2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben de girdim baktım çanta namına bişey kalmamış yoketmişler
Burada yazdı ya cicekciteyze hemen arkadaşa dedim beğen diye çabucak aldık öğlene kalanlarda bile bitmişti resmen rezalet
Aaa resmi tatil mi ben çalışırken hiç olmazdı resmi tatilimiz bi acayip geldi kız
28i de yarım güüün çok mutluluk haftaya çabuk geçerr
Bir sürü şey geliyor valla millet sabahın 9.unda kapıda bekliyor olacak
Teyzelerrr bekleyin beni zahrada bacı geliyooor

kızlar bende bebetalya07 diye binsayfadan 3 parça aldım 100 liraya kumaşları dokusu çok güzel instadan Bi bakın

29 Ekim Bim bebiş ürünleri

Ohh iş yok sabahın köründe giderim kapıya
Diyorum ya euro dolar sağolsun ekonomi çok iyi yaa ağlancak halimize gülüyoruz resmen
Herşey pahalı geçen sene aynı ürün yarı fiyatına
Bir sürü şey geliyor valla millet sabahın 9.unda kapıda bekliyor olacak
Sabah 9 da gitmek gerekiyor almak için çünkü kuyruk oluyorlar cidden

Okudukça şok geçirdim, Allah yardımcınız olsun

Bu duyduklarımız gerçek mi yaa torununu emzirmeye çalışmak nedir yeni bir fantezi falan mu

evet canım 2 tane aldık arkadaşımlaa bölüştüüük 130 yarıya düşmüş oldu bizee yoyko montana almışımm yeşil
Oh hayırlı olsun bende aldım bugün e bebekten 160’a çok kaliteli duruyor aslında ama bir türlü içime sinmedi heran değişime götürebilirim çok kararsızımda

Eklentiler

• 14A7DD62-DE1C-4190-A5D0-427625A18B0B.webp
    63,8 KB · Görüntüleme: 73
Oh hayırlı olsun bende aldım bugün e bebekten 160’a çok kaliteli duruyor aslında ama bir türlü içime sinmedi heran değişime götürebilirim çok kararsızımda
Ay gayet güzel bem arabayla da uyumlu he bana yeşil çanta gelcek onla değişelim mi

İkinciye Allah'tan karistirmadin ben burda sinir oldum yazdiklarina valla iyi benim gibisine denk gelmiyorlar iyi tarafım çok iyi ama sinirlenince ağlama krizine girerim bağırıp çağırırım dayanamam haksızlığa..size çok üzüldüm açıkçası

Kesinlikle canım yıkayınca mis gibi oluyor herşey :)
Allah'ım gönlüne göre versin herkesin inşallah. Allahım bakıcıya muhtaç etmesin hem maddi hem manevi çok zor güvenmek zor para vermek zor bende bakıcıya çok pozitif bakan biri değilim açıkcası... Sen nerde oturyosun ne kadar fazlaymış yaa bakıcı parası şok oldum

Teşekkür ederim gebze bana çok uzak, bugün saatlerimi verdim gerçekten iyi bir doktor bulabilmek için, iki alternatif buldum , çok sinir etti doktorum beni çünküü
Yaa çok sevindim inşallah içine sinen bir doktor olur benimde 3. doktorum şükür çok memnun kaldım :)

Dediğim gibi doktoruna sor onu sen, şu an o çok önemli değil çünkü. Kaçıncı haftandasin?
20+3. haftamdayım. perinatologum down sendromu icin risk arttırıcı bir belirteç olduğunu söyledi fakat detaylı ultrasonda eşlik eden başka bir olumsuzluk yokmuş. (beyinde kistler, bağırsakta da parlaklık veya böbrekte genişleme vb.)
ama ikili test yaptirmadigim icin tam olarak eleyemiyorum o yüzden biraz içim içimi yiyor açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…