- 7 Ağustos 2019
- 626
- 783
- 33
- 31
En azından açılma belirtin var bnm ki ancak içeride tepiniyor . rahmin açıldığı için o gelenler bnce.Sorma canım bende anlamadım hallerimi
Dünden beri sümük şeklinde koyu akıntı geliyor bu neyin nesiiii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En azından açılma belirtin var bnm ki ancak içeride tepiniyor . rahmin açıldığı için o gelenler bnce.Sorma canım bende anlamadım hallerimi
Dünden beri sümük şeklinde koyu akıntı geliyor bu neyin nesiiii![]()
Uraz bebek büyüdü toparlanmistir canim.Canım ben bir süre yarım saat sağ meme yarım saat sol mrme emzirip 1 saat sonunda iki memede ne kaldıysa sağıp öteki emzirmede içiriyodum
Şimdi 1 saat tek meme emzirip eğer hala memiş sertse sağıp içiriyorum sonraki emzirme seansı diğer memeye geçiyorum
ilk kızım 39+3 de geldi. ikinci 40+1 :) tezi çürüttümBir de ilk gebelikteki doğum haftasını geçmez sonraki doğumlar derler. Benim ilk kız 39+1 de olmuştu ben en geç 39 da doğrurum diyordum ama olmama ihtimalide var canım sende gördüğüm üzere :)
çatlıyordur belki varmıydı çatlak? kaşımamaya çalışın elinizden geldiğinceKızlar gebeliğin sonunda göbeği çok kaşınan oldu mu? 2-3 gündür inanılmaz kaşınıyor da. Cuma son kontrolüm var soracağım.
çatlıyordur belki varmıydı çatlak? kaşımamaya çalışın elinizden geldiğince
ah süper kuru kalmasın nemli tutmaya çalışın sık sık krem yağ ileÇatlak yoktu şimdiye kadar ama olacak herhalde. Hiç dokunmamaya çalışıyorum zaten kalmış şunun şurasında 6 gün :) dayanacağız artık
Evet canım hemde çok fena gerildikçe oluyor herhalde kremde fayda etmedi zeytinyağı sürdüm biraz o kestiKızlar gebeliğin sonunda göbeği çok kaşınan oldu mu? 2-3 gündür inanılmaz kaşınıyor da. Cuma son kontrolüm var soracağım.
Al.bendende o kadar bu senenin kızları pek nazlı heraldeAy ya sorma aşırı baskı var karnım taş gibi ama aman bi sancı ypk nişan hak getire 1haftadır aşırı zorlanıyrm koz bide yine kar gelicekmiş hastanem uzakstresten gelmiyr bnm kız
kıyamam ya inşallah sorun neyse bir an önce düzelir evinize kavuşursunuzMerhaba kızlar çok kötüyüm,bugün taburcu oldum herşey iyiydi sevindim diğer çocuklarımı çok özledim kavuşuruz dedim Fakat olmadıKızım çok kusuyordu yoğun bakıma alındı Benide bırakmadılar burası hem çok sıkıcı hem dün sezeryan oldum hiç dinlenemedim sürekli ayaktayım emzirmeye çagırıyolar habire
bi yandan uykusuzluk bi yandan ameliyat yeri agrısı bi yandan diğer yawrularıma hasretim çok kötüyüm,doktor 3 günde kalabilir 1 haftada dedi agrım çok eve gideyim emzirmeye gelirim dedim kabul etmedi usg çekildi kan alındı kanının birinde bozukluk var antibiyotik başladım dedi doktor dua edin bize nolur bian önce iyileşsinde evime gideyim diğer kuzularımı çok özledim
![]()
Çok geçmiş olsun canım.Uzulme Allah 'ın izniyle hemen iyilesecek inşallah.Rabbim yardimcin olsun.Merhaba kızlar çok kötüyüm,bugün taburcu oldum herşey iyiydi sevindim diğer çocuklarımı çok özledim kavuşuruz dedim Fakat olmadıKızım çok kusuyordu yoğun bakıma alındı Benide bırakmadılar burası hem çok sıkıcı hem dün sezeryan oldum hiç dinlenemedim sürekli ayaktayım emzirmeye çagırıyolar habire
bi yandan uykusuzluk bi yandan ameliyat yeri agrısı bi yandan diğer yawrularıma hasretim çok kötüyüm,doktor 3 günde kalabilir 1 haftada dedi agrım çok eve gideyim emzirmeye gelirim dedim kabul etmedi usg çekildi kan alındı kanının birinde bozukluk var antibiyotik başladım dedi doktor dua edin bize nolur bian önce iyileşsinde evime gideyim diğer kuzularımı çok özledim
![]()
Çok değil ama arada tatlı bir kaşıntı tutuyor, hemen gidip krem sürüyorum. zaten kremli de o anda da krem sürüyorum. hiç çatlamadım çok şükürKızlar gebeliğin sonunda göbeği çok kaşınan oldu mu? 2-3 gündür inanılmaz kaşınıyor da. Cuma son kontrolüm var soracağım.
Geçmiş olsun canım. Allahım tez zamanda şifasını versin inşallahMerhaba kızlar çok kötüyüm,bugün taburcu oldum herşey iyiydi sevindim diğer çocuklarımı çok özledim kavuşuruz dedim Fakat olmadıKızım çok kusuyordu yoğun bakıma alındı Benide bırakmadılar burası hem çok sıkıcı hem dün sezeryan oldum hiç dinlenemedim sürekli ayaktayım emzirmeye çagırıyolar habire
![]()
Canım çokk geçmiş olsun en kısa zamanda yavrunla evine evlatlarına kavuşursn inşllhMerhaba kızlar çok kötüyüm,bugün taburcu oldum herşey iyiydi sevindim diğer çocuklarımı çok özledim kavuşuruz dedim Fakat olmadıKızım çok kusuyordu yoğun bakıma alındı Benide bırakmadılar burası hem çok sıkıcı hem dün sezeryan oldum hiç dinlenemedim sürekli ayaktayım emzirmeye çagırıyolar habire
![]()
Hayırlı uğurlu olsun en sona ben kalcam galiba :)
kıyamam ya inşallah sorun neyse bir an önce düzelir evinize kavuşursunuzçok kafaya takmamaya çalış sütün de etkilenir Allah korusun
Çok geçmiş olsun canım.Uzulme Allah 'ın izniyle hemen iyilesecek inşallah.Rabbim yardimcin olsun.
Geçmiş olsun canım. Allahım tez zamanda şifasını versin inşallah![]()
İnşlh inşlh sağolunCanım çokk geçmiş olsun en kısa zamanda yavrunla evine evlatlarına kavuşursn inşllh
Evet kaşınıyor benim de ara ara. İyice geriliyor artık o yüzden kaşınıyor. Mutlaka krem/jel sürKızlar gebeliğin sonunda göbeği çok kaşınan oldu mu? 2-3 gündür inanılmaz kaşınıyor da. Cuma son kontrolüm var soracağım.
Canım çok geçmiş olsun, neden kusma oluyormuş, doktor bilgi verdi mi? Hastanede daha iyi bakarlar, evde kussa belki daha çok panik olursun. Allahın izniyle, saglıkla yuvanıza kavuşun. Dualarımız seninleİnşlh inşlh sağolun![]()