Canım geçmiş olsun. Stres yapma sakın ol. Olur böyle şeyler. Kontrol altına alınmış şükürKasıklarımda hafif ağrım var ama artık lekelenme yok gibi çok şükür dinlenmeye devam 24 saat dolmadan çıkarmıyorlarmış zaten
Bu süreçte moral çok önemli bana da kese şekli düzgün değil dedi fakat kendimizi uzersek sadece süreci olumsuz ilerletiriz. Rabbim nasip edecekse can verecekse bebeklerimiz bu engellerin hicbine takılmaz sen merak etme içini ferah tut. Hakkında hayırlısı olsun inşallah süreçten haberdar et mutlakaKizlar doktordan ciktim. Hoca bira olumsuz konustu cunku beta degerlerim de duzgun ilerlemiyorartiyor ama olmasi gereken gibi degil. 1 hafta sure verdi. Haftaya hem beta artisi yukselmez hem de bebek gelismezse kurtaj dedi. Kesem ve bebek buyumeye devam ediyor bu arada. Carsamba 0.6 cm ile gitmistim, bugun 1.01 cm olmus kese. Yolk saci ve bebek de gorunuyor ama sagliksiz olabilirmis. %50 ihtimal verdi gebeligin devam etmesine. Dualarinizi, iyi dileklerinizi bekliyorum ilk gebeligim oldugu icin cok endiseli ve caresiz hissediyorum. Nolur pozitif seyler anlatin
Ben de 6+2de gittim pazartesi doktor sadece keseyi gördü onun da şeklini çok anlayamadı bazıları daha erken görüyor, bazıları daha geç.Kızlar doktordan çıktım şu an, 6. haftamın içindeyim, kesede bir şey göremedi, kalp atışı da duyamadık. Alttan da baktı. Bence henüz küçük deyip, haftaya çağırdı. 6. haftada kalp atışı duyan var mı?
Ne zaman gideceksin bir daha canım?Ben de 6+2de gittim pazartesi doktor sadece keseyi gördü onun da şeklini çok anlayamadı bazıları daha erken görüyor, bazıları daha geç.
Pazartesi gideceğim inşallah o zaman da 7+1 olmuş olacak bakalım gorecek miyiz dua ediyorum bol bolNe zaman gideceksin bir daha canım?
Benim kesilmişti şimdi azıcık silince geliyor öğlen bebeğin kalp atışı kese her şey normal çıktı ultrasonda sanırım böyle olabildiğini kabullenip dua etmekten başka çare yokYok canım hala kanama geliyor tam kan olarak değil lekelenme olarak geliyor ama geliyor kese etrafında kanama alanı yok dedi progestan kullan hala gelirse de çoğalmadığı sürece korkma dedi İnşallah kötü bir şey olmaz
Aynı doğum tarihlerimiz biliyor musun :) benim de ara ara geliyor yaklaşık 13 14 gündür böyle hatta şimdilerde daha çok arttı Dr kese etrafında kanama yok dedi kırmızı gelipte daha çok artana kadar bekle günde 2 kez progestan al dedi canım inşallah hayırlısıyla tamamlarız şu 9 ayıda hayırlısıyla kucağımıza alırız :) bende kabullenmeye çalışıyorum şu sıra ağlamaktan tükendim çünkü kaç gündürBenim kesilmişti şimdi azıcık silince geliyor öğlen bebeğin kalp atışı kese her şey normal çıktı ultrasonda sanırım böyle olabildiğini kabullenip dua etmekten başka çare yok
Rabbim güç kudret sahibidir inşallah biz anne ve bebeklerini 9 ay boyunca korusun rabbim bize nasip etsin yavrularımızı arkadaşımAynı doğum tarihlerimiz biliyor musun :) benim de ara ara geliyor yaklaşık 13 14 gündür böyle hatta şimdilerde daha çok arttı Dr kese etrafında kanama yok dedi kırmızı gelipte daha çok artana kadar bekle günde 2 kez progestan al dedi canım inşallah hayırlısıyla tamamlarız şu 9 ayıda hayırlısıyla kucağımıza alırız :) bende kabullenmeye çalışıyorum şu sıra ağlamaktan tükendim çünkü kaç gündür
Cok cok haklisiniz, hayirlisi neyse hakkimizda o olsun:)Bu süreçte moral çok önemli bana da kese şekli düzgün değil dedi fakat kendimizi uzersek sadece süreci olumsuz ilerletiriz. Rabbim nasip edecekse can verecekse bebeklerimiz bu engellerin hicbine takılmaz sen merak etme içini ferah tut. Hakkında hayırlısı olsun inşallah süreçten haberdar et mutlaka
Canım benim hangi memorial hastanesine gidiyorsun sen? Ben de avukatım hizmet hastanesinde geçtiğini biliyorum ama bak memorial gözümden kaçmış anlaşmalı hastanelerde demek ki.Evet çok fazlaymış ben memorial hastanesine gidiyorum muayene ücreti normalde 285 ama eşim avukat olduğu için baro indirimi ile 185 veriyoruz çok memnunum bu dönemde inanın en önemli şey iyi anlaştığınız, sizi anlayan, cevapsız bırakmayan bir doktor
5 de bende böyleydim. Bu bulantı değil sürekli açım diyordum 6 ya girince bulantılar başladı 7 de kusmaBnmde başladı ama bulantıdan ziyade sürekli bir kazınma açlık hissi olunca da bulanıyor tabi gece mide gurultuma uyanıyorum her saat başı bişey yrmezsem çok fena buruluyor içim bugün 5+0 ım.
Yaaaa bitmeyen bir akıntı sorunum vardı doktor kaşınma yanma yoksa biraz böyle idarw edelim bebek daha küçük sonra ilaç yazarım demişti. Aradan 20gün filan geçti şimdide kaşınma başladıdaha önce mantar olduğumda sirkeli suyla taharet alarak geçirmiştim. Şimdi de öyle yapsam sıkıntı olurmu ki acaba
Amin inşallah canımmRabbim güç kudret sahibidir inşallah biz anne ve bebeklerini 9 ay boyunca korusun rabbim bize nasip etsin yavrularımızı arkadaşım
Evet sizin pahalıymış gerçi önemli olan içinize sinen bir doktorla devam etmeniz benim doktorum hastaneden ayrıldı kendine yer açtı 400₺ ücreti diğer yerlerde nasıl bilmiyorum ama 2 haftada 1 gittim ilk gittiğimde aldı 2 hafta sonra gittiğimizde ücret almadı istanbul avrupa yakasındaKızlar doktor bakıyorum harıl harıl
Tüp bebek Dr ile devam etmiycem çok pahalı 700milyon bide perinatoloji Dr gidecegim belli aralıkla ağır gelir butcemize diye düşünüyorum
Sizlerin Dr muayeneleriniz ne kadar
Ilk sayfada tabloda herkesin kaçıncı haftada duyduğu mevcut canım.bakabilirsinKızlar doktordan çıktım şu an, 6. haftamın içindeyim, kesede bir şey göremedi, kalp atışı da duyamadık. Alttan da baktı. Bence henüz küçük deyip, haftaya çağırdı. 6. haftada kalp atışı duyan var mı?
devleti söylüyorum :) seyfi demirsoy deniz uyumaz. inanılmaz ilgili ve nazik bir doktor :)İsmi nedir hangi hastane acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?