2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar doktordan çıktım şu an, 6. haftamın içindeyim, kesede bir şey göremedi, kalp atışı da duyamadık. Alttan da baktı. Bence henüz küçük deyip, haftaya çağırdı. 6. haftada kalp atışı duyan var mı?

7+4 te duydum. 6. haftada benimde duyulmamıştı. endişelenmeyin :)

6+1 de duyulmuştu benim ama önünüzdeki haftada duyan da çok sıkmayın canınızı

beta takibi isteyen doktor ilk kez duydum. kese görüldükten sonra neden takip istedi ki ? bence üzmeyin kendinizi herşey normal gibi görünüyor
İnsallah oyledir. Surekli endiselenip kontrole gidiyorum, kese ve icindekilerde bir problem olmuyor ama daha kalp atisi duymadik. Sata gore 5+6yim. Gec dollenme mi bilemiyorum. İyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.

İnsallah oyledir. Surekli endiselenip kontrole gidiyorum, kese ve icindekilerde bir problem olmuyor ama daha kalp atisi duymadik. Sata gore 5+6yim. Gec dollenme mi bilemiyorum. İyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.
5+6 erken değil mi kalp atışı için? 7. Hafta falan en garantisi diye biliyorum içinizi ferah tutun.

Bu haftaları neye göre belirliyorsunuz? Son adet tarihi mi, son ilişki mi?
Son adet tarihi ama kese içinde bebek oluşmaya başlayınca net ölçüm yapılabiliyor sen 6. Haftanın içindeyim dersin ama 5.haftanın içindesin belkide. Benim öyle çünkü adet tarihime göre hesaplamamda 5 gün fark var

benim de başladı şimdi.. bana da aynı şekilde yoğun ve kırmızı olmadığı sürece olabilir normal demişti. ama nasıl korkmayalım ya uff..

Ben bugün igne oldum lekede geldi. Hani bu lekeleri kesiyordu ya ay canim cok sıkılıyor.

sizin çokmuş benim 250 ydi. bende devlete geçtim açıkçası. izmirdeyseniz kendi doktorumu önereyim çok memnunum
Tsk ederim canım ben ist Avrupa yakasindayim

6+5gunlukken duyduk canım erken 4 _5 gün sonra duyarsiniz inş korkma
Ben bugün igne oldum lekede geldi. Hani bu lekeleri kesiyordu ya ay canim cok sıkılıyor.
Hemen kesilmez canım sıkma canını biliyorum wc gittikçe üzülürsün ilk hamileligimde bendede kanama olmuştu bayaga çok hemde çok şükür bisey olmadı

Selam kizlar, benim bulantilar sanki her gecen gun artiyor okulda ders filan isleyemiyorum 2, 3 hafta rapor alacagim ztn bu haftada aldim. Ogretmenlere dogum izni hala 24 haftada mi yoksa degisti mi bilgisi olan var mi?

Canım inşallah herşey yoluna girer ve bebeğin sağlıkla büyür ama olurda kürtaj olmak zorunda kalırsan üzme kendini lütfen gerçekten sağlıksız bir bebek olduğu için olduğunu düşün. İnşallah mevlam sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Selam kizlar, benim bulantilar sanki her gecen gun artiyor okulda ders filan isleyemiyorum 2, 3 hafta rapor alacagim ztn bu haftada aldim. Ogretmenlere dogum izni hala 24 haftada mi yoksa degisti mi bilgisi olan var mi?
Bir fikrim yok ama bu bilgiye benim de ihtiyacım çok

Benim olduğum yerde de doktor hastane vs çok az. Buna bile zor ulaştım desem yeridir canım. Mecbur bekleyeceğim. Umarım ikimizde güzel haberler alırız. Bi gelişme olursa beni etiketle mutlaka, dua edelim
Canım merhaba bu gün alalacele Dr a gittim lekelenmem çoğalmıştı kanama başlamıştı ve ultrasona girdim ve bebeğimi gördüm kalbinin attığını da gördüm çok şükür ses duymadım ama ekranda gördüm çok şükür inşallah sende görürsün hayırlısıyla..

Kaç haftalıksın canım? Ben 6+2 yim bebeği göremedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…