- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
beta takibi isteyen doktor ilk kez duydum. kese görüldükten sonra neden takip istedi ki ? bence üzmeyin kendinizi herşey normal gibi görünüyorHoca beta takibi istiyor. Vere vere kanim kalmadi, inanin malvoldum
7+4 te duydum. 6. haftada benimde duyulmamıştı. endişelenmeyin :)Kızlar doktordan çıktım şu an, 6. haftamın içindeyim, kesede bir şey göremedi, kalp atışı da duyamadık. Alttan da baktı. Bence henüz küçük deyip, haftaya çağırdı. 6. haftada kalp atışı duyan var mı?
İnsallah yolundadir. Neden surekli beta hcg verdigimi ben de anlamiyorumCanım biz keseyi gördükten sonra hiç beta hcg baktırmadı doktor ve sen hem yolk sacı hem bebişini görmüşsün bazen doktorlar da yok yere telaşlandırıyor. Bence hiç canını sıkma her şey yolundadır inşallah
6+1 de duyulmuştu benim ama önünüzdeki haftada duyan da çok sıkmayın canınızıKızlar doktordan çıktım şu an, 6. haftamın içindeyim, kesede bir şey göremedi, kalp atışı da duyamadık. Alttan da baktı. Bence henüz küçük deyip, haftaya çağırdı. 6. haftada kalp atışı duyan var mı?
İnsallah oyledir. Surekli endiselenip kontrole gidiyorum, kese ve icindekilerde bir problem olmuyor ama daha kalp atisi duymadik. Sata gore 5+6yim. Gec dollenme mi bilemiyorum. İyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.beta takibi isteyen doktor ilk kez duydum. kese görüldükten sonra neden takip istedi ki ? bence üzmeyin kendinizi herşey normal gibi görünüyor
5+6 erken değil mi kalp atışı için? 7. Hafta falan en garantisi diye biliyorum içinizi ferah tutun.İnsallah oyledir. Surekli endiselenip kontrole gidiyorum, kese ve icindekilerde bir problem olmuyor ama daha kalp atisi duymadik. Sata gore 5+6yim. Gec dollenme mi bilemiyorum. İyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.
Bu haftaları neye göre belirliyorsunuz? Son adet tarihi mi, son ilişki mi?5+6 erken değil mi kalp atışı için? 7. Hafta falan en garantisi diye biliyorum içinizi ferah tutun.
Son adet tarihi ama kese içinde bebek oluşmaya başlayınca net ölçüm yapılabiliyor sen 6. Haftanın içindeyim dersin ama 5.haftanın içindesin belkide. Benim öyle çünkü adet tarihime göre hesaplamamda 5 gün fark varBu haftaları neye göre belirliyorsunuz? Son adet tarihi mi, son ilişki mi?
benim de başladı şimdi.. bana da aynı şekilde yoğun ve kırmızı olmadığı sürece olabilir normal demişti. ama nasıl korkmayalım ya uff..Bircogumuzda kanamalar oldu bu haftalarda doktorum bu haftalarda devir teslim kanamasi olabiliyor dedi progestani yumurtaliklar uretirken plasenta devraliyormus o esnada kacak olabiliyormus plasenta acemi oldugu icin.. icerde kanama alani yoksa genelde sebebi bu oluyor falan dedi insallah minislerimiz sag salim kucagmza aliriz ❤
Son adet tarihi, gebelik hesaplama var ordan bakabilir misin? Gittin mi doktoraBu haftaları neye göre belirliyorsunuz? Son adet tarihi mi, son ilişki mi?
Son adet tarihine göre belirleniyor ama geç döllenmedir vs bunlar kese oluşunca doktorun ölçümüyle revize oluyor.Bu haftaları neye göre belirliyorsunuz? Son adet tarihi mi, son ilişki mi?
Tsk ederim canım ben ist Avrupa yakasindayimsizin çokmuş benim 250 ydi. bende devlete geçtim açıkçası. izmirdeyseniz kendi doktorumu önereyim çok memnunum
6+5gunlukken duyduk canım erken 4 _5 gün sonra duyarsiniz inş korkmaKızlar doktordan çıktım şu an, 6. haftamın içindeyim, kesede bir şey göremedi, kalp atışı da duyamadık. Alttan da baktı. Bence henüz küçük deyip, haftaya çağırdı. 6. haftada kalp atışı duyan var mı?
Hemen kesilmez canım sıkma canını biliyorum wc gittikçe üzülürsün ilk hamileligimde bendede kanama olmuştu bayaga çok hemde çok şükür bisey olmadıBen bugün igne oldum lekede geldi. Hani bu lekeleri kesiyordu ya ay canim cok sıkılıyor.
Canım inşallah herşey yoluna girer ve bebeğin sağlıkla büyür ama olurda kürtaj olmak zorunda kalırsan üzme kendini lütfen gerçekten sağlıksız bir bebek olduğu için olduğunu düşün. İnşallah mevlam sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlar doktordan ciktim. Hoca bira olumsuz konustu cunku beta degerlerim de duzgun ilerlemiyorartiyor ama olmasi gereken gibi degil. 1 hafta sure verdi. Haftaya hem beta artisi yukselmez hem de bebek gelismezse kurtaj dedi. Kesem ve bebek buyumeye devam ediyor bu arada. Carsamba 0.6 cm ile gitmistim, bugun 1.01 cm olmus kese. Yolk saci ve bebek de gorunuyor ama sagliksiz olabilirmis. %50 ihtimal verdi gebeligin devam etmesine. Dualarinizi, iyi dileklerinizi bekliyorum ilk gebeligim oldugu icin cok endiseli ve caresiz hissediyorum. Nolur pozitif seyler anlatin
Bir fikrim yok ama bu bilgiye benim de ihtiyacım çokSelam kizlar, benim bulantilar sanki her gecen gun artiyor okulda ders filan isleyemiyorum 2, 3 hafta rapor alacagim ztn bu haftada aldim. Ogretmenlere dogum izni hala 24 haftada mi yoksa degisti mi bilgisi olan var mi?
6+2 imiş. Kese büyümüş. Ama bebeğe dair bir şey yok. Ne diyorsunuz kızlarSon adet tarihine göre belirleniyor ama geç döllenmedir vs bunlar kese oluşunca doktorun ölçümüyle revize oluyor.
Canım merhaba bu gün alalacele Dr a gittim lekelenmem çoğalmıştı kanama başlamıştı ve ultrasona girdim ve bebeğimi gördüm kalbinin attığını da gördüm çok şükür ses duymadım ama ekranda gördüm çok şükür inşallah sende görürsün hayırlısıyla..Benim olduğum yerde de doktor hastane vs çok az. Buna bile zor ulaştım desem yeridir canım. Mecbur bekleyeceğim. Umarım ikimizde güzel haberler alırız. Bi gelişme olursa beni etiketle mutlaka, dua edelim
Kaç haftalıksın canım? Ben 6+2 yim bebeği göremedikCanım merhaba bu gün alalacele Dr a gittim lekelenmem çoğalmıştı kanama başlamıştı ve ultrasona girdim ve bebeğimi gördüm kalbinin attığını da gördüm çok şükür ses duymadım ama ekranda gördüm çok şükür inşallah sende görürsün hayırlısıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?