Evet ama burada ozel hastane Kayseri deki kadar da cok yok.Allahtan 2 memorial var da idare ediyoruz diğerlerine zaten gitmiyorum ama Kayseri deki kadar çok değilO zaman ucuz olmasi mantikli
Aaa öyle vallahi Acıbadem de bana bu civarda verdi fiyato nasil bi dogum fiyati
Dogruya dogruAhahah ne güzel anlatmışsın
Tabiki hastane kalitesine göre fiyat değişiyor, her memorial aynı degilo nasil bi dogum fiyati
Benim gebeligimi yarın sonlandırıliyor maalesefKese gelişimi durdu ve bebekte gelişmedi...İki farklı doktora gittim sonuç değişmedi...Umutlarım başka Mayıs'a kaldı şimdilik...Umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize. dualarınizda olmak dileğiyle...
Dualarım sizinle, umarım en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle hayırlı evlatlar nasip olsun.Benim gebeligimi yarın sonlandırıliyor maalesefKese gelişimi durdu ve bebekte gelişmedi...İki farklı doktora gittim sonuç değişmedi...Umutlarım başka Mayıs'a kaldı şimdilik...Umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize. dualarınizda olmak dileğiyle...
Gözün aydın canım. O zaman 2 günde bebek meydana geliyor diyebilir miyiz? Benim neden yok yaBu gün gördüm canım çok şükür ama haftaya cuma tekrar gideceğim
Caninizi sikmayin demek kolay biliyorum ama herseyde vardir bir hayir deyin icinizi serin tutun biraz nolur. Bir kapi kapaniyorsa cok daha guzel bir kapi acilacagi icindir. Dualarimiz sizinle eminim ki bir kac yila burda bebelerimizi cekistirirken bulucaz kendimizi. Biz cok gucluyuz siz cok guclusunuz sakin bunu unutmayin.Benim gebeligimi yarın sonlandırıliyor maalesefKese gelişimi durdu ve bebekte gelişmedi...İki farklı doktora gittim sonuç değişmedi...Umutlarım başka Mayıs'a kaldı şimdilik...Umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize. dualarınizda olmak dileğiyle...
Haklısın canım, ama doktor kalp atışı için çağırdığında aile boyu gittik, hayal kırıklığıyla döndük. Demek ki anormal bir durum var dedim ben de. Bir de herkese söyledim, keşke bekleseydim birazKız sen benim de psikolojimi bozuyorsunbaksana sadece bizim bildiğimiz iki kişi bı de bilmediğimiz bir sürü kişi vardır demek ki imkansız bir şey değil. seninki şu an tam olarak ne kadarlıkti. Geç döllenme olabilir kötü düşünme hemen. Ben de henüz ne bebeği gördüm ne sesi duydum biliyorsun. Ama ben bu bebek için çok uğraştım aşılama tedavisi ile oldu. O yüzden yapacağım en son şey kendimi ve bebeğimi üzmek. Lütfen sen de öyle yap olumlu düşün her seyin güzel olacağına inan.
Ne kadar bi indirimi var canımBen Diyarbakır'da oturuyorum burda memorial Dicle hastanesine gidiyorum her hastanesinde var mı bilmiyorum ama sormak da fayda var indirim oranı iyi çünkü biz bile şaşırmıştık
Seni çok iyi anlayabiliyorum sureclerimiz aynı olduğu için. İlk duyduğumda tabi ki ben de çok üzüldüm ama bunun faydası olmadığını bildiğim için kendimi motive ediyorum. Çok daha geç görenler var en yakın arkadaşım 8.hqftada görmüş. Bu örnekleri düşün olur mu lütfen. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahHaklısın canım, ama doktor kalp atışı için çağırdığında aile boyu gittik, hayal kırıklığıyla döndük. Demek ki anormal bir durum var dedim ben de. Bir de herkese söyledim, keşke bekleseydim birazben anksiyete hastasıyım canım, her şeyin kötüsünü düşünüp kaygılanırım. Sen iyi ol, bana bakma :) her konuda böyleyim malesef. 6+2 benim canım.
Sağol canım, içim rahatlıyor böyle örnekler çoğaldıkça. Haklısın, 1 hafta daha sabırla üzülmeden beklemeyizSeni çok iyi anlayabiliyorum sureclerimiz aynı olduğu için. İlk duyduğumda tabi ki ben de çok üzüldüm ama bunun faydası olmadığını bildiğim için kendimi motive ediyorum. Çok daha geç görenler var en yakın arkadaşım 8.hqftada görmüş. Bu örnekleri düşün olur mu lütfen. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Benim gebeligimi yarın sonlandırıliyor maalesefKese gelişimi durdu ve bebekte gelişmedi...İki farklı doktora gittim sonuç değişmedi...Umutlarım başka Mayıs'a kaldı şimdilik...Umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize. dualarınizda olmak dileğiyle...
Rabbim sabır versin inşallah tez vakitte sağlıkla bebeğiniz olurBenim gebeligimi yarın sonlandırıliyor maalesefKese gelişimi durdu ve bebekte gelişmedi...İki farklı doktora gittim sonuç değişmedi...Umutlarım başka Mayıs'a kaldı şimdilik...Umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize. dualarınizda olmak dileğiyle...
Seni çok daha iyisi bekliyordur buna inan. Hakkında hayırlısı olsun inşallahBenim gebeligimi yarın sonlandırıliyor maalesefKese gelişimi durdu ve bebekte gelişmedi...İki farklı doktora gittim sonuç değişmedi...Umutlarım başka Mayıs'a kaldı şimdilik...Umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize. dualarınizda olmak dileğiyle...
İnşallah tez vakitte bebeğin gelir canım, bu günü unutturacak en güzel günlerini yaşarsın onunlaBenim gebeligimi yarın sonlandırıliyor maalesefKese gelişimi durdu ve bebekte gelişmedi...İki farklı doktora gittim sonuç değişmedi...Umutlarım başka Mayıs'a kaldı şimdilik...Umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize. dualarınizda olmak dileğiyle...
Yanlış anlaşılma olmuş Diyarbakır'da Batı hastanesi var oraya söylüyorusunuz sanmışım yoksa batı doğuya bin basar meselesi değil batıdaki memorial'a gitmedim ama Diyarbakır'da iki tane var kendi doktorum alanında çok iyi hizmet olarak da yeterli :)Iste batıda hangi hastaneye gittiginize bağlı, batıdaki memorialler Diyarbakır'daki e 10 basar.Ama tabi burdaki de fena degil ama asla bati Memorial ile kiyaslanamaz
280 civarı olan muayenesi baro avukatlarına 185 oluyorNe kadar bi indirimi var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?