Diyorum ya euro dolar sağolsun ekonomi çok iyi yaaBen dün gittim de, fiyatlar uçmuş. 10lu hastane çıkışı 80di, 160 olmuş...
Ben de girdim baktım çanta namına bişey kalmamışYoyko nun çantasından mı bahsediyorsun kuzu yoksa ben karıştırdım mısabah 130 a aldım hepsiburadadan şimdi 259 tl ye çıkmış
Aaa resmi tatil miOhh iş yok sabahın köründe giderim kapıya
Bir sürü şey geliyor valla millet sabahın 9.unda kapıda bekliyor olacakOhh iş yok sabahın köründe giderim kapıya
Burada yazdı ya cicekciteyze hemen arkadaşa dedim beğen diye çabucak aldık öğlene kalanlarda bile bitmişti resmen rezaletBen de girdim baktım çanta namına bişey kalmamışyoketmişler
28i de yarım güüün çok mutlulukAaa resmi tatil miben çalışırken hiç olmazdı resmi tatilimiz bi acayip geldi kız
Teyzelerrr bekleyin beni zahrada bacı geliyooorBir sürü şey geliyor valla millet sabahın 9.unda kapıda bekliyor olacak
29 Ekim Bim bebiş ürünleri
Ohh iş yok sabahın köründe giderim kapıya
Herşey pahalı geçen sene aynı ürün yarı fiyatınaDiyorum ya euro dolar sağolsun ekonomi çok iyi yaaağlancak halimize gülüyoruz resmen
Sabah 9 da gitmek gerekiyor almak için çünkü kuyruk oluyorlar ciddenBir sürü şey geliyor valla millet sabahın 9.unda kapıda bekliyor olacak
Okudukça şok geçirdim, Allah yardımcınız olsunGercekten bazı kayinvalideler manyak oluyor ya.. çok üzüldüm cnm yaşadıklarına malesef bnde yasadim buna benzer şeyler.. ilk kizimda doğumdan sonra onlarda kaldık bizde.. çok fazla göğüs ucu yarası yasadim kanaya kanaya emzirmeye çalıştım kızımı bide kolikti bebeğim. Aynı seninki gibi gece bebeği yanımdan alıp gitmeler bana sadece emzirme den emzirmeye vermeler kalk iyileştin artik diye benden hizmet beklemeleraglama krizlerine giriyordum sonra bu çocuk doymuyor diye kocasına mama biberon aldırmış bnden habersiz mama veriyormuş bebeğime bnde diyorum neden zor emiyor bu bebek cildirdim ya en fenasida ne biliyormusnz ben odaya bı girdim çocuğumu almış kendi memesini emzirtiyor ayy ben şokkk napiyon sen diye bi bağırdım delirdim öyle görünce neymiş çok seviyormus nerdeyse sevgiden sütü inecekmis deli gari delirdim delirdim bir daha asla yalnız bırakmadım bebeğimi onunla öyle kizlar uzun oldu ama hala aklıma geldikçe sinirim bozulur.. ikinci çocuğuma asla karıştırtmadim şimdi üçüncüye hamileyim hamileligimi bile çok geç öğrendi doğumdada istemiyorum yanımda annem olsun yeter..
Bu duyduklarımız gerçek miNeydeyse aynı şeyleri yaşamışız canım benim rahatsız kaynanam da emzirmeye çalışmış ben bunu sonradan öğrendim ruh hastası bunlar gerçekten Allah görüyor hepsini bize yaşattıklarını,kendi çocuklarıda ona çektiriyor içimden ohh çekiyorum
Oh hayırlı olsun bende aldım bugün e bebekten 160’a çok kaliteli duruyor aslında ama bir türlü içime sinmedi heran değişime götürebilirimevet canım 2 tane aldık arkadaşımlaa bölüştüüük 130 yarıya düşmüş oldu bizeeyoyko montana almışımm yeşil
Oh hayırlı olsun bende aldım bugün e bebekten 160’a çok kaliteli duruyor aslında ama bir türlü içime sinmedi heran değişime götürebilirimçok kararsızımda
İkinciye Allah'tan karistirmadin ben burda sinir oldum yazdiklarina valla iyi benim gibisine denk gelmiyorlar iyi tarafım çok iyi ama sinirlenince ağlama krizine girerim bağırıp çağırırım dayanamam haksızlığa..size çok üzüldüm açıkçasıGercekten bazı kayinvalideler manyak oluyor ya.. çok üzüldüm cnm yaşadıklarına malesef bnde yasadim buna benzer şeyler.. ilk kizimda doğumdan sonra onlarda kaldık bizde.. çok fazla göğüs ucu yarası yasadim kanaya kanaya emzirmeye çalıştım kızımı bide kolikti bebeğim. Aynı seninki gibi gece bebeği yanımdan alıp gitmeler bana sadece emzirme den emzirmeye vermeler kalk iyileştin artik diye benden hizmet beklemeleraglama krizlerine giriyordum sonra bu çocuk doymuyor diye kocasına mama biberon aldırmış bnden habersiz mama veriyormuş bebeğime bnde diyorum neden zor emiyor bu bebek cildirdim ya en fenasida ne biliyormusnz ben odaya bı girdim çocuğumu almış kendi memesini emzirtiyor ayy ben şokkk napiyon sen diye bi bağırdım delirdim öyle görünce neymiş çok seviyormus nerdeyse sevgiden sütü inecekmis deli gari delirdim delirdim bir daha asla yalnız bırakmadım bebeğimi onunla öyle kizlar uzun oldu ama hala aklıma geldikçe sinirim bozulur.. ikinci çocuğuma asla karıştırtmadim şimdi üçüncüye hamileyim hamileligimi bile çok geç öğrendi doğumdada istemiyorum yanımda annem olsun yeter..
Bebek arabasına asma için birşey aparatı var mıOh hayırlı olsun bende aldım bugün e bebekten 160’a çok kaliteli duruyor aslında ama bir türlü içime sinmedi heran değişime götürebilirimçok kararsızımda
Kesinlikle canım yıkayınca mis gibi oluyor herşey :)E tabi birde temiz bile olsa tekrar yıkıyoruz nihayetinde..
Maaşlar evi dolduruyor bir markete git boş çıkıyorsun zaman öyle oldu..
şimdi doğumdan sonra herşeye yetemezsek annem bakicak tekrar calisicam..
ama bakıcı tutup çalışmak onu yapamam maaşı bakıcıya vermek gerekir resmen baksam daha karlı hem güvenmek benim açımdan çok sıkıntı.
bakici ücretleri en az 3500 dan başlıyor bildiğim işte böyle
Yaa çok sevindim inşallah içine sinen bir doktor olur benimde 3. doktorum şükür çok memnun kaldım :)Teşekkür ederim gebze bana çok uzak, bugün saatlerimi verdim gerçekten iyi bir doktor bulabilmek için, iki alternatif buldum , çok sinir etti doktorum beni çünküü
Bu arada nedne sinir etti ya sormayı unuttumTeşekkür ederim gebze bana çok uzak, bugün saatlerimi verdim gerçekten iyi bir doktor bulabilmek için, iki alternatif buldum , çok sinir etti doktorum beni çünküü
günaydın. doktorunuzu öğrenebilir miyim :)Selam Canım Ben Anadolu yakasında Gebzedeyim Doktorum çok çok mükemmel sana da tavsiye edebilirim :)
20+3. haftamdayım. perinatologum down sendromu icin risk arttırıcı bir belirteç olduğunu söyledi fakat detaylı ultrasonda eşlik eden başka bir olumsuzluk yokmuş. (beyinde kistler, bağırsakta da parlaklık veya böbrekte genişleme vb.)Dediğim gibi doktoruna sor onu sen, şu an o çok önemli değil çünkü. Kaçıncı haftandasin?
ben kurtköy taraflarındayım gebze de yakın değerlendirebilirim çünkü bende doktorumu değiştirmek istiyorum. tercihen kadın bakıyorum teşekkür ederimGünaydın canım Burhan Şeker doktorum :) Sende Gebze de misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?