• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Peki büyük abdestini de yaptı mı?
Toplam iki bez bana az geldi.
Doktora sormak gerekiyor.
Sürekli uyumuyor dimi?
Her iki saate bir emzirmeye calisin
Siz sorgulayınca aklıma geldi. Mesela Bugün her iki açtığımda da kaka ve çişliydi bez. Demek ki çişini yaptıktan sonra kakasını beklemişiz açmak için 4 bez eder yani. Sütüm daha gece geldi mama destekli devam ettik. 1,5-2 saat arasında emzirmeye çalışıyorum

Canım benim de bugün bir sancı basladı aniden ama düzenli değil. Sen de bayagı sancı çektin ama açılma olmadı. Ben de bu sancı işini çok zor anlıyorum. Gaz sancısı mı acaba dedim. Ama böyle giriyor ve kalıyor bayagı gecmiyor. Bakalım takipteyim bir düzene girecek mi?
Haberdar et kuzum bizi

Günlerdir 2 cm açıklıkla bekliyorum ki bizim kız gelecek😂 ilk bebek olduğu nasil belli demi 😂🤦
Pzt tekrar kontrol bakalım son durum ne olacak, bi yokladı geliyorum diye sonra durdu resmen fake attı inatçı ya😂❤️
Ravza nın 4.bebişti 2 cm le baya zaman geçirdi cnm :)) en azından açılman başlamış oda iyi

Merhaba kızlar :) bugün benim son kontrolüm vardı salı doğum olacaktı ama bugünkü kontrolde sancım çıktı. Sık sık :p doktorum normal doğum başkar riske atmayalım dedi ve yarın sabah spinal anestezi ile sezaryene giriyorum tam 38+6 da :)

Ah kızlar artık doğuralım inşllh güzelce bu haftasonu :D. vogozo vogozo . GurbetKusuEsra GurbetKusuEsra . Dulciana Dulciana Y yakisiklikadin

Günlerdir 2 cm açıklıkla bekliyorum ki bizim kız gelecek😂 ilk bebek olduğu nasil belli demi 😂🤦
Pzt tekrar kontrol bakalım son durum ne olacak, bi yokladı geliyorum diye sonra durdu resmen fake attı inatçı ya😂❤️
Merhaba hanımlar ilk cocuk yaş 32 39/2 bitmek uzereyken 2 cm acılmayla sancı gorunup hıssetmemekten hast den çıkış alarak evıme gectım ve bu en son kım doğuracak yarışına katılayım dedim hem gizli takip de nereye kadar 😅 doğurmaya 5 kala yazayım ki Yalnız değilsiniz bende katılayım aranıza da çoğaldıkca korkar ve gelir belkı bebişler 🙈🥰

Kızlar sütün biran önce gelmesi için onerebilceginizz bişey varmı hala gelmedi sıkınca çok çok az koyu kıvamda geliyor sıcak duşta yaptım ama yine de bişey farketmedi kaçıncı günde geldi sizinkiler
Benim 2 gün boyunca bir damla yoktu
Ben boş meme emzirip mama verdim kaşıkla
Bebe uyurken de masaj yapıp sağma makinesi ile kanalları açmaya çalıştım
Çok şükür 3. gün bol bol gelmeye başladı
Emmeye gayreti varsa boş memeyi bile vermek gerek çünkü emerek açıyorlar
İnşallah sizin de iki güne kadar dolar taşar göğüsleriniz 🌸

Sleepy ve prima dısında bez deneyen varsa deneyimlerinizi alabilirmiyim.pirima pahalı sleepyde poponun ustune gelen yer ince bazen cok yapiyo tuvaletini sirtina tasiyor. A101 ve e bebeginki iyi diye duydum. Bilmiyorum ama nasildir oglanlara hugguies molfix prima.kullanmistim
Ben molfix almıştım çok memnun kaldım ☺️

Merhaba kızlar :) bugün benim son kontrolüm vardı salı doğum olacaktı ama bugünkü kontrolde sancım çıktı. Sık sık :p doktorum normal doğum başkar riske atmayalım dedi ve yarın sabah spinal anestezi ile sezaryene giriyorum tam 38+6 da :)
Çok heyecanlı sağlıkla kucağı a al cnm inşllh. Sancıları nı bize at kuzu :D

Merhaba hanımlar ilk cocuk yaş 32 39/2 bitmek uzereyken 2 cm acılmayla sancı gorunup hıssetmemekten hast den çıkış alarak evıme gectım ve bu en son kım doğuracak yarışına katılayım dedim hem gizli takip de nereye kadar 😅 doğurmaya 5 kala yazayım ki Yalnız değilsiniz bende katılayım aranıza da çoğaldıkca korkar ve gelir belkı bebişler 🙈🥰
Hoşgeldin cnmbnm de 39+3 bitiyr . sağlıkla kucaklarımıza alalım kuzuları inşllh💕

Back
X