Ya benim hep olmuyor ama oluyor. Geçen cuma.cumartesi gelmişti, şimdi yine pazertesi igne yaptırdı doktor 3 gün sonra bidaha dedi. Ama insan bitti derken başa dönüyor
Canım merhaba bu gün alalacele Dr a gittim lekelenmem çoğalmıştı kanama başlamıştı ve ultrasona girdim ve bebeğimi gördüm kalbinin attığını da gördüm çok şükür ses duymadım ama ekranda gördüm çok şükür inşallah sende görürsün hayırlısıyla..
Okuyunca ağlamaya başladım canım çoook sevindim öyle hassasım ki bu günlerde bu endişe beni ne hale soktu. Rabbim bana da nasip eder inşallah böyle güzel haberler vermeyi.. İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım
2 hafta sonra bebişi de görürsün kalp atışını da duyarsın canım, lütfen kalp atışını duymak herkeste aynı zamanlarda olmaz kendinizi ben niye duymadım diye üzmeyin geç döllenme var erken döllenme var. Nasıl ki herkes hamileliğini farklı farklı yaşıyorsa yaşayacağımız herşey farklı olacak illaki :)))
Merhaba biz bugün doktora gittik 6+3 te kalp atışını duyduk çok şükür darısı bekleyen herkese olsun inşallah mide bulantısı için prilam dr verdi o ilacı kullanıp faydasını gören var mı ki bulantıdan ölüyorum
İnsallah oyledir. Surekli endiselenip kontrole gidiyorum, kese ve icindekilerde bir problem olmuyor ama daha kalp atisi duymadik. Sata gore 5+6yim. Gec dollenme mi bilemiyorum. İyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.
Okuyunca ağlamaya başladım canım çoook sevindim öyle hassasım ki bu günlerde bu endişe beni ne hale soktu. Rabbim bana da nasip eder inşallah böyle güzel haberler vermeyi.. İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım
Ayy canım benim öğlen de ben o durumdaydım hele kanamayı görünce deliye döndüm seni çok iyi anlıyorum inşallah Rabbim seninde yüzünü güldürür inşallah senin bebeğini de sana bağışlar kuzum
Canim ben ilk 5+2 mydi gittiğimde duymadık 2 hafta sonraya çağırdı. Ben ondan bikac gun once baska doktora gittim karindan duymadı vajinal olarak duydu 7+2 ydu ama bebek muayanede 6+2 cıktı 3 gün sonra kendi doktorma gittim karından duyuldu yine muayenede 6+5 cıktı. Yani anlayacağın hemen duyulmadı . Üzülme bekle bakalim
Merhaba biz bugün doktora gittik 6+3 te kalp atışını duyduk çok şükür darısı bekleyen herkese olsun inşallah mide bulantısı için prilam dr verdi o ilacı kullanıp faydasını gören var mı ki bulantıdan ölüyorum
Ben serumdan önce pek faydasını göremedim arşa çıkmıştı artık bulantılarım ama sadece akşam yatmadan 2 alıyordum sabah ilacı içemeden kusmaya başlıyordum. Serumdan sonra midem toparlanınca sabahki dozumu da alıyorum şükür iyiyim bi kaç gündür. Umarım sizde hemen faydalı olur
Ayy canım benim öğlen de ben o durumdaydım hele kanamayı görünce deliye döndüm seni çok iyi anlıyorum inşallah Rabbim seninde yüzünü güldürür inşallah senin bebeğini de sana bağışlar kuzum
Yok canım hala kanama geliyor tam kan olarak değil lekelenme olarak geliyor ama geliyor kese etrafında kanama alanı yok dedi progestan kullan hala gelirse de çoğalmadığı sürece korkma dedi İnşallah kötü bir şey olmaz
Yok canım hala kanama geliyor tam kan olarak değil lekelenme olarak geliyor ama geliyor kese etrafında kanama alanı yok dedi progestan kullan hala gelirse de çoğalmadığı sürece korkma dedi İnşallah kötü bir şey olmaz