Z
zahrada
çok güzel çıkmışsınız

hayırlı olsun tekrar Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
bana 04.03 yazmışsın doğum tarihine 03.03 de doğdu lütfen

bende detaylı hikayemi yazamadım bu vesileyle yazmış olayım
2 mart sabah 6 da regl sancısıyla uyandım. huzursuzdum uyku da tutmadı. düzensiz ara ara gidip gelen sancılardı ama hatırlatıyordu kendini. öğleden sonra pembe leke gelmeye başladı wcde peçeteye sildikçe geliyodu bunun sonrasında düzene girmeye başladı 15-20 dkda bir ama şiddeti az bi şekilde gelip gidiyordu. kendimce gece yarısı hastaneye gideriz diye düşünüyordum. doktor doğumuma gelecekti normalde hastaneye gidip muayene sonrası doktora haber veriyorlar öyle geliyor doğuma. e mesai saati dışında olacak iyisi mi önden bi mesaj atıyım dedim. daha sonra aradı bu 2. doğum evde beklemeyin hastaneye geçin siz 6-7 cm ken benim evden çıkmam gerekiyor ki yetişebileyim dedi. neyse bu konuşmadan 2 saat sonra aradı daha geçmemişsiniz ben ebeleri bilgilendirdim lütfen evde beklemeyin diyor

dedim hocam ben daha 6.7 cm yokum. neyse çocuğu uyutuyoruz sonra çıkıcaz yarım saate geliriz dedim. 11 gibi hastaneye geçtik herkes hazır kuşanmış bi şekilde bizi bekliyor herşeyi hazırlamışlar ahahaaha. ben daha iyiyim dedim. muayene etti ebe açıklık 4 cm. nst bağladı sancılar düzenli ve yeterli yatış verdi. başladık hareketlere. muayene nst hareket üçlüsünü döndük durduk. suni sancı istemedim. buralarda gayet karşılanabilir sancılar vardı. 7-8 cmde suyumu patlattı ordan sonrakiler ciddi ciddi zorladı. aşırı yorgun uykusuz ve susuzdum. su diye yalvarıyordum resmen. ebe benimle çok güzel ilgilendi birlikte duşa bile girdik. daha sonra doğumhaneye geçtik doktor doğuma bir kişinin girebileceğini söyledi ama eşim dayanamam dedi annem geldi. başucumdaydı. doğumhaneye geçtikten ortalama 10 dk sonra bebeğim göğsüme geldi. artık o andan sonra herşey mükemmeldi o rahatlama hissi. 5 dk kadar tentene temas yaptık kordon geç klemplendi. bebek muayene için gitti benim dikişlerim atıldı. 2-3 tane iç dikiş var dışta yok. bebeğim 3730 gr 51 cm doğdu. bende giyinip odaya geçtim güzel bir çorba ve kahvaltı verildi. bol bol bol su içtim doyamadım suya. Allah dileyen isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bütün hamilelere sağlıklı doğum nasip etsin