2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar hayırlı akşamlar, mesajları okudum kanaması olan arkadaşlar çok geçmiş olsun,Rabbim bu mübarek cuma günü hatırına hepimize acil kâmil şifalar versin
Gebeliğimi öğrendiğim zamandan beri progestan kullanıyorum buna rağmen ara ara lekelenme ve kanama tarzı akıntılarım oluyor.ilk zamanlar görür görmez çok ağlıyordum yine kaybedicem diye kendimi hırpalıyordum. Ama sonra düşündüm;zaten sağlıksız bir gebelikse düşecekse boşuna üzülüyorum,ama ya sağlıklı ise? Kanamalara rağmen bebeğimi kucağıma alacaksam? Ağlayarak ona da zarar vermiş olacağım dedim ve kendimi toparladım. Kıpkırmızı kan da görsem kendimi teselli ediyorum.kanamasi olupta sağlıkla doğum yapmış bir ton kadın var lütfen üzülmeyelim bebişlerimiz de üzülmesin

Bu süreçte moral çok önemli bana da kese şekli düzgün değil dedi fakat kendimizi uzersek sadece süreci olumsuz ilerletiriz. Rabbim nasip edecekse can verecekse bebeklerimiz bu engellerin hicbine takılmaz sen merak etme içini ferah tut. Hakkında hayırlısı olsun inşallah süreçten haberdar et mutlaka

Ben de 6+2de gittim pazartesi doktor sadece keseyi gördü onun da şeklini çok anlayamadı bazıları daha erken görüyor, bazıları daha geç.

Benim kesilmişti şimdi azıcık silince geliyor öğlen bebeğin kalp atışı kese her şey normal çıktı ultrasonda sanırım böyle olabildiğini kabullenip dua etmekten başka çare yok

Kizlar selamlar. Kanamasi olanlara tekrardan gecmis olsun umarim bi an once kesilir kanamalariniz ve her sey yolunda gider..

Bende bugun dra gittim. Bugun adete gore 7+0di ama ultrasona girince bebisi ve kalp atisini gorduk cok sukur ona gore 6+3 dedi. 28 gunde bi mi adet oluyodun dedi hayir dedim tamam o zaman boyle cikmasi normal dedi. Bundan sonra 6+3e gore takip edecegiz seni dedi arada adet savcılarım oluyodu onun icinde kendini yorma her sey yolunca gozukuyo dedi. Tekrar 3 hafta sonra gidecegim insallah
Fatos3458 kalp atisi icin 6+3 yazabilirsin

Benim kesilmişti şimdi azıcık silince geliyor öğlen bebeğin kalp atışı kese her şey normal çıktı ultrasonda sanırım böyle olabildiğini kabullenip dua etmekten başka çare yok
Aynı doğum tarihlerimiz biliyor musun :) benim de ara ara geliyor yaklaşık 13 14 gündür böyle hatta şimdilerde daha çok arttı Dr kese etrafında kanama yok dedi kırmızı gelipte daha çok artana kadar bekle günde 2 kez progestan al dedi canım inşallah hayırlısıyla tamamlarız şu 9 ayıda hayırlısıyla kucağımıza alırız :) bende kabullenmeye çalışıyorum şu sıra ağlamaktan tükendim çünkü kaç gündür

Rabbim güç kudret sahibidir inşallah biz anne ve bebeklerini 9 ay boyunca korusun rabbim bize nasip etsin yavrularımızı arkadaşım

Cok cok haklisiniz, hayirlisi neyse hakkimizda o olsun:)

Canım benim hangi memorial hastanesine gidiyorsun sen? Ben de avukatım hizmet hastanesinde geçtiğini biliyorum ama bak memorial gözümden kaçmış anlaşmalı hastanelerde demek ki.

Yaaaa bitmeyen bir akıntı sorunum vardı doktor kaşınma yanma yoksa biraz böyle idarw edelim bebek daha küçük sonra ilaç yazarım demişti. Aradan 20gün filan geçti şimdide kaşınma başladı daha önce mantar olduğumda sirkeli suyla taharet alarak geçirmiştim. Şimdi de öyle yapsam sıkıntı olurmu ki acaba.

Bnmde başladı ama bulantıdan ziyade sürekli bir kazınma açlık hissi olunca da bulanıyor tabi gece mide gurultuma uyanıyorum her saat başı bişey yrmezsem çok fena buruluyor içim bugün 5+0 ım.
5 de bende böyleydim. Bu bulantı değil sürekli açım diyordum 6 ya girince bulantılar başladı 7 de kusma

Kızlar doktor bakıyorum harıl harıl
Tüp bebek Dr ile devam etmiycem çok pahalı 700milyon bide perinatoloji Dr gidecegim belli aralıkla ağır gelir butcemize diye düşünüyorum
Sizlerin Dr muayeneleriniz ne kadar
Evet sizin pahalıymış gerçi önemli olan içinize sinen bir doktorla devam etmeniz benim doktorum hastaneden ayrıldı kendine yer açtı 400₺ ücreti diğer yerlerde nasıl bilmiyorum ama 2 haftada 1 gittim ilk gittiğimde aldı 2 hafta sonra gittiğimizde ücret almadı istanbul avrupa yakasında

Ilk sayfada tabloda herkesin kaçıncı haftada duyduğu mevcut canım.bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…