Insallah cnm amin hepimiz icin insHerşey nasip kısmet canım. İnşallah herşey gönlünce olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah cnm amin hepimiz icin insHerşey nasip kısmet canım. İnşallah herşey gönlünce olur![]()
İnanırım olmuşturBen de tam 7 de gittim (6+5 ve göründü gerçi )2.5-3 hafta sonra gel dedi ilk 3 ay sık görme taraftarı ben doktorum
Ne güzel içine doğmuş sanki kardeşinizin, benim de oğlum 265 gün sonra kardeşim olsa benden kaç yaş küçük olur diye sormuştu baktım Mart'a denk geliyordu o zaman hamileymisim bilmiyordum ona da malûm oldu sanki![]()
Sağol canım evet eczacıda ilacin üzerine yazmış. İlk defa bugün ictim bakalim umarım faydasını görürüm. Bu arada size yasak olan şeyler var mı bu dönemde kızlar? Mesela bana seyahat etmek, cinsel ilişki yasak dedi. Onun dışında kahve içiyor musunuz? Canım şuan çekti bi kahve yapıp balkonda içmeyi ama progestan kullandığımdan dolayı da korktum emin olamadımkahvaltıdan yarım saat önce içmeyi unutma o önemliymiş :)
Ben kilit duasi yaptirdim bu sefer cok sukur hersye yolunda gidiyo cok onermislerdi banaE öyle. Kimse neler yaşayacağını bilemiyor. Bende Ocak ayında Hollanda’da bir düşük yaptım. Şimdi hep bir korku oluyor insandın içinde![]()
Evet canım sende mi ?Sende mi kayseridensin canim
Insallah cnm aminBelki en hayırlı zamanı bu zamandırbundan sonrası çok güzel geçsin inşallah
![]()
aa benimde bugün randavum var benimde gözükmez ozaman kalp atışını geçtim keseyi bile göremicezKızlar beta 20067 ama kese görünmedi bende son durumlar böyle 2 haftaya kadar özele gidicem
Kahveyi eşime yaparken kendime de yapıyorum ama sadece 2 -3 yudum alayım kendimi tatmin edeyim diyeSağol canım evet eczacıda ilacin üzerine yazmış. İlk defa bugün ictim bakalim umarım faydasını görürüm. Bu arada size yasak olan şeyler var mı bu dönemde kızlar? Mesela bana seyahat etmek, cinsel ilişki yasak dedi. Onun dışında kahve içiyor musunuz? Canım şuan çekti bi kahve yapıp balkonda içmeyi ama progestan kullandığımdan dolayı da korktum emin olamadım
Yaa ilk doktor muayenesine gittiğimde bir bardak icebilirsin demisti ama o zaman progestan vermemişti. Simdi onu ictigim icin korkuyorum. Ben en iyisi icmemeye devamKahveyi eşime yaparken kendime de yapıyorum ama sadece 2 -3 yudum alayım kendimi tatmin edeyim diyeyada kahvesi az soğuk sütlü kahve yapıyorum onuda çay bardağı kadar içiyorum öyle yapabilirsin canım tabi doktorunuzda ne dediği önemli
5 hafta 1 gün sanırım benim devlette çok bekledim ozele gidicem ama 1 hafta sonraaa benimde bugün randavum var benimde gözükmez ozaman kalp atışını geçtim keseyi bile göremicez![]()
kahve yasak ama içiyorum 1 tane ilişki yasakk nar hurma balık fazla maydanoz yasakkSağol canım evet eczacıda ilacin üzerine yazmış. İlk defa bugün ictim bakalim umarım faydasını görürüm. Bu arada size yasak olan şeyler var mı bu dönemde kızlar? Mesela bana seyahat etmek, cinsel ilişki yasak dedi. Onun dışında kahve içiyor musunuz? Canım şuan çekti bi kahve yapıp balkonda içmeyi ama progestan kullandığımdan dolayı da korktum emin olamadım
Keseyi görürsen bana yazar misin ozele mi gidiyorsunuz doktoraaa benimde bugün randavum var benimde gözükmez ozaman kalp atışını geçtim keseyi bile göremicez![]()
Ben de cuma gideceğim kese için, 6 haftalık olmuş olacak bakalımaa benimde bugün randavum var benimde gözükmez ozaman kalp atışını geçtim keseyi bile göremicez![]()
ilişki yasakladırlar kahve de fazla kafein düşüğe neden oluyor diyorlar ama günde 1 fincan türk kahvesine izin var ben içiyorum arada :)Sağol canım evet eczacıda ilacin üzerine yazmış. İlk defa bugün ictim bakalim umarım faydasını görürüm. Bu arada size yasak olan şeyler var mı bu dönemde kızlar? Mesela bana seyahat etmek, cinsel ilişki yasak dedi. Onun dışında kahve içiyor musunuz? Canım şuan çekti bi kahve yapıp balkonda içmeyi ama progestan kullandığımdan dolayı da korktum emin olamadım
vajinal bakmadı mı benim vajinal bakmştı hep g örünmüştü ama karından mı baktı acaba doktor5 hafta 1 gün sanırım benim devlette çok bekledim ozele gidicem ama 1 hafta sonra
Evet canım.Evet canım sende mi ?
Banada söylemedi dediki dinlen bebeğide yormayalım testlerini yaptır dedi , yani uzunca bir zaman gelme dediDr bana ne zaman gelmem gerektigini söylemeyi unuttu. 7. Haftada gidenler birdaha ne zaman gelin dedi dr.
Maşallah canim gözün aydın![]()
Aynen bende şaşırdımTarçın doğumu kolaylaştırır, içilmez bu aylarda
Duymadım benim kızım var haftasıyla uyumluydu, belki doğrudur. Doktorlar bu haftalarda cinsiyet tahmini yaomazlar pekk. Şaşırdım
Ahaha çok guldum ya ikisini de kesmedim diyinceValla ben daha konuşmadım doktorla ama ilişkiyi de kesmedim kahveyi dedaha az içiyorum eskiye göre ama içiyorum, bir tane türk kahvesi bazen az kahveli bitkisel sütlü filtre kahve.