- 5 Kasım 2015
- 1.022
- 1.622
- 133
Tabi beni de ekleyin izmir 32 ilk bebekkarından olduğu içindir belki vajinal daha net görünüyormuş öyle demişti doktorum ondan direkt vajinal bakmıştı strese sokmamak için.. bu arada tablolu grubumuz var oraya ekleyeyim yaş şehir ve kaçıncı çocuk dersen

hep uzanmak dinlenmek istiyorum. kan tahlili verdim ben her şey normal ama hamilelikten sanırım böyle
 hep uzanmak dinlenmek istiyorum. kan tahlili verdim ben her şey normal ama hamilelikten sanırım böyle 

işyerinde saklamaya çalışıyorum daha kalp atışını duymadım diye ama herkesin dikkatini çekiyor demli çay içiyordum limonlu açık çaya döndüm , daha sabah iş başı yapmadan kahvemi içerdim oda yok sigara desen elimden düşmezdi tek haneye düşürdüm şükür (hemencecik tepki vermeyin)
 işyerinde saklamaya çalışıyorum daha kalp atışını duymadım diye ama herkesin dikkatini çekiyor demli çay içiyordum limonlu açık çaya döndüm , daha sabah iş başı yapmadan kahvemi içerdim oda yok sigara desen elimden düşmezdi tek haneye düşürdüm şükür (hemencecik tepki vermeyin)  çayı da limonlu açığa çevirdim ama kahve
çayı da limonlu açığa çevirdim ama kahve