Benım büyük kıZım kucağına almak istiyor veriyorum ben ama kendi kontrolumde bağımsız vermiyorum. ilk zamanlarda en küçüğü biraz kıskanacak gibi oldu. Sürekli beni seviyormusun ne kadar seviyorsun diye soruyordu. En çok seni seviyorum dedim hep Ali’yi sevmiyormusun dedi seviyorum ama en çok seni yada Ali’yi sevsemmi henüz karar veremedim dedim sence seveyimmi dedim. Vicdanlı çocuğum sev anne onun sana ihtiyacı var dedi. Kerata sabaha kadar yapışık yaşıyoruz zaten bir bilse. Ben onun yanında biraz bebeğe ilgisiz davrandım ağladı bakmadım bir iki kez oda anne sen nasıl annesin bu bebeğe neden bakmıyorsun ağlıyor duymuyormusun bir doktora görün bence kulakların ağırmı işitiyor gibi ağır ithamlarda bulundu

bana kardeşiyle ilgilenmediğim için öfkelendi tavır sergiledi ondan sonra hiç kıskanmadı hatta koruyucusu oldu resmen kardeşi ağladığında kameranın alarmından önce bana gelip haber veriyor o kadar hızlı halbuki bebek odasına ondan korkumuza kamera sistemi kurduk telsiz yetmez dedik ama hiç gerek olmuyor zaten odasında yatmıyor resmen benım yatağımı benimsiyor tek uyuduğunda bile benim yatağımda daha uzun süre deliksiz uyuyor anlamadım.bebek arabasının yatak şeklınde olan pusetinide kullanıyorum ben ev içinde çok rahat oluyor mutfakta felan birşeyler yaparken gözümün önünde oluyor yada yakınımda oluyor.nereye gitsem sürüp götürüyorum. seninde dediğin gibi her bebek kendi mizacıyla dünyaya geliyor ilk bebeğimde hiç kucağıma alamadım bende durmadı yatağında hep daha rahattı.ikincidede hep kucak isteyen bir bebekti sürekli anne sütü alarak uyurdu epey zordu özelikle evin dışında çok zorlanıyor insan bağımlı bebekte 3. Çok rahat bir çocuktu en erken kendi yatağına kendi kendine uyumaya başlayan çocuğum o oldu 2,5 yaşında kendi gibip yatağına yatmaya başlamıştı ama önünde örnekler olduğundan herşeyi ablalarından gördüğünden tuvalet eğitiminide hep erken yaptım kızlarda bakalım tekne kazıntısında nasıl olcak biraz zorlanıcaz ama birkaç sene sonra daha rahat edermiyiz yoksa kendileriyle beraber dertleride büyürmü bakıcaZ. Samsun’a geldiğinde seninle tanışmak isterim aslında 8 çocuk birarada vuuuu ailen nerde oturuyor burda cnm ben hasköydeyim