• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bizim kız da çok zor emiyor bugünlerde.Gozu hep dışarda.En ufak seste hemen etrafa bakıyor.Odum kopuyor meme reddinden.

Bende ayakta yürürken şarkı soyleyerek emziriyorum sıkıntı olduğunda hiç red etmedi bu şekilde.. Huzursuzluk olunca asla oturark emziremiyorum

Kızlar bebeğim seslenince sese bakmıyor çıngırağa va güç bela bazen dönüyor bakıyor bazen ona da bakmıyor. Agulamayı bıraktı göz teması kurmak istemiyor. Çığlık atmıyor. Sesleniyorum yokmuşum gibi davranıyor. Doktora götürecektim greve girdiler. 9 günde öyle yok. Ben bu kadar gün acaba bişry mi var diye düşünmekten kafayı yerşm heralde. Ataklarla alakası olabilir mi? Kulak testinden yenidoğan döneminde geçmişti ama şimdi duymuyor gibi davranıyor sanki 😭
lütfen sakin ol. bu dediklerini bilinçli yapmaları veya yapmamaları için henüz çok erken. ama çok aklına takıldıysa baska birinden yardım iste o baksın göz temasına, sese tepkiye. bizi her gün her an görüyolar rutinleştik onlar için bakmaması çok normal😄

Bugün 4.ay asimızı olduk bide hafif bı vajinal yapışıklık olmuş dedi doktor neden olduğuna dair bişey söylemedi bı daha ki ay kontrol edelim dedi sadece

2 saatte bir uykusu geliyo emerek uyuyo onun dışında uyanıkken emerse en fazla 2 dk fazlasını asla almiyo bugün kontrolümüz vardı 7080 olmuş kilosu 1 ayda 850gr almış doymasa almazdı dedi
Gündüz kaç saatte bir besliyorsun? Uyumama durumunda nasıl yapıyorsun peki canım?

2 saatte bir uykusu geliyo emerek uyuyo onun dışında uyanıkken emerse en fazla 2 dk fazlasını asla almiyo bugün kontrolümüz vardı 7080 olmuş kilosu 1 ayda 850gr almış doymasa almazdı dedi
850gr gayet iyi almis. Bundan sonra 300 500 Gr arası alacaklarmis.
Vajinal yapışıklık da temizlerken dikkat et, kontrol et devamlı. Bazen silerken yapisiyormus.

850gr gayet iyi almis. Bundan sonra 300 500 Gr arası alacaklarmis.
Vajinal yapışıklık da temizlerken dikkat et, kontrol et devamlı. Bazen silerken yapisiyormus.
Ben silmiyordum yıkıyorum hep o bölgeden çok korkarım hep enfeksiyon kapmasın diye şu an müdahaleye gerek yok ilerlerse krem veririm dedi

Back
X