Doktorlar inanmiyo tibbi bi dayanagi da yok ama benm annem en kucuk kardesime hamileyken her ay az az da olsa regl oldu. Her kanamada hastaneye tasindik ama kesede bisi yoktu. Bunu da dusunun beybiler icinizi ferah tutunAynı doğum tarihlerimiz biliyor musun :) benim de ara ara geliyor yaklaşık 13 14 gündür böyle hatta şimdilerde daha çok arttı Dr kese etrafında kanama yok dedi kırmızı gelipte daha çok artana kadar bekle günde 2 kez progestan al dedi canım inşallah hayırlısıyla tamamlarız şu 9 ayıda hayırlısıyla kucağımıza alırız :) bende kabullenmeye çalışıyorum şu sıra ağlamaktan tükendim çünkü kaç gündür
BenKızlar gaz sıkışması yaşayan var mı ya mahvediyor beni
Allah yardımcın olsun canım bende senden güzel haberler bekliyorum hep aklımdasınOkuyunca ağlamaya başladım canım çoook sevindim öyle hassasım ki bu günlerde bu endişe beni ne hale soktu. Rabbim bana da nasip eder inşallah böyle güzel haberler vermeyi.. İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım
Diyarbakir memorial cok farkli ,indirim var ve batıya gore cok daha ucuz.Ama batıda ki hizmetle ayni kalitede de degil.Batida indirim falan yokBende baktım şimdi tekrar burada da memorial hizmet hastanesinde var, memorial da yok sanırım ama tekrar bir sorayım. Tabi iyi indirim oranı hem hakkımız varken tabi kullanalım neden daha fazla ödeyelim.
Evet bence de sor olma ihtimali yüksekBende baktım şimdi tekrar burada da memorial hizmet hastanesinde var, memorial da yok sanırım ama tekrar bir sorayım. Tabi iyi indirim oranı hem hakkımız varken tabi kullanalım neden daha fazla ödeyelim.
Muayene ucretleri ne kadar memorialde. Ben memorial kayseriye gidiorum cok pahaliiiiiDiyarbakir memorial cok farkli ,indirim var ve batıya gore cok daha ucuz.Ama batıda ki hizmetle ayni kalitede de degil.Batida indirim falan yok
Memorial hem hizmetinden hem de doktorundan çok memnunum batı kötüydü ve doktoru ilgisizdi oda küçüktü eşim giremiyordu benimle ama memorial hep eşimle giriyoruz aşırı ilgililerDiyarbakir memorial cok farkli ,indirim var ve batıya gore cok daha ucuz.Ama batıda ki hizmetle ayni kalitede de degil.Batida indirim falan yok
Memorial Kayseride ben 7.5 yıl önce dogum yaptim 2000 liraya su anda Diyarbakır memorialde 3 civari gecen sene 2 küsüre dogum yapti arkadasim.Kayseride daha vip hizmetMuayene ucretleri ne kadar memorialde. Ben memorial kayseriye gidiorum cok pahaliiiii
Ben 4 yil oncr dogum yaptim 3 odedim eltim 3 ay once 5 odedi onu gozden cikardim zaten ama. Muayene cok pahali. 3 ay once 250ydi smdi 290 sok oldumMemorial Kayseride ben 7.5 yıl önce dogum yaptim 2000 liraya su anda Diyarbakır memorialde 3 civari gecen sene 2 küsüre dogum yapti arkadasim.Kayseride daha vip hizmet
Iste batıda hangi hastaneye gittiginize bağlı, batıdaki memorialler Diyarbakır'daki e 10 basar.Ama tabi burdaki de fena degil ama asla bati Memorial ile kiyaslanamazMemorial hem hizmetinden hem de doktorundan çok memnunum batı kötüydü ve doktoru ilgisizdi oda küçüktü eşim giremiyordu benimle ama memorial hep eşimle giriyoruz aşırı ilgililer
Sen gördün mü bebeği canım? Yoksa 10 gün sonra mı gideceksin?6+4 te bende görememiştim bu gün 6+6 dayız
Yok emin olun ilaclar degil. Ben normalde haftanin en az 3-4 gunu aksam ne yesem son lokmam agizmda iken tuvalete kosan insandim resmen kabi oldum inanamiyorum. Gaz da cabasi. Boyle kasiklarima giriyor agri ufff bu ne agrisi derken gluk gluk diyerek viyana kapilarina dogru ilerliyor. Klasik bir hamilelik belirtisiOlmazmı bayadır var bende wc ye de öyle fazla rahat çıkamıyorumilaçlar yapıyo sanırm progestan igne falan
Bu gün gördüm canım çok şükür ama haftaya cuma tekrar gideceğimSen gördün mü bebeği canım? Yoksa 10 gün sonra mı gideceksin?
Ben 4 yil oncr dogum yaptim 3 odedim eltim 3 ay once 5 odedi onu gozden cikardim zaten ama. Muayene cok pahali. 3 ay once 250ydi smdi 290
Ben 7 yıl önce batıda Memorial de dogum yaptim gayet ust sinif hizmet aldim.Cocugumun ultrason videolarının cdleri bile elimde ani olarak.Memorial hem hizmetinden hem de doktorundan çok memnunum batı kötüydü ve doktoru ilgisizdi oda küçüktü eşim giremiyordu benimle ama memorial hep eşimle giriyoruz aşırı ilgililer
Ahahah ne güzel anlatmışsınYok emin olun ilaclar degil. Ben normalde haftanin en az 3-4 gunu aksam ne yesem son lokmam agizmda iken tuvalete kosan insandim resmen kabi oldum inanamiyorum. Gaz da cabasi. Boyle kasiklarima giriyor agri ufff bu ne agrisi derken gluk gluk diyerek viyana kapilarina dogru ilerliyor. Klasik bir hamilelik belirtisi
Kayseride de hizmet cok iyi. Dogumda oda suslemesi fotografcisi standart pakete dahil olmus ilkinde yoktuBen 7 yıl önce batıda Memorial de dogum yaptim gayet ust sinif hizmet aldim.Cocugumun ultrason videolarının cdleri bile elimde ani olarak.
Iste Diyarbakır daki memorial oradaki Dünyam hastanesi ayarında falan ,ayni hizmet değil yaniKayseride de hizmet cok iyi. Dogumda oda suslemesi fotografcisi standart pakete dahil olmus ilkinde yoktu
O zaman ucuz olmasi mantikliIste Diyarbakır daki memorial oradaki Dünyam hastanesi ayarında falan ,ayni hizmet değil yani
Iste batıda hangi hastaneye gittiginize bağlı, batıdaki memorialler Diyarbakır'daki e 10 basar.Ama tabi burdaki de fena degil ama asla bati Memorial ile kiyaslanamaz
Anam İstanbul Bahçelievler memorial normal doğuma yalan olmasın bir iki ay önce 13bin civarı bir fiyat verdi arkadaşıma. Baya baya fark var Bence de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?