2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar aklıma gelmisken, yarın sabah bime katı meyve sıkacağı geliyor kiwi nin 250 liraya. Almak isteyenin aklında olsun

Yazık günah adama aranızda kalmaktan kafayı yemese iyi böyle devam en güzeli

Duyuyolar ya kesin ondan bu tepkiler ama hrp olsun da içimiz rahat etsin
Ooo basta anneciydi, sonradan baktı ben haklıyım. Bana kaydı. Anası ile yaşamıyor hayatım, bana bakacak tabi

Herkesin zevki farklı sonuçta ben kullanıcam sen almayacaksan hazır indirimdeyken biz bari alalım desen gidip alır mı acaba?
Migrene benziyor sanki belirtiler geçmiş olsun birde nazar duası okuyun kendinize hamilelikte nazarda çok değiyor

Z zahrada başkan sen bugün çantayı kaça almıştın?sanki uyguna almıştın şimdi baktım da hemen değişmiş fiyatlar

Canim gayet normal boyutta ben 160 boyda normalde 50 kilo biriyim aşırı büyük zaten istemem karar senin
O ense, burun olayı 12.hafta önemli. Şu an bir şey demek yanlış olur bizden. En iyisi yarın doktorunla konuş canım sen.
Canim yanlış kişiye yazdın o ben değilim 18 hafta benim
Lımonunda enfeksıyonu onledıgını ve temızledıgını okudum
İyi içiyorum bende o zaman çok icmeyelim ama tansiyonu düşürür
Çok kotuysen aileni ara oda olmuyorsa komşu oda yok acil hastaneyi ara bir sor uyuma zaten doktor ara

İnternetten alicam, parasını alicam Aralık'ta olduğu yerde alabileceği bir yer yok. İnternet alisverisini de sevmez ve beceremez.

Bende uzun süre bakmak istemedim konuşmak istemedim ama eşimin annesi canm ne diyebirsin eşim annesine karşı hep korur beni asla ezdirmez o zamanlarda da annesine çok kızdı zaten o utanç ona yeter..
Evet canim oyle , mecbur bakiyorsun iste . Bu mecburiyet cok kotu birsey. Allah sabir versin . Simdi nasil biri peki ?

Evet hassasiyet de var ki hemde nasıl.Hormonlar tavan zaten.Ama artık ne desem boş.Kardes de olsa bi süre.Geri çekilmeyi düşünüyorum.Cok yoruldum.Bu kadar yalan dolan midem bulandı.
Evet canim kendi sagligin icin uzak dur . Bosver . Bir kisi yalan soyluyorsa zaten daha asla inanamiyorum o kisiye . Bosver kim ne konusursa konussun .

ya sorma 65e geldi kuzu çanta arkadaşla beraber alınca 130du da bir anda şişti fiyatlarr orda daa
Yoyko nun çantasından mı bahsediyorsun kuzu yoksa ben karıştırdım mı sabah 130 a aldım hepsiburadadan şimdi 259 tl ye çıkmış

Yoyko nun çantasından mı bahsediyorsun kuzu yoksa ben karıştırdım mı sabah 130 a aldım hepsiburadadan şimdi 259 tl ye çıkmış
evet canım 2 tane aldık arkadaşımlaa bölüştüüük 130 yarıya düşmüş oldu bizee yoyko montana almışımm yeşil

Son düzenleme:
aynı haftada olduğumuz ikili testi temiz cıkan başka bir arkadaşım da girdi onunki ile aynı burun kemiği ölçümüz ondan belirttim
Dediğim gibi doktoruna sor onu sen, şu an o çok önemli değil çünkü. Kaçıncı haftandasin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…