Geçmiş olsun kabızlık için kayısı arada limonlu su içiyorum önceden de içerdim iyimiymisMerhaba kızlar bugun ıdrar tahlılı ve farklı bır kultur testı verdım o kıt cıkmadı ama tahlılde bakterı lokosıt sayım cok azalmış tek yaptıgım hergun 1 avuc kuru yaban mersını yemek ve bır bardak limonlu su içmekti antıbıyotıkle gecmeyen bence bununla gectı ama kulturde de ınsallah bırsey çıkmaz bide nıaoli yagıda sıparıs verdım mantarı enfeksıyonu onlemek ıcın artk antıbıuotık kullanmak ıstemıyorm sımdıde kabızlık derdım var gecen hafta ıshalı durduramıyodum bu haftada kabızlık fena mıde bagırsak sıstemım uctu gıttı
Geçmiş olsun hemen kotuye yorma doktor ne dedi..down deyince garanti öyle doğmuyor Allah büyük..sonucu doktor yorumlasin üzülmemerhaba kızlar, detaylı ultrasonumda bebegimin sol ventrikülünde hiperekojen kardiyak foküs (kalpte parlaklık) çıktı. nazal kemiği 6.7 mm, ense kalınlığı 4 mm. down sendromu için telaşlanmalı mıyım, tek bir değer yeterli mi? ikili, üçlü test yaptırmamıştım. 20+3 haftalığım.
Katılıyorum şubatta almayı düşünüyo erken diyenler sanırımBizimki de alicam diyor da daha erken deyip duruyor ayy bu lafı da beni çıldırtıyor. Yahu yarilamisiz erkeni mi kaldı? Doviz almış başını gidiyor, ben seni mi beklicem eşya almak için?
Ee ne zaman düşünmeliymiş çocuğun 40ı çıktıktan sonra mı?Valla biz 10.haftada ziyarete gittik, annem dedi ki odasını ben yapicam. Direk kvlere gidince herkesin içinde odasını annem yapacakmis dedim. Şimdiden onu mu dusunuyor dedi. Dedim niye düşünmesin ilk torunu
Yahu ben karnım burnumda bununla alışverişe gidicem onun derdinde sanırım. Geçen kardeşinin eşiyle mağazalara bakiyorlarmis, abla sinemle Serkan daha iyi bilir onlara bırak alırsın fazla gelir demiş. Onlar bizden daha iyi biliyor her şeyi demiş. Dedim iyi yapmis. Şimdi çıkmışlar bebek arabası bakiyorlsrmis üst komşuyla. Yahu sanki kendi sürecek, kullanacak. Ben bunu beğenmedim, şunu alalım. Yahu iyi tamam alacaksın anladım da, niye kullanmayacağın şeyi bana almaya diretiyorsun? Ya Allah razı olsun bak düşünüyor şimdi hakkını yemeyim ama bazen cidden yoruyor. Biz beğenmişiz ne karışıyorsun acaba tamam de bırak. Ben alicam Kasım'da bundan da parasını alicam. Gelince bakarız diyor bir deOhh iyi demişsinböyle şeyleri ulu orta dicen ki durup düşünsünler bunlar niye herşeyi son dakkaya bırakma hevesindeler ben anlamıyorum
Ahahhah vallahi çok güldüm. Ona kalsa beşikte yatsın odaya ne gerek var erken dahaEe ne zaman düşünmeliymiş çocuğun 40ı çıktıktan sonra mı?
Yok kız olur mu, doğurup alışverişe gidicez bizKatılıyorum şubatta almayı düşünüyo erken diyenler sanırım
Bebekler artık sesleri duymaya başladığı için ultrasondaki ses dalgalarına tepki veriyorlarmış bizim prensesde ultrason biraz uzun sürünce kaşlarını çattı bizeAy resmen şöyle bir şey oluyor bu bebeler kesinlikle rahatsız oluyor ultrasondan ne zaman bakmaya başlasak hemen eller kollar kafada gözlerde bi tavırlar triplerben 63düm en son 3 hafta önce şuan 66 üstelik aç gittim şimdi kahvaltı yapıcam muhtemelen akşama 68i görürürm
Kim olursa olsun seni bu kadar üzen biriyle arana mesafe koymakta fayda var hem belki bu sayede hatasını anlarEvet hassasiyet de var ki hemde nasıl.Hormonlar tavan zaten.Ama artık ne desem boş.Kardes de olsa bi süre.Geri çekilmeyi düşünüyorum.Cok yoruldum.Bu kadar yalan dolan midem bulandı.
Bugün gördüm ama almadım bana çok ufak geldi normal sırt çantası kadar diğer anne bebek çantaları da bu kadar ufak mı oluyor acaba ?Toplu cevap olsun alacaklara ben renginide sevdim renkli hiç sevmiyorum dış ürünleri..ben sürekli istirahat halindeyim eşim getirdi de çektim
Tabi bebeğinde söz hakkı var sonuçtaYok kız olur mu, doğurup alışverişe gidicez biz
O ense, burun olayı 12.hafta önemli. Şu an bir şey demek yanlış olur bizden. En iyisi yarın doktorunla konuş canım sen.Geçmiş olsun kabızlık için kayısı arada limonlu su içiyorum önceden de içerdim iyimiymis
Geçmiş olsun hemen kotuye yorma doktor ne dedi..down deyince garanti öyle doğmuyor Allah büyük..sonucu doktor yorumlasin üzülme
Hahahah çok güzel demiş bu eski nesil insanı verem ederYahu ben karnım burnumda bununla alışverişe gidicem onun derdinde sanırım. Geçen kardeşinin eşiyle mağazalara bakiyorlarmis, abla sinemle Serkan daha iyi bilir onlara bırak alırsın fazla gelir demiş. Onlar bizden daha iyi biliyor her şeyi demiş. Dedim iyi yapmis. Şimdi çıkmışlar bebek arabası bakiyorlsrmis üst komşuyla. Yahu sanki kendi sürecek, kullanacak. Ben bunu beğenmedim, şunu alalım. Yahu iyi tamam alacaksın anladım da, niye kullanmayacağın şeyi bana almaya diretiyorsun? Ya Allah razı olsun bak düşünüyor şimdi hakkını yemeyim ama bazen cidden yoruyor. Biz beğenmişiz ne karışıyorsun acaba tamam de bırak. Ben alicam Kasım'da bundan da parasını alicam. Gelince bakarız diyor bir de
Ahh ahhh bu babanneler niye böyle? Yahu al, koy, dursun kenarda. Yani şimdi olduğun yerde alman zaten mümkün değil bak ona bir şey demiyorum. Sen bana parasını yolla ben alırımTabi bebeğinde söz hakkı var sonuçtaben bunu istiyorum dicek ona göre alacaklar düşünceli babaanneler
Ya evet kesinlikle öyle bir şey var yoksa eskiden bu kadar tepki vermiyoduBebekler artık sesleri duymaya başladığı için ultrasondaki ses dalgalarına tepki veriyorlarmış bizim prensesde ultrason biraz uzun sürünce kaşlarını çattı bize
Kim olursa olsun seni bu kadar üzen biriyle arana mesafe koymakta fayda var hem belki bu sayede hatasını anlar
Bugün gördüm ama almadım bana çok ufak geldi normal sırt çantası kadar diğer anne bebek çantaları da bu kadar ufak mı oluyor acaba ?
Kız ben tanıştık tanisali esirgemem lafımı. Hiç de susmam. Eşimin annanesine bile kızmış insanımHahahah çok güzel demiş bu eski nesil insanı verem edervalla en güzeli versinler parasını siz alın onların aldıklarını beğenmezseniz ne olcak acaba hiç düşünmüyolar böyle şeyleri. Ne kadar yüzlerine vurup söylersen o kadar iyi olursun, hele bir de hamilelik nazı geldimi üstüne ohhh bişey diyen olursa hamileyim ben de geç Ben öyle yapıyorum başedemiyolar benle
Lımonunda enfeksıyonu onledıgını ve temızledıgını okudumGeçmiş olsun kabızlık için kayısı arada limonlu su içiyorum önceden de içerdim iyimiymis
Geçmiş olsun hemen kotuye yorma doktor ne dedi..down deyince garanti öyle doğmuyor Allah büyük..sonucu doktor yorumlasin üzülme
Şaka gibi gerçektenYahu ben karnım burnumda bununla alışverişe gidicem onun derdinde sanırım. Geçen kardeşinin eşiyle mağazalara bakiyorlarmis, abla sinemle Serkan daha iyi bilir onlara bırak alırsın fazla gelir demiş. Onlar bizden daha iyi biliyor her şeyi demiş. Dedim iyi yapmis. Şimdi çıkmışlar bebek arabası bakiyorlsrmis üst komşuyla. Yahu sanki kendi sürecek, kullanacak. Ben bunu beğenmedim, şunu alalım. Yahu iyi tamam alacaksın anladım da, niye kullanmayacağın şeyi bana almaya diretiyorsun? Ya Allah razı olsun bak düşünüyor şimdi hakkını yemeyim ama bazen cidden yoruyor. Biz beğenmişiz ne karışıyorsun acaba tamam de bırak. Ben alicam Kasım'da bundan da parasını alicam. Gelince bakarız diyor bir de
Ya evet kesinlikle öyle bir şey var yoksa eskiden bu kadar tepki vermiyodubir de ne zaman müzik dinlesem yada yüksek sesle konuşsam başlıyo tekmelemeye içerden diyodur bu ne tantana kardeşim bi rahat vermediniz diye
Onlar tecrübeli ondan. Bana yeğenini söylüyor ona sor diye. Sordum kıza beğenmedim arabalarini. Söyledim de beğenmedim diye, damat biliyor bu işin piri dedi. Valla dedim aldıkları bebek arabası kusura bakma da dandikŞaka gibi gerçektenbebeğin annesi babası dururken komşuyla alışveriş yapmak pes doğrusu
benimki de tv izlerken yada başkasıyla konuşurken tekmeliyor ne zaman karnma dokunup konuşsam çıt yok
Şiddetli baş ağrısı yüz ve göz yanması var canım iyi değilim uzanmak uyumak istiyorum ama oğlum var onu tek bırakamam eşimin gelmesine daha 4 saat var zorla koltukta oturmaya çalışıyorum baş dönmeside var halaBen 10 gün içinde 3 kere girmiş olucam ultrason zararlı değilmiş ama şöyle.. Perşembe günü kanamam vardı acilde baktılar sinir oldum orda bazi şeylere erdem deki doktorumu buldum 5 gün sonra tekrar bakıldı ve doktorum cumartesi gel tekrar bakalım sonra ayda bir devam edelim dedi endişem geçsin diye
İnşallah diyelim ozaman
Derin nefes al ver hava alan biryerde otur öyle oluncaa şimdi nasilsin
Maşallah halama diyelim hiç ara vermemiş sağlık sorunum olmasa bile 1 sene ara lazım bebek büyüsün biraz
Ayran iç bol tuzlu, yüzünü de ılık suyla yıka bir.Şiddetli baş ağrısı yüz ve göz yanması var canım iyi değilim uzanmak uyumak istiyorum ama oğlum var onu tek bırakamam eşimin gelmesine daha 4 saat var zorla koltukta oturmaya çalışıyorum baş dönmeside var hala
Yazık günah adama aranızda kalmaktan kafayı yemese iyiKız ben tanıştık tanisali esirgemem lafımı. Hiç de susmam. Eşimin annanesine bile kızmış insanım
Her şeye karışmayın diyorum. Geçen diyor ki sen 1 doguruyorsan ben 10 doguruyorum. Ne alaka dedim ya? Kendin de doğurdun ne alaka yani niye dedim panikliyorsunuz? Esim bunların bu huyları yüzünden panik atak hastası oldu. Allah'tan ben sogukkanliyim da, toparliyorum. Valla sayelerinde hamileliğimin nazını yapamiyorum
Duyuyolar ya kesin ondan bu tepkilerŞaka gibi gerçektenbebeğin annesi babası dururken komşuyla alışveriş yapmak pes doğrusu
benimki de tv izlerken yada başkasıyla konuşurken tekmeliyor ne zaman karnma dokunup konuşsam çıt yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?