- 28 Mart 2021
- 596
- 590
- 53
- 29
Yok canım düzelmedi moralim giderek daha da bozuluyorKuzum senin süt duzeldi mi? Ben regl de olmadim pek cogalmadi da

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım düzelmedi moralim giderek daha da bozuluyorKuzum senin süt duzeldi mi? Ben regl de olmadim pek cogalmadi da
Ne demek cnm keşke daha fazlası gelse elimdenÇok teşekkür ederim moral oldun bana![]()
Bnmki de çoğu emziği almıyordu .ilk zaamnlar sadece nuk kauçuk enzigini aldı ucu baya küçük onun diğer emzikler göre.onu da hızlı emerken hep ağzından dusuruyordu ama bir kaç dk idare ediyordu bni . kauçuk uzun ömürlü olmadığı için silikon denedim onu da sadece nuk tuttu . Ama bu da küçük olduğu için hızlı emince düşüyordu .ben destekledim silikona alışsın diye bı sure de onu kullandım en son artık avent aldım ve tuttu çok şükür .emzikler baya para bayıldım ama direk avent alsam da tutmazdi bnce. Kauçuk emzikle adım adım ilerleyince işe yaradı galibaBugün avent emzigide denedim yookk almıyor benim kızbunu alır diye çok ümitlenmistim ya kizlar.. napsam nasıl alıştirsam bı öneriniz var mi denemeye devam etsem mi yoksa pes mi etsem...
Ay bende aldım bir sürü emzik resmen koleksiyon yaptıkBnmki de çoğu emziği almıyordu .ilk zaamnlar sadece nuk kauçuk enzigini aldı ucu baya küçük onun diğer emzikler göre.onu da hızlı emerken hep ağzından dusuruyordu ama bir kaç dk idare ediyordu bni . kauçuk uzun ömürlü olmadığı için silikon denedim onu da sadece nuk tuttu . Ama bu da küçük olduğu için hızlı emince düşüyordu .ben destekledim silikona alışsın diye bı sure de onu kullandım en son artık avent aldım ve tuttu çok şükür .emzikler baya para bayıldım ama direk avent alsam da tutmazdi bnce. Kauçuk emzikle adım adım ilerleyince işe yaradı galiba
İlk kızımda heves edip bikaç emzik almıştım hepsinde öğürdü resmen ağzına koymadıAy bende aldım bir sürü emzik resmen koleksiyon yaptıkbakkal emzigine varıncaya kadar aldım ama yok emmedi bı kauçuk.almadim onuda eşim almaz artık adam bıktı emzik almaktan
aventten baya ümitlydim kargoyu heyecanla bekledim ama oda fos cikti neyse hayırlısı..
Huzursuzluk var mı bebiste? Yoksa hiç fitil falan verme. Bir doktor kesinlikle müdahale etmeyin, kalça kasları gelişmez kendiliğinden yapamaz kakasını demiş. Bence haklı.Kızlar acil bir sorum olucak
Bizimkiz cumartesi en son kaka yaptı bugun 5 gün oldu ne yapsam doktor 5 6 gün olunca fitille dedi fitille yaptı en son ikinci kez olucak
Pazartesi verem aşısı için aradı sağlık ocağı 3 gün banyo yapılmıyor dedi pazardan yikicam artık
Elektrikli lansinoh diğeri mochi benimKızlar bana bı pompa önerisinde bulunun memnun kaldığınız pompa nedir
Huzursuzluk var mı bebiste? Yoksa hiç fitil falan verme. Bir doktor kesinlikle müdahale etmeyin, kalça kasları gelişmez kendiliğinden yapamaz kakasını demiş. Bence haklı.
Aynen pazar günü banyo yaptir. 3 gün yasak banyo. Biz aşıdan geldik, Asel bir kaka yaptı, sırtına kadar
Suya da sokamiyorsun. Pamukla temizledik baya pamuk gitmisti![]()
Bizim 5 gun yapamayinca çok fazla huzursuz oldu doktoruna sordum getirin lavman yapalım dedi orda lavman yapilinca 1 dk sürmeden direkt çıkardı hatta zıbınlarını attik hastanede enseye kdr cikincaÇok ikiniyor canım dün fitil koyalım dedik izin vermedi ağzında kaldı Bepanthol sürünce kenarlara dokununca yaptı ama garip olan bugün yine ikinma var
Sizlere soruyorum çünkü kararsız kalıyorum 3.kez yine yapamazsa fitil vermiycem sürekli olmaz diyorum o yüzden fikirleriniz değerli benim için her kaka bekleme stresli olmaya başladı
Eşim galena diye bı marka almış peki lansinoh nasıl bebeğim emiyor ben sadece arada buzluğa koymak istiyorumElektrikli lansinoh diğeri mochi benim
Basmalı elle manuel aldım hiç kullanmadım zor bence
Ben bebis ikinmaya başlayınca altını açıp tuvalete tutuyorum ve bingoooÇok ikiniyor canım dün fitil koyalım dedik izin vermedi ağzında kaldı Bepanthol sürünce kenarlara dokununca yaptı ama garip olan bugün yine ikinma var
Sizlere soruyorum çünkü kararsız kalıyorum 3.kez yine yapamazsa fitil vermiycem sürekli olmaz diyorum o yüzden fikirleriniz değerli benim için her kaka bekleme stresli olmaya başladı
Uykuya geçişi çok zor oluyor canm belki emzik iş görür demiştim ama kızım tercih etmedi zatenİlk kızımda heves edip bikaç emzik almıştım hepsinde öğürdü resmen ağzına koymadı
Neredeyse kusacak gibi hareketler yapıyordu
İkinci doğumda hastanedeki çocuk doktoru emziği kesinlikle önermiyorum dedi
Ben de denemeye niyetli değildim zaten vermedim. Bence emzik alması şart değil bebeğin,ona alışması gibi ilerde de bıraktırması var aynı şekilde![]()
Acitmiyo manuel çok acitmisti birde biberonu paket içinde tek delikli anne göğüs yapisina benzer sanırım meme reddi olmadıEşim galena diye bı marka almış peki lansinoh nasıl bebeğim emiyor ben sadece arada buzluğa koymak istiyorum
Büyük çocuk gibi tutulur mu diyorsun kalçasına falan birşey olur diye denemedimBen bebis ikinmaya başlayınca altını açıp tuvalete tutuyorum ve bingooobi dene istersen..
Bu arada eşinin aldığı markayı bilmiyorum ama sağım yapıyorsa kullan elektrikli sanırım tekrar alma oluyorsa sonuçta bebeğin emiyor sen arada bir yada emdikten sonra tek göğüs sağım yaoicaksin sanırımEşim galena diye bı marka almış peki lansinoh nasıl bebeğim emiyor ben sadece arada buzluğa koymak istiyorum
YouTube da prema diye bı anne var Ukraynalı gördun mu hiç bilmiyorum bezsiz bebek diye aratirsanda bulursun. O bebeğini doğumdan itibaren bezlememis ve tuvalete tutuyor orda nasıl tutulması gerektiğini anlatıyor ortopedi doktorlarına sormuş sıkıntı olmaz demişler.bende tutuyorum doğumdan beri ve kakasini genelde tuvalete yapıyor bı sıkıntıda olmadı şükürAcitmiyo manuel çok acitmisti birde biberonu paket içinde tek delikli anne göğüs yapisina benzer sanırım meme reddi olmadı
Mochi de bazılarına zor geliyor ben emzirirken diger göğüse takıyorum 30 CC muhakkak veriyor
Büyük çocuk gibi tutulur mu diyorsun kalçasına falan birşey olur diye denemedim
Evet geceleri fazla uyanmiyo emmek için uyansada tek göğüs emiyo o yüzden bidrde bazen anneme bırakmam gerekiyo o yüzden fena değil şagdim iyi çekim gücüBu arada eşinin aldığı markayı bilmiyorum ama sağım yapıyorsa kullan elektrikli sanırım tekrar alma oluyorsa sonuçta bebeğin emiyor sen arada bir yada emdikten sonra tek göğüs sağım yaoicaksin sanırım
Benim kiz tek göğüs emiyor bazen diğeri kalıyor ağrıyor hâliyle o zamanda yapıyorum