Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederimEklemişimm sizii :) diğer gruptan görmüştüm de
diofol kullanıyorum çok çok çok memnunum bi de doktor covid için ek c vitamini verdi diofol 60 tablet 120 tl istediği c vitamini de 87tl idi bunlar dışında progestan ve prilam kullanıyorumKizlar merhabalar grupta biraz beslenmeden ve kullandığımız folik asit isminden vitaminlerden bahsedelim mi ?
ben folic iod 12 kullanıyorum o yeterli olur dediler gebelikten öncede kullanıyordum ona devam ediyorum :)Kizlar merhabalar grupta biraz beslenmeden ve kullandığımız folik asit isminden vitaminlerden bahsedelim mi ?
Ben D vitamini ve regenesis max kullanıyorum. Folik asitin içinde diğer tüm vitaminler olduğu için ekstra takviye kullanmıyorum. Beslenmem hamilelikten önce daha iyiydi. Eskiden 2 öğün besleniyordum ama bu ara çok sık acıkıyorum. Normalde ekmek girmezdi eve glutensiz ağırlıklı besleniyordum kendim ekmek yapıyordum. Şimdi biraz ekmeğe düştüm sabahlarıKizlar merhabalar grupta biraz beslenmeden ve kullandığımız folik asit isminden vitaminlerden bahsedelim mi ?
onu duymadım ama benimkinde iyot b12 demir kalsiyum falan da var doktor iyi bu dengeler her şeyini dedi bebekten önce kullanmaya başlamıştım devam ediyoruz şimdilikkCanım ben folik ait olarak regenesis kullanıyorum ama sanki yeterli olmuyor gibi hissediyorum
Ben de bunu kullanıyorum doktorumun tavsiyesiyle. Hamilelikte bazen bulantı yapabiliyor o zaman değiştiririz ya da keseriz demişti. Ben memnunum bundan. Zaten bir süre sonra kullanılmıyor folik asitEki Görüntüle 2893204
Canım kullandıgımın icerigi bu sekilde senin kullandiginda icerik varmi 30 tablet di 15 kaldi bitince degistirmeyi dusunuyorum
Eve gidince ayrıntılı bakarım da netten bunları buldumEki Görüntüle 2893204
Canım kullandıgımın icerigi bu sekilde senin kullandiginda icerik varmi 30 tablet di 15 kaldi bitince degistirmeyi dusunuyorum
Ben folikasit oranının düşük olduğunu düşünüyorum içerisin de çok fazla icerik olunca öyle bir kanıya vardım herhaldeBen de bunu kullanıyorum doktorumun tavsiyesiyle. Hamilelikte bazen bulantı yapabiliyor o zaman değiştiririz ya da keseriz demişti. Ben memnunum bundan
HoşgeldinYaş 25 ilk çocuk 7 haftalık gebeyim diyarbakırda yaşıyorum benide ekler misiniz
HoşbuldumHoşgeldin![]()
Ben de tam 7 de gittim (6+5 ve göründü gerçi )2.5-3 hafta sonra gel dedi ilk 3 ay sık görme taraftarı ben doktorumDr bana ne zaman gelmem gerektigini söylemeyi unuttu. 7. Haftada gidenler birdaha ne zaman gelin dedi dr.
Ne güzel içine doğmuş sanki kardeşinizin, benim de oğlum 265 gün sonra kardeşim olsa benden kaç yaş küçük olur diye sormuştu baktım Mart'a denk geliyordu o zaman hamileymisim bilmiyordum ona da malûm oldu sankiTahmini doğuma 15 mart diyohayırda kız kardeşimde 14 mart doğumlu beben olsun inş balık burcu olsun demişti
içinden nekadar istediyse öylede olucak sanırım
![]()
euthyrox verdi dimi ilaç olarakBende diofol kullaniyorum folik asit için. Akşamları yatmadan da bi tane progestan içiyorum. Bi de bugün iyibariyle tiroit icin ac karnina ilac basladim.
Ben de folica kullanıyorum ,bir dahaki gelişimde vitamin ekliycem demişti doktorum .Beslenme düzenim 2 öğün şeklindeydi ama uzun araliklar sonrası yemek gaz ve hazımsızlık yaptı bende şimdi 2-3 saat aralikla birşeyler yemeye çalışıyorum özellikle meyve ekledim beslenmeme yemezdim normaldeKizlar merhabalar grupta biraz beslenmeden ve kullandığımız folik asit isminden vitaminlerden bahsedelim mi ?
Evet canım 25 mg vermis.euthyrox verdi dimi ilaç olarak
kahvaltıdan yarım saat önce içmeyi unutma o önemliymiş :)Evet canım 25 mg vermis.