• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım benimkiler de çok iyi durumda sayılmaz. Pomatı sürdükten sonra gümüş kapağı kapat rahatlatıyor. Birde emzirmeden önce ılık su ile temizle emzirdikten sonra soğuk su ile tampon yap. Çok rahatlatıyor
Gümüş kapağı kremsiz kullanmak gerekiyor diye biliyorum. Kapak, memenin hava almasını engellediği için memede bakteri, mantar vb rahatsızlıkları oluşturuyormuş. o yüzden krem sürüp açık bırakın ya da kapağı kremsiz kullanın.

Kızlar sütün biran önce gelmesi için onerebilceginizz bişey varmı hala gelmedi sıkınca çok çok az koyu kıvamda geliyor sıcak duşta yaptım ama yine de bişey farketmedi kaçıncı günde geldi sizinkiler

Kızlar sütün biran önce gelmesi için onerebilceginizz bişey varmı hala gelmedi sıkınca çok çok az koyu kıvamda geliyor sıcak duşta yaptım ama yine de bişey farketmedi kaçıncı günde geldi sizinkiler
Bol bol bebek emsin.
4 gün süt le dolar memeler. sürekli emzirmezsen ateşin cikabilir

Canım canım aynı durumdaydım bol su, bebeği bol memede tutma emmese bile tutmadığı için 1 saat tutturmaya çalışıyoduk zaten durmuş oluyodu , medine hurması, tahin helvası, rezene, komposto üzüm kayısı hurma içiyorum
Takviye olarak bestlak, solgar aldım faydasını çok gördüm

Benim tam olarak 5. Günde gelmişti canım üstelik yememe icmeme dikkat etmeme rağmen. Öncesinde ise makine ile sagiyorduk ama az az geliyordu

Gümüş kapağı kremsiz kullanmak gerekiyor diye biliyorum. Kapak, memenin hava almasını engellediği için memede bakteri, mantar vb rahatsızlıkları oluşturuyormuş. o yüzden krem sürüp açık bırakın ya da kapağı kremsiz kullanın.
Dikkat edeceğim önerinize

Kızlar kontrolden çıktım
Bebeğin suyu falan şükür yeterli rahim ağzında yumuşaklık var açıklık yok başı yerleşmiş
Tek ihtiyacımız sancıların gelmesi dedi
Biraz oynadı bakalım
Pazartesi ve salı yine gideceğim doğum gerçekleşmezse haftasonu
Ay hadi güzel haberlerini bekliyoruz artık

Canım ben bol su, kuru incir, hurma ve hoşaf içtim 2. gün de sıcak duş almıştım bebeği de sürekli memede tuttum o şekilde 3.güne artık süt gelmeye başladı

pirinç pilavı yedim ve 1,5 saatte bir sürekli emzirdim 2.gün sütüm geldi çok şükür

Kaygı etme canım. Her şey vaktinde nasıl olacaksa öyle oluyor. Sen bu egzersizden ve perina masajından ihmal gelme.
Egzersizi 3 günüdür yapıyrdum cnm pazrt kadar biraz arttıracgm inşllh. Perine masajını beceremiyrm önceki dikiş yerm acıyr ya bazen yağ ile hafif masaj yapablyrm o bölgeye

Sleepy ve prima dısında bez deneyen varsa deneyimlerinizi alabilirmiyim.pirima pahalı sleepyde poponun ustune gelen yer ince bazen cok yapiyo tuvaletini sirtina tasiyor. A101 ve e bebeginki iyi diye duydum. Bilmiyorum ama nasildir oglanlara hugguies molfix prima.kullanmistim

Ben hepinizin doğum hikayesini okuyup öyle doğurcem kendimden hiç ümidim kalmadı😀
Canım benim de bugün bir sancı basladı aniden ama düzenli değil. Sen de bayagı sancı çektin ama açılma olmadı. Ben de bu sancı işini çok zor anlıyorum. Gaz sancısı mı acaba dedim. Ama böyle giriyor ve kalıyor bayagı gecmiyor. Bakalım takipteyim bir düzene girecek mi?

Kizlar bebeği hızlı nefes alan var mı ?bı de hırıltılı biraz .burnu tıkalı gbi serum fizyolojik sıkıyorum.arada bı çekiyorum burnunu biraz sümük çıkıyor ama fazla değil .uyurken huriltisi yok bu arada nefes alisida normal
Kusarken süt burnunda takılıyor olabilir.
Benim kızım da öyle

Back
X