Onlar tecrübeli ondan. Bana yeğenini söylüyor ona sor diye. Sordum kıza beğenmedim arabalarini. Söyledim de beğenmedim diye, damat biliyor bu işin piri dedi. Valla dedim aldıkları bebek arabası kusura bakma da dandik nasıl piriymis?
Şiddetli baş ağrısı yüz ve göz yanması var canım iyi değilim uzanmak uyumak istiyorum ama oğlum var onu tek bırakamam eşimin gelmesine daha 4 saat var zorla koltukta oturmaya çalışıyorum baş dönmeside var hala
Bebekler artık sesleri duymaya başladığı için ultrasondaki ses dalgalarına tepki veriyorlarmış bizim prensesde ultrason biraz uzun sürünce kaşlarını çattı bize
Kim olursa olsun seni bu kadar üzen biriyle arana mesafe koymakta fayda var hem belki bu sayede hatasını anlar
Bugün gördüm ama almadım bana çok ufak geldi normal sırt çantası kadar diğer anne bebek çantaları da bu kadar ufak mı oluyor acaba ?
Şiddetli baş ağrısı yüz ve göz yanması var canım iyi değilim uzanmak uyumak istiyorum ama oğlum var onu tek bırakamam eşimin gelmesine daha 4 saat var zorla koltukta oturmaya çalışıyorum baş dönmeside var hala
Bende uzun süre bakmak istemedim konuşmak istemedim ama eşimin annesi canm ne diyebirsin eşim annesine karşı hep korur beni asla ezdirmez o zamanlarda da annesine çok kızdı zaten o utanç ona yeter..
Evet hassasiyet de var ki hemde nasıl.Hormonlar tavan zaten.Ama artık ne desem boş.Kardes de olsa bi süre.Geri çekilmeyi düşünüyorum.Cok yoruldum.Bu kadar yalan dolan midem bulandı.
Evet canim kendi sagligin icin uzak dur . Bosver . Bir kisi yalan soyluyorsa zaten daha asla inanamiyorum o kisiye . Bosver kim ne konusursa konussun .