2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Doktorlar inanmiyo tibbi bi dayanagi da yok ama benm annem en kucuk kardesime hamileyken her ay az az da olsa regl oldu. Her kanamada hastaneye tasindik ama kesede bisi yoktu. Bunu da dusunun beybiler icinizi ferah tutun

Allah yardımcın olsun canım bende senden güzel haberler bekliyorum hep aklımdasın

Bende baktım şimdi tekrar burada da memorial hizmet hastanesinde var, memorial da yok sanırım ama tekrar bir sorayım. Tabi iyi indirim oranı hem hakkımız varken tabi kullanalım neden daha fazla ödeyelim.
Diyarbakir memorial cok farkli ,indirim var ve batıya gore cok daha ucuz.Ama batıda ki hizmetle ayni kalitede de degil.Batida indirim falan yok

Diyarbakir memorial cok farkli ,indirim var ve batıya gore cok daha ucuz.Ama batıda ki hizmetle ayni kalitede de degil.Batida indirim falan yok
Memorial hem hizmetinden hem de doktorundan çok memnunum batı kötüydü ve doktoru ilgisizdi oda küçüktü eşim giremiyordu benimle ama memorial hep eşimle giriyoruz aşırı ilgililer

Muayene ucretleri ne kadar memorialde. Ben memorial kayseriye gidiorum cok pahaliiiii
Memorial Kayseride ben 7.5 yıl önce dogum yaptim 2000 liraya su anda Diyarbakır memorialde 3 civari gecen sene 2 küsüre dogum yapti arkadasim.Kayseride daha vip hizmet

Memorial Kayseride ben 7.5 yıl önce dogum yaptim 2000 liraya su anda Diyarbakır memorialde 3 civari gecen sene 2 küsüre dogum yapti arkadasim.Kayseride daha vip hizmet
Ben 4 yil oncr dogum yaptim 3 odedim eltim 3 ay once 5 odedi onu gozden cikardim zaten ama. Muayene cok pahali. 3 ay once 250ydi smdi 290 sok oldum

Memorial hem hizmetinden hem de doktorundan çok memnunum batı kötüydü ve doktoru ilgisizdi oda küçüktü eşim giremiyordu benimle ama memorial hep eşimle giriyoruz aşırı ilgililer
Iste batıda hangi hastaneye gittiginize bağlı, batıdaki memorialler Diyarbakır'daki e 10 basar.Ama tabi burdaki de fena degil ama asla bati Memorial ile kiyaslanamaz

Olmazmı bayadır var bende wc ye de öyle fazla rahat çıkamıyorum ilaçlar yapıyo sanırm progestan igne falan
Yok emin olun ilaclar degil. Ben normalde haftanin en az 3-4 gunu aksam ne yesem son lokmam agizmda iken tuvalete kosan insandim resmen kabi oldum inanamiyorum. Gaz da cabasi. Boyle kasiklarima giriyor agri ufff bu ne agrisi derken gluk gluk diyerek viyana kapilarina dogru ilerliyor. Klasik bir hamilelik belirtisi

Ben 4 yil oncr dogum yaptim 3 odedim eltim 3 ay once 5 odedi onu gozden cikardim zaten ama. Muayene cok pahali. 3 ay once 250ydi smdi 290

Ben 7 yıl önce batıda Memorial de dogum yaptim gayet ust sinif hizmet aldim.Cocugumun ultrason videolarının cdleri bile elimde ani olarak.

Ahahah ne güzel anlatmışsın

Ben 7 yıl önce batıda Memorial de dogum yaptim gayet ust sinif hizmet aldim.Cocugumun ultrason videolarının cdleri bile elimde ani olarak.
Kayseride de hizmet cok iyi. Dogumda oda suslemesi fotografcisi standart pakete dahil olmus ilkinde yoktu

Kayseride de hizmet cok iyi. Dogumda oda suslemesi fotografcisi standart pakete dahil olmus ilkinde yoktu
Iste Diyarbakır daki memorial oradaki Dünyam hastanesi ayarında falan ,ayni hizmet değil yani

Iste batıda hangi hastaneye gittiginize bağlı, batıdaki memorialler Diyarbakır'daki e 10 basar.Ama tabi burdaki de fena degil ama asla bati Memorial ile kiyaslanamaz

Hastanelerin İstanbul’da semtlere göre bile fiyat değiştirdiği düşünülünce doğru diyorsunuz. İstanbul Bahçelievler memorial normal doğuma yalan olmasın bir iki ay önce 13bin civarı bir fiyat verdi arkadaşıma. Baya baya fark var Bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…