Bende geçenler de 3 gün boyunca hep ağladım ama sonra kendime söz verdim karnımda ki bebek için kendimi üzmeyeceğim, strese sokmayacağım diye.

Evet hassasiyet de var ki hemde nasıl.Hormonlar tavan zaten.Ama artık ne desem boş.Kardes de olsa bi süre.Geri çekilmeyi düşünüyorum.Cok yoruldum.Bu kadar yalan dolan midem bulandı.

Valla biz 10.haftada ziyarete gittik, annem dedi ki odasını ben yapicam. Direk kvlere gidince herkesin içinde odasını annem yapacakmis dedim. Şimdiden onu mu dusunuyor dedi. Dedim niye düşünmesin ilk torunu

Lutfen üzülme yazık bebeğine mutlu ol iyi birşeyler ye çok üzüldüm ne olursa olsun bebeğin üzülüyor sen uzulunce yazık
Öyle oluyormuş.Sadece şüphe olsa keşke.Kabak gibi ortada herşey.Ikiside kendini aklama ve ben haklıyım düşüncesinde.Ama ikisininde msjlar duruyor.Bunu bile inkar ediyorlar.
Ne olduğunu anlamadım ama bebek için üzülmeyin lütfen

Komşu tüm silmelik zaten.Saflik bendeki inandım.Ama kardeşimin söylediği laflar yenilir yutulur cinsten değil.Beynim uyuştu resmen.

Valla biz 10.haftada ziyarete gittik, annem dedi ki odasını ben yapicam. Direk kvlere gidince herkesin içinde odasını annem yapacakmis dedim. Şimdiden onu mu dusunuyor dedi. Dedim niye düşünmesin ilk torunu
Bende hep annem eksik bırakmadı diyorum

Babam bezde alalım diyo benim babam çok verici bi insan kimseden bişey beklemez. Ama sinir oluyorum ya ariyo kv napiyosun kerem nasil iyi bay bay bu mu yani. Arkadaş bişey aldiniz mi ne lazim bi sorun 5 ay oldu yarisi bitti yani
Bizimki de alicam diyor da daha erken deyip duruyor ayy bu lafı da beni çıldırtıyor. Yahu yarilamisiz erkeni mi kaldı? Doviz almış başını gidiyor, ben seni mi beklicem eşya almak için?

Ohh iyi demişsin böyle şeyleri ulu orta dicen ki durup düşünsünler bunlar niye herşeyi son dakkaya bırakma hevesindeler ben anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…