• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kuzum senin süt duzeldi mi? Ben regl de olmadim pek cogalmadi da
Yok canım düzelmedi moralim giderek daha da bozuluyor😔 adetimin bitmesini dört gözle bekliyorum inşallah bittiğinde eski haline döner yoksa daha 2 aylık bebeğime anne sütü verememek bana çok koyacak

Bugün avent emzigide denedim yookk almıyor benim kız😒 bunu alır diye çok ümitlenmistim ya kizlar.. napsam nasıl alıştirsam bı öneriniz var mi denemeye devam etsem mi yoksa pes mi etsem...

Bugün avent emzigide denedim yookk almıyor benim kız😒 bunu alır diye çok ümitlenmistim ya kizlar.. napsam nasıl alıştirsam bı öneriniz var mi denemeye devam etsem mi yoksa pes mi etsem...
Bnmki de çoğu emziği almıyordu .ilk zaamnlar sadece nuk kauçuk enzigini aldı ucu baya küçük onun diğer emzikler göre.onu da hızlı emerken hep ağzından dusuruyordu ama bir kaç dk idare ediyordu bni . kauçuk uzun ömürlü olmadığı için silikon denedim onu da sadece nuk tuttu . Ama bu da küçük olduğu için hızlı emince düşüyordu .ben destekledim silikona alışsın diye bı sure de onu kullandım en son artık avent aldım ve tuttu çok şükür .emzikler baya para bayıldım ama direk avent alsam da tutmazdi bnce. Kauçuk emzikle adım adım ilerleyince işe yaradı galiba

Bnmki de çoğu emziği almıyordu .ilk zaamnlar sadece nuk kauçuk enzigini aldı ucu baya küçük onun diğer emzikler göre.onu da hızlı emerken hep ağzından dusuruyordu ama bir kaç dk idare ediyordu bni . kauçuk uzun ömürlü olmadığı için silikon denedim onu da sadece nuk tuttu . Ama bu da küçük olduğu için hızlı emince düşüyordu .ben destekledim silikona alışsın diye bı sure de onu kullandım en son artık avent aldım ve tuttu çok şükür .emzikler baya para bayıldım ama direk avent alsam da tutmazdi bnce. Kauçuk emzikle adım adım ilerleyince işe yaradı galiba
Ay bende aldım bir sürü emzik resmen koleksiyon yaptık 😅 bakkal emzigine varıncaya kadar aldım ama yok emmedi bı kauçuk.almadim onuda eşim almaz artık adam bıktı emzik almaktan 😅aventten baya ümitlydim kargoyu heyecanla bekledim ama oda fos cikti neyse hayırlısı..

Ay bende aldım bir sürü emzik resmen koleksiyon yaptık 😅 bakkal emzigine varıncaya kadar aldım ama yok emmedi bı kauçuk.almadim onuda eşim almaz artık adam bıktı emzik almaktan 😅aventten baya ümitlydim kargoyu heyecanla bekledim ama oda fos cikti neyse hayırlısı..
İlk kızımda heves edip bikaç emzik almıştım hepsinde öğürdü resmen ağzına koymadı
Neredeyse kusacak gibi hareketler yapıyordu
İkinci doğumda hastanedeki çocuk doktoru emziği kesinlikle önermiyorum dedi
Ben de denemeye niyetli değildim zaten vermedim. Bence emzik alması şart değil bebeğin,ona alışması gibi ilerde de bıraktırması var aynı şekilde 🌺

Kızlar acil bir sorum olucak
Bizimkiz cumartesi en son kaka yaptı bugun 5 gün oldu ne yapsam doktor 5 6 gün olunca fitille dedi fitille yaptı en son ikinci kez olucak

Pazartesi verem aşısı için aradı sağlık ocağı 3 gün banyo yapılmıyor dedi pazardan yikicam artık
Huzursuzluk var mı bebiste? Yoksa hiç fitil falan verme. Bir doktor kesinlikle müdahale etmeyin, kalça kasları gelişmez kendiliğinden yapamaz kakasını demiş. Bence haklı.

Aynen pazar günü banyo yaptir. 3 gün yasak banyo. Biz aşıdan geldik, Asel bir kaka yaptı, sırtına kadar 😂
Suya da sokamiyorsun. Pamukla temizledik baya pamuk gitmisti 😂

Huzursuzluk var mı bebiste? Yoksa hiç fitil falan verme. Bir doktor kesinlikle müdahale etmeyin, kalça kasları gelişmez kendiliğinden yapamaz kakasını demiş. Bence haklı.

Aynen pazar günü banyo yaptir. 3 gün yasak banyo. Biz aşıdan geldik, Asel bir kaka yaptı, sırtına kadar 😂
Suya da sokamiyorsun. Pamukla temizledik baya pamuk gitmisti 😂

Çok ikiniyor canım dün fitil koyalım dedik izin vermedi ağzında kaldı Bepanthol sürünce kenarlara dokununca yaptı ama garip olan bugün yine ikinma var
Sizlere soruyorum çünkü kararsız kalıyorum 3.kez yine yapamazsa fitil vermiycem sürekli olmaz diyorum o yüzden fikirleriniz değerli benim için her kaka bekleme stresli olmaya başladı

Çok ikiniyor canım dün fitil koyalım dedik izin vermedi ağzında kaldı Bepanthol sürünce kenarlara dokununca yaptı ama garip olan bugün yine ikinma var
Sizlere soruyorum çünkü kararsız kalıyorum 3.kez yine yapamazsa fitil vermiycem sürekli olmaz diyorum o yüzden fikirleriniz değerli benim için her kaka bekleme stresli olmaya başladı
Bizim 5 gun yapamayinca çok fazla huzursuz oldu doktoruna sordum getirin lavman yapalım dedi orda lavman yapilinca 1 dk sürmeden direkt çıkardı hatta zıbınlarını attik hastanede enseye kdr cikinca🥴 çok rahatladi tabi bidaha olursa ne yapalim dedim gliserin fitil yazdi. Içinde ilaç yok bildigimiz gliserin. Uzunlamasına ikiye böl yarisini at dedi bidaha gerek olmadi ama evde bulunduruyorum. Sadece anne sütü alan bebekte 5 gün normal olabilir ama biz mama takviyesi de verdigimiz icin bagirsaklar komple dolmuş kiyamam

Ben bebis ikinmaya başlayınca altını açıp tuvalete tutuyorum ve bingooo😅 bi dene istersen..

İlk kızımda heves edip bikaç emzik almıştım hepsinde öğürdü resmen ağzına koymadı
Neredeyse kusacak gibi hareketler yapıyordu
İkinci doğumda hastanedeki çocuk doktoru emziği kesinlikle önermiyorum dedi
Ben de denemeye niyetli değildim zaten vermedim. Bence emzik alması şart değil bebeğin,ona alışması gibi ilerde de bıraktırması var aynı şekilde 🌺
Uykuya geçişi çok zor oluyor canm belki emzik iş görür demiştim ama kızım tercih etmedi zaten☺️

Eşim galena diye bı marka almış peki lansinoh nasıl bebeğim emiyor ben sadece arada buzluğa koymak istiyorum
Acitmiyo manuel çok acitmisti birde biberonu paket içinde tek delikli anne göğüs yapisina benzer sanırım meme reddi olmadı
Mochi de bazılarına zor geliyor ben emzirirken diger göğüse takıyorum 30 CC muhakkak veriyor
Ben bebis ikinmaya başlayınca altını açıp tuvalete tutuyorum ve bingooo😅 bi dene istersen..
Büyük çocuk gibi tutulur mu diyorsun kalçasına falan birşey olur diye denemedim

Eşim galena diye bı marka almış peki lansinoh nasıl bebeğim emiyor ben sadece arada buzluğa koymak istiyorum
Bu arada eşinin aldığı markayı bilmiyorum ama sağım yapıyorsa kullan elektrikli sanırım tekrar alma oluyorsa sonuçta bebeğin emiyor sen arada bir yada emdikten sonra tek göğüs sağım yaoicaksin sanırım
Benim kiz tek göğüs emiyor bazen diğeri kalıyor ağrıyor hâliyle o zamanda yapıyorum

Acitmiyo manuel çok acitmisti birde biberonu paket içinde tek delikli anne göğüs yapisina benzer sanırım meme reddi olmadı
Mochi de bazılarına zor geliyor ben emzirirken diger göğüse takıyorum 30 CC muhakkak veriyor

Büyük çocuk gibi tutulur mu diyorsun kalçasına falan birşey olur diye denemedim
YouTube da prema diye bı anne var Ukraynalı gördun mu hiç bilmiyorum bezsiz bebek diye aratirsanda bulursun. O bebeğini doğumdan itibaren bezlememis ve tuvalete tutuyor orda nasıl tutulması gerektiğini anlatıyor ortopedi doktorlarına sormuş sıkıntı olmaz demişler.bende tutuyorum doğumdan beri ve kakasini genelde tuvalete yapıyor bı sıkıntıda olmadı şükür ☺️

Sevgili anneler size bir şey danışmaya geldim malum benim kız da martta doğdu benim kız uyumuyor kucakta uyuyor gibi oluyor yatağına koyuyoruz ağlamaya başlıyor bu istisnasız böyle çok yorulduk eşim de ben de karnı doyuyor kilo alımı iyi altı temiz yine aynı yapıyor var mı böyle bir şey yaşayan ve çaresini bulan 😕

Bu arada eşinin aldığı markayı bilmiyorum ama sağım yapıyorsa kullan elektrikli sanırım tekrar alma oluyorsa sonuçta bebeğin emiyor sen arada bir yada emdikten sonra tek göğüs sağım yaoicaksin sanırım
Benim kiz tek göğüs emiyor bazen diğeri kalıyor ağrıyor hâliyle o zamanda yapıyorum
Evet geceleri fazla uyanmiyo emmek için uyansada tek göğüs emiyo o yüzden bidrde bazen anneme bırakmam gerekiyo o yüzden fena değil şagdim iyi çekim gücü

Back
X