Kese göründükten sonra betaya bakıyorlarmı ya. Önemli olan kese değilmi? Üzülmeyin sizde. Grup bugün dağıldı gerçekten.Kizlar doktordan ciktim. Hoca bira olumsuz konustu cunku beta degerlerim de duzgun ilerlemiyorartiyor ama olmasi gereken gibi degil. 1 hafta sure verdi. Haftaya hem beta artisi yukselmez hem de bebek gelismezse kurtaj dedi. Kesem ve bebek buyumeye devam ediyor bu arada. Carsamba 0.6 cm ile gitmistim, bugun 1.01 cm olmus kese. Yolk saci ve bebek de gorunuyor ama sagliksiz olabilirmis. %50 ihtimal verdi gebeligin devam etmesine. Dualarinizi, iyi dileklerinizi bekliyorum ilk gebeligim oldugu icin cok endiseli ve caresiz hissediyorum. Nolur pozitif seyler anlatin
Hoca beta takibi istiyor. Vere vere kanim kalmadi, inanin malvoldumKese göründükten sonra betaya bakıyorlarmı ya. Önemli olan kese değilmi? Üzülmeyin sizde. Grup bugün dağıldı gerçekten.
Benim doktorum keseyi gördükten sonra betaya gerek yok demiştiKizlar doktordan ciktim. Hoca bira olumsuz konustu cunku beta degerlerim de duzgun ilerlemiyorartiyor ama olmasi gereken gibi degil. 1 hafta sure verdi. Haftaya hem beta artisi yukselmez hem de bebek gelismezse kurtaj dedi. Kesem ve bebek buyumeye devam ediyor bu arada. Carsamba 0.6 cm ile gitmistim, bugun 1.01 cm olmus kese. Yolk saci ve bebek de gorunuyor ama sagliksiz olabilirmis. %50 ihtimal verdi gebeligin devam etmesine. Dualarinizi, iyi dileklerinizi bekliyorum ilk gebeligim oldugu icin cok endiseli ve caresiz hissediyorum. Nolur pozitif seyler anlatin
Cok tesekkur ederim, coook tatlisiniz. Umarim haftaya guzel haberler alirim ve cilem biraz olsun biter. Allah hepimize hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza alma imkani versin, vay beee ne gunlerdi diye konusalim insallah.Benim doktorum keseyi gördükten sonra betaya gerek yok demiştiKese büyüyorsa yolk ve bebek varsa daha neyin telaşını yaptırıyor acaba ya? Sonuçta bu riskler 10. Haftaya organ gelişimi tamamlanana kadar hepimizde var. Bu strese sokulmamalı gebe ya. sen olumlu düşün olumlu olsun, şuan endişe edicek bi şey yok bence bebişin seninle
Merhaba evet cok fazlaymis takip icin iyi bir kadin dogum doktoruyla devam edebilirsiniz nerde oturuyorsunuz blmiyorm ama ben izmirde can hastanesine gidiyorum irfan bey doktorum cokda memnunum kendisinden 215 lira muayneKızlar doktor bakıyorum harıl harıl
Tüp bebek Dr ile devam etmiycem çok pahalı 700milyon bide perinatoloji Dr gidecegim belli aralıkla ağır gelir butcemize diye düşünüyorum
Sizlerin Dr muayeneleriniz ne kadar
Bircogumuzda kanamalar oldu bu haftalarda doktorum bu haftalarda devir teslim kanamasi olabiliyor dedi progestani yumurtaliklar uretirken plasenta devraliyormus o esnada kacak olabiliyormus plasenta acemi oldugu icin.. icerde kanama alani yoksa genelde sebebi bu oluyor falan dedi insallah minislerimiz sag salim kucagmza aliriz ❤Şu an benim gördüğüm kanamam devam etmiyor çok şükür ama içeride devam edebiliyormuş. İnş sağlıklıdır benim mercimeğimgeçmez artık bugünler bana.
İnşallah ya. Benim doktorum başta bana 10. Haftaya kadar risk %20 10. Haftadan sonra 1 e düşer dedi. Daha muayene etmeden ön bilgi bunları verdi yani. O yüzden sıkmayın canınızıCok tesekkur ederim, coook tatlisiniz. Umarim haftaya guzel haberler alirim ve cilem biraz olsun biter. Allah hepimize hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza alma imkani versin, vay beee ne gunlerdi diye konusalim insallah.
Hoca bugun yogun olmayan kanamalardan korkma dedi. Kanamasi olanlar da endiselenmesin.
Benim 350 tl ama ben sağlık sigortası yaptırmıştım hamile kalmadan önce. Valla 5 kuruş ödemeden gidiyorum geliyorumKızlar doktor bakıyorum harıl harıl
Tüp bebek Dr ile devam etmiycem çok pahalı 700milyon bide perinatoloji Dr gidecegim belli aralıkla ağır gelir butcemize diye düşünüyorum
5 hafta 6 günlük keseyi çok zor gördü doktor bugün tahlil vermeye gittim farklı doktora tekrar ultrasona girdim tüpe yakın yerleşmiş kese kalp atışını duyalım öyle emin olalım on gün sonra gel dedi içime bi karamsarlık geldi çünkü kahverengi akıntım devam ediyorDeğerin güzelmiş. Kaç hafta kaç günlük peki?
Anladım. İnşallah her şey yolundadır sağlıkla bebişini kucağına alırsın5 hafta 6 günlük keseyi çok zor gördü doktor bugün tahlil vermeye gittim farklı doktora tekrar ultrasona girdim tüpe yakın yerleşmiş kese kalp atışını duyalım öyle emin olalım on gün sonra gel dedi içime bi karamsarlık geldi çünkü kahverengi akıntım devam ediyor
Yalnız olmadığımı bilmek güzel. Sağlıkları yerinde olsun ama bizi de yormadan gelseler ya.Ben de sizin gibi hissediyorum bir haftadır her sabah bulantı ile uyanıyorum kussam rahatlayacam gibi ama o noktaya da gelmedim benzetme tam olarak dediğiniz gibi tansiyonum düşmüş gibi
Evet çok fazlaymış ben memorial hastanesine gidiyorum muayene ücreti normalde 285 ama eşim avukat olduğu için baro indirimi ile 185 veriyoruz çok memnunum bu dönemde inanın en önemli şey iyi anlaştığınız, sizi anlayan, cevapsız bırakmayan bir doktorKızlar doktor bakıyorum harıl harıl
bugün aldım serperim üstlerine. teşekkür ederim elma yağı aldım bide midemi ovacakmışımyemeklerin üstüne birazcık kimyon koy canım.
Evet sağlıklı olduklarını bildikten sonra her acı bal oluyorYalnız olmadığımı bilmek güzel. Sağlıkları yerinde olsun ama bizi de yormadan gelseler ya.
Şu an kan akışımız, kalp atış hızımız bile değişti hızlandı. Bu sebeple tansiyon düşüklüğü çok normal ben bunu ve bulantı hissini daha 4+5'te yaşıyorum benimki biraz erken oldu galiba.Merhabalar
bugün 6+1 deyim
Tansiyon düşüklüğüne benzer(seker düşmesi gibi de olabilir) haller yaşayan var mı
Bayılacakmışım gibi oluyor, korkuyorum ulu orta bayılırım diye. Not: hayatımda hiç bayılmadım ama bu sefer vucudum direniyor.
sizin çokmuş benim 250 ydi. bende devlete geçtim açıkçası. izmirdeyseniz kendi doktorumu önereyim çok memnunumKızlar doktor bakıyorum harıl harıl
Canım biz keseyi gördükten sonra hiç beta hcg baktırmadı doktor ve sen hem yolk sacı hem bebişini görmüşsün bazen doktorlar da yok yere telaşlandırıyor. Bence hiç canını sıkma her şey yolundadır inşallahKizlar doktordan ciktim. Hoca bira olumsuz konustu cunku beta degerlerim de duzgun ilerlemiyorartiyor ama olmasi gereken gibi degil. 1 hafta sure verdi. Haftaya hem beta artisi yukselmez hem de bebek gelismezse kurtaj dedi. Kesem ve bebek buyumeye devam ediyor bu arada. Carsamba 0.6 cm ile gitmistim, bugun 1.01 cm olmus kese. Yolk saci ve bebek de gorunuyor ama sagliksiz olabilirmis. %50 ihtimal verdi gebeligin devam etmesine. Dualarinizi, iyi dileklerinizi bekliyorum ilk gebeligim oldugu icin cok endiseli ve caresiz hissediyorum. Nolur pozitif seyler anlatin
hadi insallah şifa olur :)bugün aldım serperim üstlerine. teşekkür ederim elma yağı aldım bide midemi ovacakmışım
nasıl oldunuz ? inşallah bir sorun yoktur. gitseydiniz acile kontrol ederlerdiAcile gideyim mi hemen ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?