Yaaaa bitmeyen bir akıntı sorunum vardı doktor kaşınma yanma yoksa biraz böyle idarw edelim bebek daha küçük sonra ilaç yazarım demişti. Aradan 20gün filan geçti şimdide kaşınma başladı daha önce mantar olduğumda sirkeli suyla taharet alarak geçirmiştim. Şimdi de öyle yapsam sıkıntı olurmu ki acaba.
Ah canım yaa senin iyice artmış o haftalarda normal sık dişini 12 de inşallah bianda kesiliverir kusmaktan çok korkuyorum ne olur kusmayım ilk gebeliğimde çok bulantım oldu ama fazla çıkarmamiştm allahtan ama her gebelik farklı diyolar bakalım ne çıkacak bahtımızaa
Canım benim hangi memorial hastanesine gidiyorsun sen? Ben de avukatım hizmet hastanesinde geçtiğini biliyorum ama bak memorial gözümden kaçmış anlaşmalı hastanelerde demek ki.
Ben Diyarbakır'da oturuyorum burda memorial Dicle hastanesine gidiyorum her hastanesinde var mı bilmiyorum ama sormak da fayda var indirim oranı iyi çünkü biz bile şaşırmıştık
Ben Diyarbakır'da oturuyorum burda memorial Dicle hastanesine gidiyorum her hastanesinde var mı bilmiyorum ama sormak da fayda var indirim oranı iyi çünkü biz bile şaşırmıştık
Bende baktım şimdi tekrar burada da memorial hizmet hastanesinde var, memorial da yok sanırım ama tekrar bir sorayım. Tabi iyi indirim oranı hem hakkımız varken tabi kullanalım neden daha fazla ödeyelim.
beeen tek belirtim ve rahatsızlığım ama yetiyor keşke kussam midem bulansa diyorum bazen :)) afedersiniz ağzımdan sürekli baloncuk geliyor hem mide hem bağırsak gazım var. bir kez rahatlamak için soda içtim iki tane hastanelik oldum :) inanılmaz rahatsızım. yemeklerde bolbol kimyon kullanıyorum, elma yağı aldım birde ayaklarımı midemi ovuyorum bakalım iyi gelir umarım
Kız sen benim de psikolojimi bozuyorsun baksana sadece bizim bildiğimiz iki kişi bı de bilmediğimiz bir sürü kişi vardır demek ki imkansız bir şey değil. seninki şu an tam olarak ne kadarlıkti. Geç döllenme olabilir kötü düşünme hemen. Ben de henüz ne bebeği gördüm ne sesi duydum biliyorsun. Ama ben bu bebek için çok uğraştım aşılama tedavisi ile oldu. O yüzden yapacağım en son şey kendimi ve bebeğimi üzmek. Lütfen sen de öyle yap olumlu düşün her seyin güzel olacağına inan.