2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
O zaman ucuz olmasi mantikli
Evet ama burada ozel hastane Kayseri deki kadar da cok yok.Allahtan 2 memorial var da idare ediyoruz diğerlerine zaten gitmiyorum ama Kayseri deki kadar çok değil

Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Dualarım sizinle, umarım en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle hayırlı evlatlar nasip olsun.

Fatos3458 Benide eklermisiniz 2. cocuk kese ve kalp atisi dah yok 2.5 hafta sonra ilk kontrolum . 25.05 te tahmibi dogum mersii

Caninizi sikmayin demek kolay biliyorum ama herseyde vardir bir hayir deyin icinizi serin tutun biraz nolur. Bir kapi kapaniyorsa cok daha guzel bir kapi acilacagi icindir. Dualarimiz sizinle eminim ki bir kac yila burda bebelerimizi cekistirirken bulucaz kendimizi. Biz cok gucluyuz siz cok guclusunuz sakin bunu unutmayin.

Haklısın canım, ama doktor kalp atışı için çağırdığında aile boyu gittik, hayal kırıklığıyla döndük. Demek ki anormal bir durum var dedim ben de. Bir de herkese söyledim, keşke bekleseydim biraz ben anksiyete hastasıyım canım, her şeyin kötüsünü düşünüp kaygılanırım. Sen iyi ol, bana bakma :) her konuda böyleyim malesef. 6+2 benim canım.

Ben Diyarbakır'da oturuyorum burda memorial Dicle hastanesine gidiyorum her hastanesinde var mı bilmiyorum ama sormak da fayda var indirim oranı iyi çünkü biz bile şaşırmıştık
Ne kadar bi indirimi var canım

Seni çok iyi anlayabiliyorum sureclerimiz aynı olduğu için. İlk duyduğumda tabi ki ben de çok üzüldüm ama bunun faydası olmadığını bildiğim için kendimi motive ediyorum. Çok daha geç görenler var en yakın arkadaşım 8.hqftada görmüş. Bu örnekleri düşün olur mu lütfen. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Sağol canım, içim rahatlıyor böyle örnekler çoğaldıkça. Haklısın, 1 hafta daha sabırla üzülmeden beklemeyiz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Ahhh.. çok üzüldüm çok geçmiş olsun ne denir ki inşallah hayırlı sağlıklı bir evlada kavuşursun en kısa zamanda canım

Rabbim sabır versin inşallah tez vakitte sağlıkla bebeğiniz olur

Seni çok daha iyisi bekliyordur buna inan. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

İnşallah tez vakitte bebeğin gelir canım, bu günü unutturacak en güzel günlerini yaşarsın onunla

Iste batıda hangi hastaneye gittiginize bağlı, batıdaki memorialler Diyarbakır'daki e 10 basar.Ama tabi burdaki de fena degil ama asla bati Memorial ile kiyaslanamaz
Yanlış anlaşılma olmuş Diyarbakır'da Batı hastanesi var oraya söylüyorusunuz sanmışım yoksa batı doğuya bin basar meselesi değil batıdaki memorial'a gitmedim ama Diyarbakır'da iki tane var kendi doktorum alanında çok iyi hizmet olarak da yeterli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…